-->

Noutăți

Sondaj CURS: Câți români sunt PENTRU și câți ÎMPOTRIVA căsătoriilor între homosexuali

În condițiile în care 3 milioane de români au semnat petiția pentru modificarea constituției în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie, desigur că instituțiile de sondare a opiniei publice au fost interesate să vadă care este situația reală a intențiilor întregii populații. Astfel, în toamna trecută, un sondaj CURS a căutat să afle care este tendința în legătură cu definirea familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie sau în legătură cu acceptabilitatea parteneriatelor civile sau a căsătoriei între homosexuali. Rezultatele sunt devastatoare vis-a-vis de interesele LGBT. Cu atât mai mult este strigător la cer ca Iohannis să își permită să îi numească pe cei 3 milioane de români care au semnat petiția fanatici religoși, iar PSD-ul lui Dragnea să tergiverseze de peste doi ani organizarea Referendumului pentru Familie. Aceste lucruri nu arată decât că politicienii români nu servesc interesul majorității românilor, ci agenda globalist neomarxistă! Iată rezultatele sondajului:

Referendumpentruromania.ro: Peste 90% dintre români privesc căsătoria drept uniune între femeie și bărbat cu scopul de a procrea, crește și educa copii, potrivit unui sondaj de opinie realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) pentru Coaliția pentru Familie (CpF) .

Sondajul, realizat în perioada 1 – 15 octombrie 2017 la nivel național, relevă faptul că majoritatea covârșitoare a românilor este atașată puternic de concepția tradițională a căsătoriei, respingând, totodată, în proporții la fel de covârșitoare, formele alternative de căsătorie sau parteneriat civil.

De asemenea, majoritatea respondenților asociază căsătoria între persoane de același sex cu efecte nedorite pentru societate, cum ar fi afectarea perpetuării speciei, educația și creșterea copiilor.

Peste 90% dintre români privesc căsătoria drept uniune între femeie și bărbat cu scopul de a procrea, crește și educa copii;
83% dintre români au spus că sunt împotriva legalizării căsătoriilor între persoane de același sex.
65% dintre români sunt împotriva legalizării parteneriatelor civile
87% dintre români resping adopția de copii din partea homosexualilor
80% dintre români cred că Legalizarea căsătoriei între persoane de același sex va avea efecte nedorite, pe termen lung, asupra moralei societății.
83% dintre români se declară împotriva educației sexuale în școli

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii