Noutăți

ȘOCANT: Sute de homosexuali GOI colindă prin centrul Londrei. Nimeni nu îi oprește! Asta înseamnă libertatea? VIDEO

Un spectacol grotesc a avut loc în Londra în urmă cu câteva zile: o armată consistentă de homosexuali și lesbiene au decis să se plimbe goi prin capitala Londrei, pe un traseu de mulți kilometri, fără ca poliția sau autoritățile să îi oprească. Dacă oricine altcineva ar vrea să facă astfel de proteste pe străzile Londrei, poliția ar interveni, cu siguranță, pentru a-i aresta sub justificarea tulburării liniștii publice și a proastelor moravuri. Nu însă și pe reprezentanții comunității LGBT, care sunt mai presus de lege, morală și decență!!!

Ce contează că prin aceste locuri sunt și copii, turiști sau oameni decenți? Important este ca homosexualii să nu fie discriminați, săracii, sub niciun pretext. Vrei să-ți faci treaba mare în fața Parlamentului Britanic? Dacă ești homosexual, nicio problemă! Vrei să-ți arați fundul gol Reginei Elisabeta? Dacă ești transexual, Casa Regală va aproba! Vrei să le arăți copiilor de pe stradă vaginul? Dacă e păsărică de lesbiană, e în regulă, copiii învață anatomie!

gay londra 1

Iată ce ne spun și cei de la ActiveNews.ro care au semnalat video-ul de mai jos (oare de ce presa din România nu ne-a transmis live de la această manifestare “culturală”? Ca să nu ne facem o părere proastă despre comunitatea LGBT?):

„Cu ce te afectează pe tine că doi homosexuali se căsătoresc” este una dintre întrebările cu care te asaltează susținătorii mariajelor între persoane de același sex, dacă se întâmplă să ai dubii în ceea ce privește legalitatea și moralitatea unui astfel de demers.

Unul dintre răspunsuri îl dă românul Florin Bacrita. Acesta, aflat în Londra, capitala Marii Britanii, a filmat o paradă a homosexualilor care se plimbau goi, complet goi, pe străzile din acest mare oraș.

Românul remarcă faptul că este vorba despre „sute, sute” de persoane, care „au blocat toată Londra” și care nu țin cont de faptul că în marșul lor pe două roți trec prin fața copiilor și a turiștilor.

Comentariul românului, plin de ironie și sarcasm, conține și expresii licențioase. De retinut că Parlamentul României dezbate inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției, prin care căsătoria este definită ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Update 16.06.2017, ora 17:00 – În spiritul libertății de exprimare (a se citi cenzură), filmulețul a fost dat jos de pe facebook…

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on ȘOCANT: Sute de homosexuali GOI colindă prin centrul Londrei. Nimeni nu îi oprește! Asta înseamnă libertatea? VIDEO

 1. Oameni bolnavi! Îmi este mila de ei!

 2. Acuma toata lumea experimenteaza, e normal si eu mascul fiind, am experimentat cu multe persoane de acelasi sex, dar nu am ramas gay, te bate Dumnezeu daca faci asa ceva. Uite eu acuma experimentez cu vecinul dar nu raman gay…Treziti-va oameni buni.

  • un oarecare // 17 iunie 2017 at 0:59 // Răspunde

   Se pare ca pe tine nu te mai trezeste nimic la realitate , dupa ce te saturi de experimentat cu vecinul tau sa treci si pe la capra vecinei , pe urma la vaca vecinului din capatul strazii , iar peste doua luni si pe la morga din oras , asta asa ca sa experimentezi cat mai mult si sa ai un orizont cat mai larg …. plm de papagal !

 3. uana banala // 16 iunie 2017 at 12:48 // Răspunde

  Este eronat, de fapt a fost World Naked Bike 2017, sunt nudisti, nu homosexuali, este vorba de cu totul alt mesaj.
  Se poate verifica pe site-uri de stiri.

 4. Ce s-a intamplat cu videoclipul de pe facebook?

 5. E un eveniment organizat de primărie și nu are nicio legătură cu homosexualii.

  https://www.timeout.com/london/festivals/world-naked-bike-ride

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii