Noutăți

Sondaj zdrobitor: 75% dintre români ar participa la Referendumul pentru Familie. Cu toate acestea, președintele Iohannis e de partea LGBT

  •  
  •  
  •  

ActiveNews.ro: Peste 75% ar fi probabilitatea de prezență a cetățenilor la urne în cazul organizării Referendumului pentru Familie, relevă un sondaj de opinie realizat de Avangarde și prezentat de Antena 3. La întrebarea: „Dumneavoastră personal veți participa la vot la un astfel de referendum, dacă se va organiza?”, 55% au răspuns cu siguranță da, 20%, probabil da, 14% cu siguranță nu, 6% probabil nu, 5% nu știu/nu răspund. De remarcat este că pentru ca Referendumul să fie validat, ar fi nevoie de o prezență de 30%.

De asemenea, 67% dintre români consideră că organizarea Referendumului este o decizie bună, în timp ce 24% consideră e că e o decizie proastă. La întrebarea „Dumneavoastră personal cum considerați că ar trebui definită familia în Constituție?”, 77% au răspuns că formula propusă de inițiativa cetățenească – familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, 17% – formula actuală familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, 5% nu pot aprecia, 1% nu știu/nu răspund.

Sondajul a fost realizat de Avangarde, în perioada 10.04-26.04. Volumul eșantionului: 1350 de persoane de 18 ani și peste. Metoda de culegere a datelor este CATI (telefonic). Eroarea maximă tolerată +/-3% pentru un interval de încredere de 95%.

Cu toate acestea, zilele trecute, președintele Iohannis s-a manifestat decisiv de partea activismului LGBT, susținând că în cazul Referendumului pentru familie este nevoie de „toleranță”, dar și că e nevoie de eliminarea tuturor „discriminărilor” din legislație. În noiembrie 2016, președintele Iohannis spunea despre Referendumul pentru Familie că „nu este o temă care a penetrat societatea românească”. (iar o altă observație deplasată a președintelui în legătură cu cei 3 milioane de români care au semnat petiția pentru organizarea acestui Referendum a fost aceea că i-a numit pe toți Fanatici religioși) Sursa: ActiveNews.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Sondaj zdrobitor: 75% dintre români ar participa la Referendumul pentru Familie. Cu toate acestea, președintele Iohannis e de partea LGBT

  1. vlad tepes // 3 mai 2018 at 21:05 // Răspunde

    Oricat de performante ar fi Gunoaiele astea neo-marxiste(si sunt, de fapt) in experimentele lor diabolice pe care le fac asupra popoarelor Lumii, e totusi extrem de greu sa convingi un popor intreg, ce a primit dumnezeiasca invatatura crestina de la apostolul Andrei acum 2000 de ani, sa o abandoneze pe loc, si sa se dedea la practici anormale asemenea celor din Sodoma si Gomora!

  2. Ce-i “zdrobitor” aici? Zdrobit va fi bugetul de stat, aruncam banii pentru un capriciu politic, intr-o chestiune banala si veche de când lumea…Nu risipim destui bani cu privilegiile demnitarilor nesătui, cu “casa regala” (nu merita scrisa cu litere mari) sau cu catedrala “mântuirii”,mai vrem si ” referendum”?Nu sunt nici pentru ,nici împotriva familiei, sunt abstinent sexual, sexul este mizerabil, ne mânjim cu secrețiile celorlalți, da? Am impresia ca si referendumul asta este doar o chestiune de orgoliu intre politicienii cu care ne-am procopsit după lovitura de stat dezmierdata cu porecla “Revoluție”.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii