Noutăți

Soros acuzat de lovitură de stat în Guineea

Flux24.ro: Mercenarul englez Simon Mann, implicat intr-o tentativa de lovitura de stat, in 2004, impotriva presedintelui Guineei Ecuatoriale Teodoro Obiang, i-a acuzat luni pe investitorul financiar american Georges Soros si pe avocatul Transparency International (TI) William Bourdon ca au vrut sa rastoarne regimul, relateaza AFP, citata de News.ro.

Simon Mann, in varsta de 65 de ani, a fost citat de Teodorin Obiang, fiul presedintelui, judecat la Paris in dosarul unor bunuri obtinute ilegal, la un tribunal corectional.

Condamnat la 34 de ani de inchisoare in Guineea Ecuatoriala in dosarul tentativei de lovitura de stat, Simon Mann a fost gratiat de presedintele Obiang, iar apoi eliberat in 2009.

„Eu nu am probe scrise”, a avertizat el, inainte sa-si prezinte versiunea. La bara, sexagenarul, intr-un costum inchis la culoare, a declarat ca l-a „avertizat” in 2011 pe presedintele Obiang ca investitorul financiar „George Soros si William Bourdon”, dar si alti doi protagonisti ai loviturii de stat esuate din 2004 – opozantul in exil Severo Moto si omul de afaceri Ely Khalil – „aveau intentia de a rasturna Guvernul”.  

„I-am explicat presedintelui ca acest lucru putea avea loc prin orice mijloc”, a continuat el.

Potrivit acestuia, presedintele Obiang i-a aratat un e-mail din 2007, „de la biroul lui Ely Khalil catre domnul Bourdon, care punea in discutie comportamentul vicepresedintelui” lui Teodorin Obiang.

Sursa: Flux24.ro

Întrebările noastre: Când va fi oprit acest rechin financiar al noii Ordini Mondiale neomarxiste să mai infecteze și să distrugă lumea? Ce forțe ar trebui angrenate pentru ca acești indivizi fără niciun Dumnezeu să fie puși cu botul pe labe?


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Soros acuzat de lovitură de stat în Guineea

  1. cetățeanul tulburat // 29 iunie 2017 at 1:44 // Răspunde

    In curând se termină cu toți bandiții… fiul cel mare a lui Soros, Robert, s-a retras de la conducerea ongurilor pe care le administra… Trump, e visul cel mai urât al globaliștilor…chiar are sânge în instalație…Kenedy a fost singur împotriva tuturor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii