Noutăți

Sondaj special: ce cred votanții principalelor partide din România despre căsătoriile GAY. Iată surprizele de la PNL și USR:

ActiveNews.ro: Un nou sondaj de opinie demonstrează clar că indiferent de opțiunile lor politice, românii sunt împotriva căsătoriilor între persoane de același sex. Astfel, potrivit unui sondaj de tip omnibus realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS în perioada 23 iunie – 1 iulie și citat de Știripesurse, scorurile pe electoratul fiecărui partid arată în felul următor:

PSD – 96,1% dintre votanți sunt împotriva căsătoriilor între persoane de același sex
PNL – 84,3% dintre votanți sunt împotrivă
USR – 68,9% dintre votanți sunt împotrivă
ALDE – 86,7% dintre votanți sunt împotrivă
PMP – 88% dintre votanți sunt împotrivă
Mișcarea România Împreună – 85,3% dintre votanți sunt împotriva mariajelor homosexuale

De asemenea, 88,2% dintre votanții Pro România, 90,6% dintre votanții UDMR sau dintre cei care au declarat că votează cu „un alt partid” se opun legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex. Partidul domnului Cioloș, MRI, s-a lansat cu o platformă pro-homosexualitate, așa cum ActiveNews a arătat, aici. De asemenea, președintele partidului Pro România, Victor Ponta, s-a declarat„cel mai mare adversar al Referendumului pentru Familie”.  Conducerea USR se opune și ea inițiativei cetățenești care ar prezerva căsătoria drept uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Studiul CURS de tip Omnibus a avut loc în perioada 23 iunie – 1 iulie, cu interviuri realizate la domiciliul celor intervievați. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3% în la un nivel de încredere de 95%. (Sursa: ActiveNews.ro)


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Sondaj special: ce cred votanții principalelor partide din România despre căsătoriile GAY. Iată surprizele de la PNL și USR:

  1. Si unde au fost acestia la referendumul de redefinirea familiei ?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii