Noutăți

Soros recunoaște public: cheltuie 500 de milioane de dolari ca să aducă cât mai mulți imigranți musulmani în Europa. De ce face asta?

Cu un tupeu și o viclenie greu de egalat, păpușarul internaționalist George Soros, unul dintre principalii islamizatori ai Europei, a anunțat printr-un articol publicat în The Wall Street Journal că va pune la bătaie jumătate de miliard de euro pentru a ajuta imigranții și refugiații care vin în Europa. Acest lucru vine ca o continuare a propagandei pro-imigrație pe care acesta o face direct sau prin oamenii lui din ONG-urile soroșiste care au împânzit lumea, inclusiv România.

De ce face asta? Din umanism? A crede că Soros este preocupat cu adevărat de soarta umanității este în cel mai bun caz o naivitate. Omul care a prăduit prin manevre la bursă Banca Angliei, omul care susține homosexualitatea, individul care are o contribuție semnificativă la confuzia internațională român-rom (țigan), evreul care finanțează grupări arabe anti-israeliene, manipulatorul care vrea să aducă în Europa multe milioane de musulmani (și enumerarea ar putea continua) face totul pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale conduse de frații săi de sânge și nimic pentru ceilalți.

Dar, evident, nu o poate spune direct; și atunci, chipurile, face pe cel care este interesat de soarta comunității LGBT, a țiganilor, a imigranților musulmani…

Devenit aproape persona non grata în țara sa de origine, Ungaria, din aceleași motive, Soros nu este deranjat de ce credem sau spunem noi. El mizează, ca orice politician veros, pe o majoritate stupidă care nu poate vedea dincolo de nevoile zilnice ale stomacului… Și uite că obține rezultate notabile. Iar când pui mulți bani la bătaie, ți se umplu rapid ONG-urile proprii cu oportuniști dispuși să joace după cum le cânți.

Și cum nevoile globaliștilor o cer, astăzi miliardarul George Soroș vine cu 500 de milioane de euro ca să susțină imigrația musulmană în Europa și să îi ajute pe imigranți să… își facă afaceri în interiorul UE. Vicleană manevră, nu?

Iată ce spune acesta în articolul din The Wall Street Journal, citat de Cotidianul.ro:

“Am decis să ofer 500 de milioane de dolari pentru investiţii care să răspunda necesităţilor migranţilor, refugiaţilor şi comunităţilor gazdă. Voi investi în startup-uri, companii, iniţiative cu impact social şi afaceri create de migranţi şi refugiaţi. Deşi preocuparea mea cea mai mare este să îi ajut pe migranţi şi refugiaţi să vină în Europa, voi căuta idei de investiţii de care să beneficieze imigranţii din întreaga lume.”

Citește tot articolul lui George Soroș aici: Cotidianul.ro

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

15 Comments on Soros recunoaște public: cheltuie 500 de milioane de dolari ca să aducă cât mai mulți imigranți musulmani în Europa. De ce face asta?

 1. Nu ar putea Soros sa faca nimic cu toti banii lui daca nu ar fi mana in mana cu toata elita conducatoare din UE.

 2. Articolul nu spune de face Soros asta, deci e cel putin la fel de ipocrit pe cat il da pe Soros…

 3. Soros va primi inapoi banii de la UE nu-i deloc neclar.

 4. De ce dorm autorităţile naţionale şi serviciile secrete ?
  1) Director SRI – Hellvig Eduard– fost bursier Soroş.
  2) Director SIE – Ungureanu Mihai Răzvan – fost bursier Soroş.
  3) Dacian Cioloş – prim ministru peste colonia România; până în ziua în care a fost numit în funcţie, a fost salariat al “fundaţiilor” sponsorizate de Soroş & Gang.
  etc, etc, etc…..

 5. Exista ceva bun in treaba asta cu Soros, in ultimul timp, faptul ca toti ciumetii, rahatii, toti lasii care n-au curaj sa spuna lucrurilor pe nume, au inceput totusi sa arate cu degetul catre acest individ, caci, pana una alta nu este incriminat anti-sorosismul. Si pe la noi, fricosii penibili de prin politica, au inceput sa acuze, caci de SUA sau de evrei nu au tupeul sa zica ceva, in directia lui Soros. Chiar daca nu se spune explicit, sageata arata spre acelasi lucru, caciprost sa fii sa crezi ca Soros e singur singurel vinovat si de capul lui.

 6. Exreairdinara observatie, autorul articolului nu stie ce vrea Soros!… distinsule domn Adu, iti spun eu, este foarte clar enuntat din propriile cuvinte ale lui Soros: vrea sa finanteze pe niste straini ca sa faca afaceri care sa te concureze pe tine si, eventual, sa ti-o inchida pe a ta, localnicul. Te va finanta si pe tine, cu conditia sa-ti iei lumea in cap si sa te dezradacinezi si tu. intrebarea este, Adu, ce vrei tu!

 7. in subltil, vor la codurile geometriei sacre! oriunde se gasesc acestea pe Terra

 8. Multi tantalai pe acilea…..

 9. Da,dda…cuvintul ,,caine”nu musca!Cel putin au o parere!

 10. Nu se stiu coordonatele GPS pe unde e sa-i trimita si lui un cadou prin partea dorsala asa cum a primit gen. Dudaev din Cecenia… ???

 11. Dl. Roxin, va rog frumos sa urmariti acest link de la minutul 31:23 https://www.youtube.com/watch?v=8cF_XBURonA si poate faceti un comentariu. Eu am inteles ca din ’97 pe noi (Romania) ne-a prelut fam. Rothchild. Daca e adevarat ce spune, stim si cine-i cumpara pe nenorocitii de politicieni si in interesul cui.

 12. Georgeta Lukacs // 19 martie 2017 at 22:51 // Răspunde

  Soros e instrumentul, anume fabricat de militantii Noii Ordini Mondiale, care are menirea sa destabilizeze Europa. Romania e o tinta usor de pacalit. Vor fi redirectionati spre Romania din alte tari europene, islamisti refugiati instruiti sa creeze haos!

 13. Sa destabilizeze lumea crestina si rasa alba, iar iudeii sionisti de spita Rothschild sa castige si mai multa putere.

 14. Citez din articol: “evreul care finanțează grupări arabe anti-israeliene, manipulatorul care vrea să aducă în Europa multe milioane de musulmani (și enumerarea ar putea continua) face totul pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale conduse de frații săi de sânge și nimic pentru ceilalți”.
  Unde va este logica? fratii lui de sange sunt evreii, dar finanteaza grupari arabe anti izraeliene.

  • Catalina, sunt doua feluri de evrei: Cei religiosi si khazarii.
   Cei care se trag din khazari, gen bolseviul Ilici, au distrus Romania.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii