AIM radionica curs online

Noutăți

“Spiritul” pădurilor captat de un fotograf român! Imagini de poveste…

“Întotdeauna am fost atras de artele vizuale și de-a lungul timpului am experimentat diferite moduri de a obține imagini inedite. Din 2005 am început să experimentez fotografia și, în timp, am constatat că fotografierea oferă șansa de a prezenta lumii ceea ce văd așa cum văd sau cum aș dori să văd: frumos, minunat și plin de mister.” spune Toma Bonciu pe blog-ul personal.

“Peisajele mele nu sunt o duplicare a realității vizuale, sunt un echivalent a ceea ce am văzut și am simțit o imagine a modului în care s-a simțit acel peisaj. Fotografia de tip concept este relativ nouă pentru mine, dar cu cât experimentez mai mult, cu atât văd mai multe căi deschizându-mi-se.”

i-create-stories-of-the-forests__880

Tânărul fotograf din România prezintă, prin intermeduil site-urilor de specialitate, imagini inedite care par desprinse din povești!

“În această serie numită Povestiri ale pădurilor’, care întrunește acum peste 50 de fotografii realizate în decursul a 3 ani, am încercat să recreez acea țară magică unde au avut loc toate poveștile copilăriei mele. Am crescut în casa bunicii și ea mi-a spus povești vechi despre creaturi ale pădurii și toată magia ce se întâmplă în pădure” declară Toma Bonciu pentru site-ul boredpanda.com. “Fotografiile mele nu sunt menite să prezinte realitatea, ci o lume diferită: ceva care nu este văzut de toată lumea. Această lume este văzută doar de puțini și doar în anumite momente. Fotografiile mele prezintă o poveste de basm care se suprapune cu pădurea reală și există în același timp. Aceasta este doar diferența dintre lumi și în prezent lucrez la alte două serii pe aceeași temă: Creaturi ale pădurilor’ și ‘oglinzi ale pădurilor’. Sper că vă veți bucura de aceste câteva fotografii din această serie.”

i-create-stories-of-the-forests-4__880

i-create-stories-of-the-forests-6__880

i-create-stories-of-the-forests-8__880

i-create-stories-of-the-forests-11__880

i-create-stories-of-the-forests-13__880

i-create-stories-of-the-forests-7__880

traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

surse: tomabonciu.com, boredpanda.com


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa


5 Comments on “Spiritul” pădurilor captat de un fotograf român! Imagini de poveste…

  1. Superb!

  2. Imagini minunate rupte din povesti …este ceva magic… cu siguranta Spiritul padurilor nu se arata oricui. MULTUMIM Toma Bonciu !

  3. Mersi fain pentru articol si aprecieri

  4. poate ca,daca ar exista mai multa dorinta de cunoastere,atunci ochii tuturor oamenilor or sa vada adevarul.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii