Noutăți

Statul român ticălos: a alungat 4 milioane de oameni din țară, iar acum vrea să confiște sumele mai mari de 1.000 de euro trimise de aceștia propriilor familii

 •  
 •  
 •  

“Românii plecați din țară care trimit peste 1.000 de euro în România trebuie să aibă și documente care să indice proveniența banilor. În caz contrar, banii  vor fi confiscați și riscă amenzi. Anunțul a venit din partea ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici,  care a declarat că proiectul care stabilește ca românii din străinătate să justifice sumele de peste 1.000 euro trimise în țară face parte din transpunerea unei prevederi europene.”, ne informează ActiveNews.ro

Iar un astfel de proiect de lege se dezbate în Parlament, în condițiile în care ei, politicienii, sunt principalii vinovați de faptul că România este prima țară din lume la emigrație pe timp de pace (în ultimii 20 de ani), și a doua după Siria, dacă se iau în calcul și țările devastate de război!!! Cu peste 4.000.000 de români care și-au luat lumea în cap, români activi, dornici să realizeze ceva în viață, țara aceasta se duce încet, încet, de râpă, cu atât mai mult cu cât numărul celor care pleacă (mulți specialiști pe diverse domenii) este în continuare foarte mare. În aceste condiții, în loc ca politicienii noștri chiar să facă ceva pentru ca acești oameni să se întoarcă în țară, vor să îi facă pe mulți să renunțe la această idee și chiar să nu mai trimită bani acasă; eventual să îi introducă clandestin, când vin în vizită.

Cât de rupți de realitate sunt acești neica nimeni care au ajuns prin parlament? Desigur, ei invocă prevederi europene, care se aplică și în alte state din UE. Doar că, în țările alea nu s-a dat totul pe nimic corporațiilor străine, acele țări nu au fost transformate în colonii economice ale altora și, nu în ultimul rând, acele țări nu au în fruntea lor o armată de loaze trădătoare și incompetente comprabilă cu cea care s-a cocoțat la conducerea României în toți cei 28 de ani de după lovitura de stat din 1989!

Și iată cum, politicienii noștri, care nu vor cu nici un chip să le ofere tuturor românilor din diaspora posibilitatea să voteze, au mai găsit ceva cu care să accentueze ruptura dintre aceștia și țară: confiscarea sumelor de peste 1.000 de euro trimise familiilor dacă nu sunt însoțite de documente justificative și amenzi cuprinse între… 20.000 și 150.000 de lei, adică între 4.300 și 32.000 de euro, conform Mediafax. NOAPTEA MINȚII!!!!!!!!!

Să sperăm că politicienii aceștia obișnuiți cu trădarea și șpaga nu vor face, totuși, din acest proiect de lege o altă lege anti-românească. Desigur, decizia finală aparține stăpânilor coloniei România, deranjați probabil de infuzia de capital făcută de românii din afara țării, o infuzie de multe miliarde de euro anual.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

9 Comments on Statul român ticălos: a alungat 4 milioane de oameni din țară, iar acum vrea să confiște sumele mai mari de 1.000 de euro trimise de aceștia propriilor familii

 1. Dar “baronii” nu ar trebui sa-si justifice averile?

 2. Parlamentul, guvernul si alte institutii sunt ințesate de agenti care executa ordinele unei puteri straine si ostile. Nici nu conteaza ce nume are acea putere.

  Este limpede ca lumina zilei. Aici nu e vorba de incompetenta, prostie sau coruptie, pur si simplu se executa ordine.

 3. Sa trimita de doua ori 500 euro…Ar functiona.

 4. Pai, de ce sa faca eforturi mari, ca sa ii ia de la marile Corporatii straine, cand poate sa-i ia imediat si fara nicio dificultate, de la fraierul de cetatean roman! Vorba profetiei lui Arsenie Boca: “Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vă vor lua totul!”.

 5. E O MASURA ANTI MAFIA PERFECT NORMALA

 6. Mare minune Dumnezeasca in viitorul apropiat ca acesti romani sa mai poata reveni in Tara totul este premeditat…!!!???

 7. Absolut de acord. Poti justifica cu fluturasul de salariu sau cu facturile, daca ai firma si e totul in regula. Ca eu zic ca suntem satui si in afara granitelor de atatia samsari de orice.

 8. bravo lor cas masculi alfa in politica si conduc o cireada de lake tristi si cumintei.. 😉 nu stiit voi ce e aia jmekerie printeselor.. 😉 e care pe care acum aici.. 😉 legea junglei.. 😉

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii