Noutăți

Soros și Hillary au pierdut bătălia: Trump a fost desemnat președinte de colegiul electoral. Asta înseamnă că va muri și proiectul “Europa Islamică” a lui Merkel și Hollande

În SUA s-a petrecut ceva incredibil, fără precedent: deși s-a dus o campanie acerbă pentru ca o parte dintre electorii lui Trump să o voteze pe Hillary, în realitate, candidatul care a fost “trădat” a fost tocmai Hillary, patru dintre electorii săi votându-l pe Donald Trump. Astfel, acesta a obținut votul a 306 electori, față de 232 câți au susținut-o pe Hillary Clinton, și a trecut și acest hop.

În ianuarie mai rămâne ca votul electorilor să fie validat de Camera Reprezentanților și la butoanele celui mai puternic stat din lume se va afla un om care a militat împotriva așa zisei corectitudini politice care le-a băgat tuturor pe gât homosexualitate, imigranți, discriminare pozitivă (favorizarea minoritarilor în raport cu majoritarii etnici și sexuali).

Pe lângă gașca lui George Soros, păpușarul care le sufla în ureche ce să facă atât lui Obama, cât și lui Hillary, și gașca islamizatorilor Europei, în frunte cu Angela Merkel și Francois Hollande, vor avea viață grea. Din fericire pentru toți, grea dar scurtă. De ce? Pentru că anul 2017 este anul care îi va mătura de pe scena politică, ca urmare a alegerilor care vor avea loc atât în Germania, cât și în Franța.

În condițiile în care puterile din Germania și Franța s-au arătat ostile față de alegerea lui Donald Trump la Casa Albă, ne așteptăm ca noul președinte american să le critice politica față de imigranți suficient de puternic încât acest lucru să contribuie la sfârșitul carierei politice a lui Merkel și Hollande. Ceea ce nu poate fi decât un mare câștig pentru națiunile europene.

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Soros și Hillary au pierdut bătălia: Trump a fost desemnat președinte de colegiul electoral. Asta înseamnă că va muri și proiectul “Europa Islamică” a lui Merkel și Hollande

 1. Ce naivi trebuie sa fie acela care crede ca oculta mondiala se impiedica de Trump ca sa isi realizeze planurile. Din pacate planurile lor nu sunt stopate.
  Iar cu privire la islamizarea Europei s-a depasit de mult timp linia rosie. Matematic se poate calcula data la care musulmanii vor domina pe batranul continent in conditiile in care natalitatea lor este de 8 ori mai mare ca cea a europenilor.

 2. Chiar naivi, articol de doi bani! Trump este o marioneta, sfetnicul lui este ginerele lui care este evreu, dirijat direct de Israel si netanyahu, care e mai rău decât toti la un loc. Fiica lui trump s-a convertit la iudaism după soțul ei, ea si soțul ei conduc totul! Ați crezut ca ați scăpat de soros?? Ce-i in capul vostru?? E si mai rău, pt ca ne conduce Israelul, sfetnicul lui trump, ginerele lui- Kushner manipulează in favoarea Israelului .
  Ei sunt prezenți la toate Întâlnirile cu diplomați străini cum a fost ministrul japonez.
  Ivanka si soțul ei s-au întâlnit cu Gore sa discute despre schimbarea climei, nu trump!!
  Credeați ca ați scăpat de dracul? Ba un drac mai mare vine! Israelul vrea desființarea ONU care-i acuza de atrocitati
  t

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii