Noutăți

Statuia lui Baphomet, inaugurată ieri în Detroit. Satana cucerește definitiv America și își cheamă slujitorii “la arme”!

„Vino să dansezi cu Diavolul și să iei parte la un moment istoric”, îndeamnă invitația făcută de sataniști celor ce au cumpărat biletele în valoare de 25 sau 75 de dolari pentru evenimentul de dezvelire a statuii lui Baphomet. „Pentru prima dată adus în fața publicului, Monumentul dedicat lui Baphomet este deja o operă contemporană, cea mai controversată și cu toată încărcătura politică a artei din întreaga lume. Cântărind o tonă și arătând falnic, la aproape 3 metri înălțime, statuia din bronz nu este doar un triumf artistic de neegalat, ci stă ca un testament pentru pluralitate și puterea de acțiune colectivă. Evenimentul de dezvelire a statuii, va servi ca un apel la arme, prin care vom da startul marii nostre lupte în numele drepturilor individuale.”

3T8A6757croppedfoto: Monumentul lui Baphomet

“Templul Satanic”, un grup religios din New York, a obținut aprobarea de a amplasa un monument dedicat Diavolului în mijlocul orașului Detroit. Inițial a fost plănuit pentru statul Oklahoma, însă toate cererile au fost respinse, iar sataniștii au găsit înțelegere în statul Michigan, orașul Detroit.

tst_prep
Statuia, care a costat mai mult de 100.000 de dolari, prezintă figura lui Baphomet, cu un cap de țap, stând pe un tron de piatră și flancat de doi copii care îl privesc zâmbitori. Pe monument sunt inscripții cu versuri din Byron si William Blake.

“Monumentul nostru celebrează nețărmuritul respect pentru valorile constituționale privind libertatea religioasă și libertatea de expresie. Satanismul este o componentă fundamentală a genezei libertăților americane. Vânatorile de vrăjitoare din Evul Mediu ne-au învățat să credem în prezumția de nevinovăție, lege și dovezi substanțiale pentru susținerea unei acuzații”, a spus purtătorul de cuvânt al mișcării, Lucien Graves. “Statuia va servi ca un far ce cheamă la compasiune și înțelegere între toate ființele vii. Statuia va avea și un scop concret, funcționând ca un scaun pe care toți oamenii în vârstă pot sta în poalele lui Satana pentru a căuta inspirație și contemplare. Avem încredere că acest monument unic se va dovedi și o atracție turistică specială.”

gilmore-6606-ritual-450x350foto Peter H. Gilmore, Biserica lui Satana

Zeci de grupări religioase au protestat în ultimele săptămâni împotriva acestei hotărâri. Au fost organizate servicii speciale de rugăciuni fie în biserici, fie pe străzile orașului Detroit, sau în alte zone ale țării.

Sataniștii însă au mers mai departe și au anunțat organizarea celei mai mari ceremonii sataniste din istoria acestei planete. Au vândut bilete on line fără să dezvaluie însă locul în care va fi amplasată statuia și va avea loc marea petrecere satanistă, decât cu câteva ore înainte de începerea evenimentului programat pentru sâmbata 25 iulie, ora 9 seara.

Presa americană nu se grăbește însă să facă publice ultimele informații despre această mare petrecere de dezvelire a statuii lui Baphomet. Pe rețelele de socializare, sataniștii au fost destul de tăcuți cu privire la locul de întâlnire din noaptea trecută. Totul este ținut sub un mare secret și mister. Vom afla și de ce și vom reveni cu date noi. Ținem cont și de fusul orar și cele 7 ore diferență între România și statul Michigan (la 12 noaptea în Detroit este 7 dimineața în România).

A 'Welcome to Detroit' sign is seen along 8 Mile Road in Detroit

Pentru a se asigura de noi generații care să le urmeze doctrina, sataniștii au început din 2014 să introducă cărți de colorat în școli!!!

Cărțile conțin desene cu copii care efectuează ritualuri satanice, desene de promovare a pentagramei în școli, împreună cu o căutare de cuvinte precum “acceptare” și “prieteni”, un labirint pentru a ajunge la Necronmicon, o carte cu fabule oculte. Copiii din carte poartă simboluri satanice pe tricouri și răspândesc mesaje anti-intimidare și de toleranță religioasă, alături de jocuri tip conectare punct cu punct, pentru a creea o pentagramă.

thumb.php

Ştiri de ultimă oră: (11:50 ora României)

Şi la această oră, presa americană încă se fereşte să dea detalii despre evenimentul dedicat lui Baphomet din oraşul Detroit. Dar la ştirile de noapte, postul tv Fox 2 a avut curajul să iasă în stradă şi să relateze: “Deținătorii de bilete la acest eveniment au fost îndrumaţi către o clădire de la colțul străzii Grand River, intersecţie cu strada Warren din Detroit, unde au crezut că va avea loc dezvelirea statuii. Cu toate acestea, participanţii la ceremonia satanică, au fost apoi reîndrumaţi către o nouă locaţie. Toate aceste demersuri au fost făcute de organizatori într-un efort de a păstra în condiții de siguranță ceremonia de dezvelire a statuii, faţă de cei care se opun acestui demers. Oraşul Detroit este în prezent locul de dezvelire oficială a statuii, lucru care a adus zeci de participanţi în oraş, dar scopul acestui grup este de a amplasa statuia în faţa capitoliului din Oklahoma, alături de un monument dedicat celor 10 porunci.”

Untitled

reportaj de: Mădălina Corina Diaconu

surse: Detroit Free Press, USA Today, CNN, ABC


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa


44 Comments on Statuia lui Baphomet, inaugurată ieri în Detroit. Satana cucerește definitiv America și își cheamă slujitorii “la arme”!

 1. https://www.youtube.com/watch?v=XBo6UVvC4uc

  Domnule Daniel Roxin, uitati ce desene sunt la televizor, din moment ce multi din copiii din ziua de azi dorm putin noaptea sau pot gasi pe internet asa ceva si lua drept divertisment aceste ,,animatii ” sataniste e foarte grav. La secundele 44-45 in ochii cainelui este difuzat un mesaj subliminal cu Lucifer, Piramida masonica, pentagrama si 666.

  https://www.youtube.com/watch?v=JX6YR_RCuNM de la 2:11 puteti vedea mesajul subliminal cu incetinitorul.

  • Va rog, daca aveti amabilitatea, sa-mi dati mau multe detalii privin simbolistica lui “666”. Eu am niste informatii contradictorii si as dori sa ma lamuresc. Va multumesc.

   • real este 6,66(6) si este legat de limbajul imaginilor.

   • catalin Andrei // 27 iulie 2015 at 10:02 // Răspunde

    buna,uite daca vrei sa afli mai multe iti pot ,,recomanda,, sa citesti carttile -apocalipsa13 sfarsitul libertatii umane – sau -la apusul lipertatii- cea din prima carte se gaseste mai greu ca am inteles ca nu prea se mai aditeaza

   • Numarul 666 este numarul fiarei si este un numar de om, conform Apocalipsa 13:18.
    Semnul fiarei este impunerea inchinarii in contradictie cu Dumnezeu.
    Fiara inseamna imparatie, conform Daniel 7:23. Aceasta imparatie este situata pe 7 munti. Vaticanul, se afla pe 7 coline, fiind o imparatie spirituala care este raspandita pe tot globul. Papa, reprezentantul acestei imparatii, urmareste globalizarea religiilor si doreste ca toti sa i se inchine. Semnul autoritatii Bisericii Catolice este pazirea DUMINICII, pe cand semnul sau sigiliul lui Dumnezeu este Sabatul sau tradus in limba romana este sambata, conform Ezechiel 20:12,20. Sabatul este ziua a saptea a saptamanii de la Creatiune, iar crestinii au sfintit ziua de sambata pana cand a dat decretul duminical imparatul constantin in anul 321, de atunci s-a schimbat ziua de odihna din sambata in duminica. Pentru mai multe detalii viziona-ti un scurt material video: https://www.youtube.com/watch?v=-kv54nUCGjM

  • Mariana Cristescu // 28 noiembrie 2015 at 21:41 // Răspunde

   În fond, dacă le place atât de mult pocitania, n-au decât să se ducă împreună în iad.

 2. Acum câţiva ani, înainte de începerea crizei, la căutare pe imobiliare, cu încă un click se putea intra pe oferte ieftine din afară. Aşa au început să îmi apară oferte de case din Detroit cu 300 trei sute de dolari, am crezut că nu citesc bine. Da, nu le cumpărau nici negrii pentru că industria de automobile, pentru care era celebru oraşul, a falimentat, nu mai sunt locuri de muncă. În acea ţară a nimănui a putut primi accept o asemenea manifestare. Poate unii au văzut o posibilitate de dezvoltare a turismului, alţii – o nouă piaţă de desfacere pentru droguri. Oricum, e un început periculos.

  • Eu cred că nu satan a distrus omenirea. 😉 Crimele creștinilor, musulmanilor și a bolșevicilor și… Dar nu satan el efectiv nici măcar nu ne deranjează. 🙂

   • Tu zici ca nu el a distrus lumea, dar iti spun ca el a inspirat pe oameni sa distruga lumea ca sa ii produca suferinta Mantuitorului.

    • Da…. nu… nimeni nu are de a face cu nimic.
     Vrei tu sa-mi spui mie ca… la baza rautatii umane, sta satana si la baza bunatatii umane, sta dumnezeu?
     Si, spre exemplu, daca o persoana oarecare ar lua un copil de pe strada si l-ar imbraca si l-ar face sa se simta uman, el ar fi inspirat de dumnezeu? Daca, dupa aia, ar lua o arma si s-ar duce intr-o agentie extrem de profitabila si ar incepe sa ii impuste pe toti, ar fi vina satanei?
     Nu intelegeti, oameni buni, ca noi suntem cei care alegem sa fim,sa facem, sa simtim, sa vedem, sa auzim?
     Mai lasati-ma cu nenorocirile astea. Fanaticii… cei mai rai dintre extremisti…

 3. Viorel Mazâlu // 26 iulie 2015 at 11:49 // Răspunde

  E… ce este așa de periculos?Noi îi avem pe Guță, Salami… pe ‘Nu-știu-cum de la Strehaia”… Scuzați-mi ignoranța… am uitat când s-a manifestat bahomet și satanismul dar istoria consemnează fapte de bine ale bisericii… cruciade, inchiziție… A nu se conta ca un comentariu pro sau contra. Este doar o observație.

  • Ce este asa periculos , intrebi tu ? Pai nu prea s-a pomenit in istoria umanitatii ca omul sa nu fie pedepsit daca il accepta pe diavol ca stapan. Daca noi romanii mai vrem sa existam, atunci numai prin credinta o putem face..

  • O observatie si de la mine: Biserica Catolica,nu Biserica Ortodoxa

  • Ciudat ca nu ai pomenit tocmai de promotorii magiei si raspandacii ei, dupa ce au furat-o de la hierofantii faraonului, evreii mozaici.

 4. baliverne….iluzii pentru incultura spirituală….Dumnezeu este iubire….Dumnezeu este pretutindeni….deasemenea și iubirea….răul este o invenție divină pentru crearea dualității ….răul nu este o realitate….este o minciună….și tatăl minciunii….iluzia Maia(budism)…cine se închină diavolului se închină la nimic și de nimic va avea parte…..viața este un vis….nu îl transformați în coșmar.

  • Asa este doar cei care nu au inteles maretia si complexitatea lui Dumnezeu cred ca exista satan . Dumnezeu este in tot si in toate inclusiv in satan daca ar exista. Nu exista nimic in univers unde sa nu existe Dumnezeu raul sau binele il definim noi prin perceptia noastra si este relativ,sa va dau un exemplu disparitia dinozaurilor a fost buna sau rea? Din punctul de vedere al oamenilor a fost buna fiinca altfel n-eam fi luptat si acum cu ei,din punctul de vedere al biologilor a fost rea fiinca au disparut milioane de specii.Din punctul de vedere al lui dumnezeu sa numit evolutie, si a fost bine asa.

   • De unde stii tu ca au disparut dinozaurii?Cauta bine si ai sa vezi ca inca mai sunt.Vezi “Inger rus”si te vei convinge.Daca iti spun ca pamantul nu este rotund vei rade,Dumnezeu l-a creat pe piloni.

   • ai dreptate pe jumate mai Adi ..citeste cartea lui Enoh si vei intelege, voua va lipseste cultura religioasa , deci cultura nu credinta

  • Exista doar Dumnezeu sau lipsa lui . Foarte bine argumentat, Adi. Cei care cred in Dumnezeu, cred in iubire, echilibru, creatie, lumina si virtuti. Ceilalti cred in lipsa lui Dumnezeu si tind catre autodistrugere si dezechilibru. Cei care cred, ca asta ar fi o alternativa la “traditonalismul” dus la extrem gresesc, pentru ca nici “traditionalismul” nu este potrivit si de fapt se pierd tot mai mult. Singura perceptie utila a existentei si evolutiei sufletului este credinta autentica in Dumnezeu, asa cum este ea si nu acum au creat-o oamenii prin institutionalizare. Este aceea cu valorile mentionate la inceput.

  • Hmmmm… dacă cineva omoară cum denumim acel termen? Crimă, nu!? Crima este bună sau rea? Dacă laptele e stricat, îl mai bei? Dacă e rău, îți zic că ai să îl arunci din gură fără dar și poate.

 5. Putem observa la caduceul figurat pe statuie (ce simbolizează Kundalini, sushumna, ida si pingala) că acesta este scurt iar traseeele lui ida si pingala arata ca energia vitala esentiala kundalini nu se ridica decat pana in manipura, deoarece daca s-ar ridica si la anahata, orientarea satanista nu ar mai fi posibila. Oricum, pentru a fi mai putin „friky” l-au figurat pe baphomet fără sani pentru a fi mai compatibil cu sufletul copiilor…fiindca se spune ca baphomet este un simbol al ridicarii lui kundalini – dar e vorba doar de kundalini pana la cel mult manipura

 6. S-ar parea ca in sfarsit AMERICA a gasit ceea ce cauta de la infiintarea ei ca stat!

 7. buna ziua

  in primul rind, mesajul din desenele acelea animate nu e subliminal, e foarte explicit.
  in al doilea rind, amintiti-va ca exista o vorba: cea mai mare inselatorie a diavolului e sa te faca sa crezi ca el nu exista, ca sa poti nega astfel si existenta lui Dumnezeu(indiferent ce nume poarta acesta in lumea noastra).
  si in fine, ei au pierdut razboiul, dar asta nu inseamna ca putem sta linistiti si ca lucrurile se vor rezolva de la sine. e mult intuneric in lume si asta numai din cauza ca e tot mai multa lipsa de speranta, pentru ca oamenii sint prea legati de chestiunile materiale, ignorind sa vada mai intii ce e cu sufletul lor si abia apoi cu banii lor. si vor avea niste surprize foarte mari aici sau… dincolo.
  oricum, aceasta planeta este inchinata lui Dumnezeu, Creatorului, Constiintei Divine sau cum vrem sa-i spunem, prin vointa explicita a majoritatii locuitorilor ei, chiar si a acelora care nu prea par a fi in acord cu legile divine. iar daca asta au hotarit locuitorii ei, asta se va intimpla. doar ca va fi ceva mai greu, pentru ca nu toata lumea a reusit sa evolueze suficient, iar mai marii omenirii, chiar daca multi dintre ei nu sint neaparat rau-intentionati, inca nu reusesc sa inteleaga ca trebuie schimbata fundamental functionarea acestei planete in integralitatea ei. paradigma este aceeasi, dar trebuie schimbate metodele si sistemele, astfel incit fiecare sa aiba o sansa la un trai decent, care sa-i permita accesul la educatie, lucru care va duce la evolutie spirituala, asa cum e firesc. dar asta nu se poate atita timp cit puternicii lumii nici macar nu incearca sa gindeasca marota aia nefericita a lor: “globalizarea”, la nivelul acesta: trai decent, educatie, cultura, evolutie spirituala. pina acum ar fi trebuit sa adune inteleptii lumii, impreuna cu care sa inceapa sa creeze sisteme noi, pentru ca toate cele pe care le avem sint falimentare: sistemul politic, filosofic, social, economic si chiar si cel religios, nu mai sint functionale. dupa cum vedeti, toate sistemele de valori sint inversate de catre nebunii lumii si sint destui oameni care din cauza saraciei sint dispusi sa creada in acele “valori”. pina la urma, inteleptii lumii chiar trebuie sa intervina. si o vor face.

  • Trebuie sa evoluam spiritual, iar secolul XXI pentru asta exista. Am citit de curand o carte care ar trebui cumparata si distribuita gratuit de guvernul fiecarei tari, o carte care ne elibereaza de sinele nostru meschin, ajutandu-ne sa gasim calea spre adevaratul Sine. Pot spune ca nu mai sunt aceeasi persoana dupa ce am citit-o. Se spune ca in Romania se va naste un nou tip de spiritualitate. Poate ca nu degeaba autorul acestei carti unice a trait efectiv in tara noastra o perioada scurta. Si este american.Este vorba de David Hawkins, ” Putere versus forta”. E cartea care m-a eliberat, m-a scos din cele mai profunde ganduri negative, de care nu credeam sa mai scap vreodata. E cartea pe care am asteptat toata viata sa o citesc. E un amestec de fizica cuantica, matematica si spiritualitate, e o explicatie stiintifica a existentei lui Dumnezeu, o varianta stiintifica a Noului Testament.E o explicatie profunda a tot ceea ce exista, a ceea ce suntem.

  • Chiar nu încearcă globalizarea , hai fii serios, ca se încearcă din răsputeri, doar ca nu îngăduieste Dumnezeu sa poata face ceva, încă….pt ca in scurt timp or sa înceapă cu de toate înțelepții tai,nu te gîndi ca se gîndesc ei sa faca ceva sa stirpeasca foametea unora ,gen africa ,etc ,ci se gîndesc cum sa acapareze mai mult , iar sistemul pe care îl invocă există deja, doar trebuie implementat ,atunci o sa fie ceva ireversibil si o sa fie sfirsitul.

 8. Cred ca va complicati prea mult in analize. Asta nu inseamna ca brusc toata America are astfel de orientari. Satana nu a cucerit nicio America. Legile lor permit unei grupari religioase de orice orientare astfel de manifestari, ca si o libertate constitutionala. Or fi ei o grupare de nebuni dar legile se respecta, si atat. Pariez ca avem si noi astfel de manifestari la o scara mai mica, doar ca nu sunt publice altfel i-am omori cu pietre sau prin alta metoda medievala. In America asta nu e cine stie ce stire deloc (I live in America, I’d know!).

 9. cred ca nu ati inteles: eu nu analizez, eu constat. si eu nu dau solutii, eu transimit mesaje. cit despre zona spirituala, pot sa spun un singur lucru: atit cei care neaga existenta “diavolului”(a se intelege aici entitati spirituale de frecvente joase care se manifesta in zonele lor, care uneori interfereaza cu ale noastre, in limitele frecventei proprii, adica fac ce stiu, adica fac rau), cit si cei care neaga existenta divinitatii, se inseala. si, ca ziarist ce ma aflu, pot sa va spun ca inca nu am aflat de grupari sataniste in romania. iar daca o sa-mi spuneti despre masoneria romaneasca, am sa va raspund cu raspunsul altui coleg de presa: s-a umplut tara de sortulete, tichiute si sabiute. o zi buna:)

 10. MOISOIU ROMICĂ // 26 iulie 2015 at 22:01 // Răspunde

  HA..HA..HA..NU..VĂ..TEMEȚI..D..E..T..r..OIT!?..NU..IEE..DUPĂ..EIII..SIGUR..COPIILOR..NU VOR..DORI..SĂ LE CREASCĂ..COARNE..ȘI-APOI ORCÎT..DE..PROȘTI..ÎI..VOR..SATANIȘTII..CA..LA..CUȚI..BERBECII..N-AU..DECÎT..SĂ-MPINGĂĂ..DUPĂ ȚAPI.. NUMAI ACEIA CARE VOR DORI SĂ EVOLUIEZEE CA CU CHIP DE OM VOR FI..ÎNȚELES..POATEE..NU CA MINTEE..SCURTĂĂ..SĂ VĂ..TEMEȚI..D..IEE..CÎI..ÎN..NI….HA..MII-NI.

 11. Raspunsul meu este : ASA SI? Asa cum aveti voi libertatea de a fi crestini/budisti/musulmani/hindusi si asa mai departe ar trebui si ei sa aiba libertatea de a-si alege propria religie si propriul destin. Daca va este frica ca va “corup” copii atunci petreceti naibii mai mult timp educandu-va copii si mai putin timp frecand menta (ca parinti) facand te miri ce. Un parinte veridic responsabil de educarea copiilor sai ar rade in fata stirii acestea si si-ar vedea in continuare de viata. Ati facut mare tam-tam (si cand zic voi ma refer latura traditionalista a poporului roman) pe diverse subiecte care nici nu va privesc cum ar fi : abordarea noului papa, homosexualitatea, libertatea unei femei de a face ce vrea cu corpul ei – spre exemplu avort si acum ati ajuns sa va luati de libertatea altor oameni de a practica in pace ce religie vor ei. De parca religia practicata de majoritatea romanilor si anume crestinismul, v-a facut oameni mai buni. Cunosc cu zecile oameni “religiosi” care n-au habar ce-nseamna sa fii omenos dar vezi doamne cica “ei stiu de frica lui Dumnezeu”. Fapte in mama masii, nu vorbe. Libertatea este ori disponibila tuturor or nimanui.

  • bravo , bine zis ….cei cu ,,frica de Dzeu”ar trebui sa aveti frica doar de El nu de o mana de oameni care nu gandesc ca voi

 12. la cat de retardati minta si spalati pe creier sunt americanii nici nu ma mai mira. si da america si in general lumea este condusa de satanistii care fac parte din francmasonerie clubul de la roma , familia rotchild clubul bilderberg , rochefelarii ma mir ca nu sau prezentat si politicenii din romania la eveniment si aia de la SRI ca tot masoni satanisti sunt la propriu fara nici un respect fara de viata , si de DUMNEZEU

 13. Sa nu faci chip cioplit…nici pictat…nu sti cum arata de fapt!Sa te mai si inchini…apai,chiat ti-ai cautat-o cu furca!!(nu cu luminarea)

 14. Existenta are reguli simple care nu dau cu virgula ,deci intunericul este absenta luminii iar lipsa lui Dunmezeu,sau ruperea noastra de El,uitarea,sau necredinta,deoarece credinta adevarata inseamna intelegerea creatiei Domnului si a locului nostru in planurile creatiei,reprezinta Necuratul cum ii spune intelepciunea populara. Neintelegerea lucrarii lui Dumnezeu,lucru complex de explicat,dar foarte usor de simtit,inteles la nivelul inimii,duce la RATACIREA caii. Ei sunt ratacitii,cum spun batranii:Ii chiama Necuratul cu mere rosii!
  Sa ne rugam cu iubire si compasiune(intelegere) pentru ca acesti rataciti si cei care cad in plasa lor rauvoitoare sa revina pe cale.

 15. Cei care nu au copii se pricep cel mai bine sa dea sfaturi… parintii in zilele noastre trebuie sa faca fata unui asalt constant si inegal pe toate planurile in privinta cresterii unui copil: de la hrana pana la educatie. Am scos tv la timp..cu restul ne luptam si ne vom lipta constant. Oricum vin vremuri si mai grele.

 16. Nu-i nici un Baphomet!De fapt este zeul Pann prietenul de chefuri al lui Dionyssos(Bacchus).Iar daca baietii veseli vor sa o puna de un nou Woodstock este problema lor(probabil statele au nevoie din nou de voluntari).Biserica a inlocuit pasnic serbarile pagine cu cele religioase.Se pare ca cu aceste ,,Dionysiace”a fost mai greu.Bunu-i vinul si la necaz si la bucurie iar fetitele sunt intotdeauna nostime.Mai lasati drumurile si celelate.Oricum nu ati inteles nimic.Noi il copiem pe Dumnezeu in cele mai mici detalii insa dam cu materialul de toti parapetii.Iar virgula v-a salvat nu odata de dureri de cap…..

 17. Exista si la noi de vreo 20 de ani miscarea satanista, acum e cult. A aparut ceva in media despre infiintarea cultului satanist la noi? E incredibil ce bine organizati sunt, ce puternici financiar si politic sunt, ce protejati si ce acoperire au pe toate palierele. B.S.R. -biserica satanista din Romania.

 18. Adevarul este dincolo de lucruri. Nu este accesibil decit celor care cu ajutorul lui Dumnezeu si-au curatit inima de legaturile mortii (patimile).

  Ce se intimpla de fapt cu noi ?! Viata aceasta este lupta pe viata si moarte intre Domnul Iisus Hristos, Dumnezeul cel Viu alaturi de toate Puterile ceresti si de Sfintii lui Dumnezeu impotriva puterilor intunericului (satana si toti slujitorii lui). Lupta se da in inima omului ! Noi avem marea sansa de a fi de partea Invingatorului, adica a lui Dumnezeu ! Hristos va birui, cu toate aparentele inselatoare ! Biruinta Vietii, a lui Hristos adica, asupra mortii este scrisa si nu poate sa se intimple altfel ! Orice ar face satanistii si confratii lor, ei au pierdut batalia inca inainte de a o incepe !

  Prin Mila si Puterea lui Dumnezeu, tot ce facem/daruim noi semenilor, de fapt facem/daruim sufletului nostru !

 19. http://vigilantcitizen.com/hidden-knowledge/whoisbaphomet/

  Mai multe detalii despre semnificatia lui Baphomet.

 20. Nu Satan este de vina pentru tot ce se intampla in lumea asta ci char crestinii ,musulmanii si evreii.Biserica seaca an de an crestinul de bani ,musulmanii omoara atatia oameni prin terorism ,evreii au inventat asa zisa carte de basm numita biblie cu scopul de a manipula lumea.Sa nu uitam cate persoane nevinovate au murit in inchizitiile de la Vatican.Pe site- ul crestinismexpus puteti vedea adevarata fata a crestinismului .

 21. America e noul turn al Babilonuului si fortareata noii ordini mondial si exemplu a ce inseamna amestecarea populatiilor si niciun fel de traditie !!!!!!

 22. Dragii mei !!!
  Un singur sfat …cititi Biblia ( incepand cu Noul Testament , pentru ca o sa intelegeti mai bine), este gratis , si o sa va lumineze mintea, va promit !!!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii