Noutăți

Soldați americani, prinși de jandarmi cu un detector de metale, într-un sit arheologic din Hârșova

Doi militari americani de la baza Mihail Kogalniceanu sunt cercetati de politistii din Constanta pentru ca au fost suprinsi cu un aparat de detectat metale pretioase intr-un sit arheologic. Cei doi soldati, aflati in permisie, au fost observati de localnici in zona Cetatii Carsium de la Harsova.

Cei care au ajuns primii la fata locului au fost jandarmii de la Harsova. I-au legitimat pe cei doi americani si asa si-au dat seama ca sunt soldati cantonati la Mihail Kogalniceanu

Au fost dusi sub escorta la sediul politiei din Harsova si de acolo la Parchet. Autoritatile noastre au deschis un dosar de cercetare penala pentru detinere de detectoare fara autorizatie si cautari in zone arheologice.

Potrivit Codului Penal din Romania aceasta infractiune se pedepseste cu inchisoarea de la sase luni la cinci ani. Cei doi soldati nu pot fi insa trasi la raspundere in Romania. Ei sunt protejati de acordul SOFA, semnat de autoritatile romane si cele americane. Potrivit acestui document, militarii americani care comit infractiuni in Romania sunt anchetati si pedepsiti in Statele Unite ale Americii.

Sursa: StirileProtv


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Soldați americani, prinși de jandarmi cu un detector de metale, într-un sit arheologic din Hârșova

 1. Treziti-vă, autorităti romane ati dormit destul.
  Parcă este o tară pustie,nu tu guvern,nu tu șef de stat,nu tu sri…nici sie…de politie și jandarmerie ,ce sa mai zic…
  ei apără mai mult infractorii,iar armata romană sunt toti(in afara de cei detașati in diverse “teatre de război”)in stare de “veghe” soră cu moartea(inexistenti fizic).
  Numai Dumnezeu,ne mai poate
  salva.

 2. Soldati americani trebuiau arestați cum se face la ei in America călcați in picioare si zuduiti bine pina Poliția Romană învățau engleza sa vada ce spuneau Hoti Rușinea de Hoți Americani!

  Shame on YOU America
  Get OUT OF România
  Take your THIEVES home
  MR Donaltd Trump !!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii