Noutăți

ȘOCANT: Sarkozy, fostul președinte al Franței: Metisarea populației trebuie să devină obligatorie!!! VIDEO

S-a tot vorbit în ultimul timp despre așa-numitul Plan Kalergi, elaborat la începutul secolului, plan ce are ca obiectiv de bază METISAREA populației Europei, transformarea ei într-un hibrid euro-afro-asiatic. Totul pentru distrugerea statelor națiune și ușurarea controlului populației continentului, în numele Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Global pe care păpușarii planetei vor să ni le introducă pe gât.

Faptul că acest plan diabolic este real și se pune în aplicare este dovedit de multe lucruri – inclusiv de islamizarea forțată din ultimul an.

O probă șocantă o constituie și materialele video de mai jos. În primul clip (un minut și ceva), îl veți descoperi pe fostul președintele francez, evreul Nicolas Sarkozy, vorbindu-ne despre necesitatea metisării, educarea populației în acest sens și chiar constrângerea ei pentru obținerea metisării.

Iată traducerea – Nicolas Sakozy: Obiectivul, și asta va face să se vorbeasca mult, obiectivul este de a face față (de a accepta) provocării metisării, provocarea metisării pe care ne-o adresează secolul XXI. Nu este o alegere, este o obligație, un imperativ; nu putem face altfel, decât cu riscul de a ne confrunta cu probleme considerabile. Noi trebuie să ne schimbăm, deci o să ne schimbăm. O să schimbăm peste tot în acelasi timp: în întreprinderi, în administrație, în educație, în partidele politice. Și o să ne punem obligații de realizat. Dacă acest voluntarism republican nu functionează, va trebui atunci ca Republica să treacă la metode și mai constrângătoare.”

Iar în Franța, oameni buni, amestecarea populației, metisarea ei este la un nivel atât de avansat încât din punct de vedere etnic (cel puțin în anumite regiuni) poporul francez a fost învins, destructurat. Desigur, vă întrebați cum de francezii acceptă așa ceva. Ei bine, Franța este o țară sub ocupație. Ultimii doi Președinți, de până la Macron – Sarkozy și Hollande – sunt etnici evrei, la fel ca foarte mulți alți oficiali ai Franței, iar noul președinte este omul clanului sionist Rothschild, pentru care a lucrat și datorită căruia a ajuns în prim planul vieții publice. Îmi amintesc că acum un an, un român care locuiește de o viață în Franța mi-a spus: „În Franța nu poți să obții o funcție importantă în stat decât dacă ești evreu sau mason!”. „Gurile rele” spun că și în România este la fel…

Pentru a înțelege mai bine politica amestecului rasial pusă în practică în Franța celor Trei Mușchetari, a lui Renoir și a Regelui Soare, este suficient să ne uităm la naționala de fotbal a Franței:

(up-from L) France's forward Olivier Giroud, forward Anthony Martial, defender Raphael Varane, midfielder Paul Pogba, defender Laurent Koscielny and goalkeeper Hugo Lloris, (down-from L) France's defender Bacary Sagna, forward Antoine Griezmann, defender Patrice Evra, defender Eliaquim Mangala and midfielder Blaise Matuidi pose during the friendly football match France vs Germany, on November 13, 2015 at the Stade de France stadium in Saint-Denis, north of Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE / AFP / FRANCK FIFE

În continuare, vă invit să mai vedeți un alt videoclip cutremurător de 6 minute unde vom descoperi și alți evrei din Franța ca apologeți ai metisării națiunii franceze și a Europei în ansamblul ei. Oare de ce își doresc evreii sioniști o Europă metisată?

Traducerea celui de al doilea clip (selecții):

Realizatoare: Dumneavoastra spuneti ca metisarea este viitorul…

Scriitor:
Mesajul cartii mele este spre o modernitate metisa.

Realizatoare
: Oare metisarea astazi este un tabu?

Scriitor
: Culori, Culori…

Realizatoarea: Se spune chiar ca in cuvantul metisare este ceva agresiv…

Scriitor
: Da, pentru ca trebuie sa facem aceasta educatie a tarii (Frantei), ca sa inteleaga ca de acum incolo viitorul ei este metisarea!

Min. 0:31 Nicolas Sarkozy:  Nu este o alegere (metisarea), este o obligatie, este un imperativ, Nu putem face altfel!

Min 0:44. Segolene Royal (Fosta nevasta a lui Francois Holande, cu care are 4 copii): Franta este diversa, multipla, colorata, metisata.

Un metis: Eu as putea spune ca sunt francez, ca sunt francotogolez (din Togo), eu sunt negru, eu sunt metis.

Realizatoare
: Barac Obama nu spune daca este alb, negru, metis…

Domn: Eu vreau sa merg pana la capat. Eu cred ca metisarea trebuie inteleasa stricto senso, adica incluziv metisare biologica; este traditia franceza.

Alain Finkelkraut (considerat cel mai mare filosof al Frantei, filosof evreu): Daca metisarea exista, daca metisarea generalizata exista, unde este alteritatea?

O persoana de culoare: Amestecandu-ne anulam diferentele dintre noi.

Minutul 1:40, Doamna: Marsilia este imaginea Frantei, o Franta metisata.

Jack Lang, fost ministru al Educatiei (Tatal evreu): Metisarea, mixarea, amestecul, asta este Franta…

Domn: Segolene Royal care vrea o Republica metisata….

Min 1:56 Nicolas Sarkozy: Pentru ca metisarea culturilor sa nasca noi idei, creatii inedite, combinatii neasteptate. Franta a metisat culturile, ideile, istoria.

Doamna (om politic): Mie imi place politica cand Franta este metisata.

Min 3:01 Nicolas Sarkozy:  Franta intodeauna, in decursul secolelor, a fost metisata.

Realizatoare: Ea (Segolene Royal ) a afirmat ca va fi presedinta unei Frante metisate (candidata la presedintie in 2012 din partea Partidului Socialist condus de Francois Hollande, fostul ei sot)

Min 3:59 Segolene Royal (campanie presedintie 2012): O Franta colorata, care face din diversitatile sale o bogatie, o Franta metisata…

Realizatoare: Dupa ce l-am ascultat (pe Axel K) ca om, ca metis, ca cetatean….

Axel Kahn, scriitor evreu, Presedinte al Universitatii Paris Descartes: Deja trebuie sa vedem ca umanitatea este tot timpul metisata. Ea nu a putut sa evolueza decat metisandu-se biologic si cultural.

Min 4.27. Nicolas Sarkozy: Ridicand provocarea metisarii, Franta este fidela istoriei sale.

Alain Finkielkraut: Metisarea celebreaza numele celuilalt. Se spune ca este mult mai buna decat asimilarea.

Omar si Fred
 (2 comici francezi – unul negru, celalalt alb) Omar: Faptul de a ne amesteca biologic este, dupa mine, un fel de a ne amestea ca sa nu mai creem diferente intre noi.

Scriitorul  Guillermaud 
: Modernitatea de maine, ceea ce numesc o modernitate metisata…

Realizator
: Prin aceasta metisare intelegeti o metisare biologica, o metisare ca un curcubeu cu toate culorile care sa se dizolve in una singura?

Alin Finkiekraut: 
Metisarea este traducerea morala a ceea ce in lumea tehnica numim mixare.

Segolene Royal (in Campania elctorala din 2012): Franta prezidentiala este o Franta metisata.

Omar si Fred: Omleta prin definitie este metisata, mestecata si amestecata, iar omleta este buna, este buna omleta

Omar: Mie imi place omleta.

Min 6:58. Nicolas Sarkozy: Doamnelor si domnilor, este ultima sansa. Daca acest voluntarism republican (in directia metisarii) nu functioneaza, atunci trebuie ca republica sa treaca la masuri si mai constrangatoare.

NOTĂ DE FINAL: După ce meditați asupra acestor lucruri, gândiți-vă că Franța este una dintre țările care trasează viitorul Europei, alături de Germania, altă țară aflată sub ocupație străină. Tocmai de aceea, țările din Est trebuie să formeze un bloc comun pentru a rezista planurilor de diluare și atomizare etnică a națiunilor europene. Să sperăm că nu e prea târziu!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

13 Comments on ȘOCANT: Sarkozy, fostul președinte al Franței: Metisarea populației trebuie să devină obligatorie!!! VIDEO

 1. Este uluitor gradul de indobitocire la care s-a ajuns. Europenii au ajuns sa inghita aproape orice.
  PS Rembrandt a fost olandez.

  • Dle Președinte al Franței
   Cine te crezi ? Ești cumva Dzeu si noi “dobitocii” nu știm ?
   Mâine -poimâine , vei da ortul popii. Vor veni cei tineri si totul va reveni la normal
   Așa sa ne ajute Dzeu !

 2. Iustinian Ion Toader // 11 iulie 2016 at 16:59 // Răspunde

  Dumnezeu a făcut națiunile după un tipar unic,metisarea este opera lui satan…chiar în Biblie spune că Europa se va transforma în “fiară”asta se va întâmpla doar, dacă ortodoxia eşuează în salvarea fraților din aceeași seminție din care ne tragem toți-seminția tracilor!

 3. Este ciudata exprimarea lui Sarkozy. Vorbeste de metisaj dar apoi de a o face in cadrul intreprinderilor, in administratie etc. Este clar ca nu poti face “metisaj = incrucisare prin sex deci” la locul de munca, deci pare ca vorbea de melanj etnic si nu de metisaj etnic. Dar daca se refera la metisaj, este un mesaj bolnav, nenatural, etc, cum ziceti si voi.

 4. Cititi Programul Terra a lui Tony Moldoban si o sa intelegeti. Totul este altceva, n-are legatura cu controlul populatiei.. CITITI !!!!

 5. Invazia musulmana continua in fiecare zi dar nu mai sunt prezentate stiri in massmedia despre acest subiect.
  Va mai aduceti aminte de asa zisa inchidere rutei balcanice din aceasta primavara
  Dar de blocarea a 15000 de refugiati in tabara de la Idomeni-Macedonia-?
  Dar de zecile de mii de refugiati din Atena ati mai auzit ceva?
  De ce nu se mai spune nimic despre ei? Unde sunt ei acum?
  Simplu, au ajuns toti acolo unde au dorit respectiv in Germania,Austria.Suedia,…etc
  Navele FRONTEX care patruleaza in Mediterana au sarcina de a recupera refugiatii din mare si de ai aduce in Europa.
  In Austria refugiati primesc venitul minim garantat care variaza intre 830 si 930 in functie de landul unde au fost repartizati. In celalte tari probabil primesc aceleasi sume de bani consistente.
  Intrebare- Mai este cineva nelamurit in privinta faptului ca toata aceasta invazie este pusa la cale de elita politica a Uniunii Europoene ??

 6. Ciudat cum de apar in toate clipurile si reclamele doar imagini cu fetite blonde / fete blonde-albe imbratisand baieti/barbati negri; niciodata nu apar barbati blonzi-albi tinand de gat fete negre! E o campanie subliminala de a ne forta sa acceptam metisarea, pe noi, albii, nu pe ei, negrii/arabii. Ei sunt invitati practic sa ne “metiseze”. Cine face reclamele astea? Industria media. Cine controleaza industria media?

 7. Buna ziua stimati geto daci,
  Cu siguranta ca invazia imigrantilor arabi a fost pusa la cale de elita mondiala si este un plan MALEFIC. Daca metisarea populatiei va deveni obligatorie, unde este democratia trambitata sus si tare de liderii europeni, unde sunt drepturile omului? In ce lume vom trai pe viitor noi si copiii nostrii? Trebuie sa toleram si sa acceptam chiar totul? Suntem cumva prinsi intr-o capcana? Sa fie oare viitorul atat de intunecat?
  Citind acest material am simtit ca ma invaluie un sentiment de frustrare foarte greu de suportat si de depasit..Se intrevede pe undeva o raza de lumina?
  Salutari tuturor!

 8. Din punctul lor de vedere experimentul America metisata a reusit…de să nu fie și o Statele Unite Ale Europei ??!!
  Ticăloșii rămân ticăloși…vor ca Israelul sa rămână singura tara “pura”…acolo nimeni nu îndrăznește!

 9. Mestecare raselor face ca marcărul sângelui, RH, să devină pozitiv și ca urmare descendenții metiși vor avea un deficit imunitar major, astfel ca omul METIS nu va mai fi rezistent la infecții și va muri mai repede fără să mai fie nevoie de arme biologice de ucidere în masă. În plus un METIS pierde aportul de spiritualitate al părinților săi, în plan social acel METIS devine un zombi.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii