Noutăți

Statistici îngrijorătoare: În timp ce populația Europei a crescut cu doar 2% în ultimele două deceneii, în Africa creșterea este de 56%!!!

Mai jos puteți vedea o hartă cu indicatorii de creștere a populației, pe continente, o hartă care arată o situație îngrijorătoare nu doar în procente, ci și numărul real de milioane cu care a crescut populația planetei în fiecare loc. Astfel, constatăm în primul rând dramatismul situației din Europa, în comparație cu toate celelalte continente: o creștere de doar 2,1%, adică o creștere cu doar 15 milionae de locuitori în două deceneii. Doar că, dacă ținem cont de migrația africană și arabă pe continentul nostru, ca și de natalitatea populației europene cu origini arabe și africane, atunci înțelegem că, de fapt, populația autohtonă a scăzut cu câteva procente, creșterea având legătură cu migranții. Prin comparație, populația Africii a crescut cu 56,6%, adică cu peste 400 de milioane. Deci cu mai mult de jumătate din populația Europei!!!

Deși procentul creșterii din Asia se situează aparent la DOAR 21,7%, ținând cont că vorbim de continentul cel mai populat, cu două țări – India și China – care au depășit de mult miliardul, realitatea în milioane este uriașă. Practic, în ultimii 18 ani, populația Asiei a crescut cu nu mai puțin de 810 milioane de oameni, adică cu numărul populației întregii Europe plus încă ceva…

În aceste condiții – în contextul înmulțirii populației africane, mai ales, a sărăciei și a schimbărilor climatice – putem anticipa destul de ușor o presiune populațională tot mai mare la granițele Europei. O Europă care are o conducere de tip neomarxist, cu o agendă clară: metisarea populației europene, în numele Planului Kalergi și al intereselor globaliste. Vom rezista oare?

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Statistici îngrijorătoare: În timp ce populația Europei a crescut cu doar 2% în ultimele două deceneii, în Africa creșterea este de 56%!!!

  1. Vin băștinașii călare pe un merkel decapotabil.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii