Noutăți

ȘOCANT – Planul secret pentru România: Vor să ne aducă între 350.000 și 1.000.000 de imigranți. Omul finanțat de Soros a devoalat strategia aseară, pe TVR!

România este într-un real pericol! O armată de naivi își imaginează că dacă refugiații și imigranții economici care invadează Europa au ca obiectiv Vestul continentului, acest lucru este suficient pentru a ne feri de o colonizare masivă a țării. Ce nu înțeleg acești naivi, care din acest motiv nu reacționează, este faptul că, odată ajunși pe teritoriul României, ei pot rămâne aici pentru totdeauna, deoarece nimeni nu garantează faptul că vor fi primiți în alte țări. Cu alte cuvinte, România poate deveni o tabără pentru mase mari de refugiați, lucru care se poate termina cu naturalizarea lor.

Și pentru că mulți români au nevoie de probe ca să iasă din starea de prosteală neomarxistă care le-a fost indusă, le recomand să urmărească un fragment video dintr-o emisiune de pe TVR, realizată pe 1 noiembrie 2017, unde Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens și colaborator la Fundația Soros-România, a vorbit la postul public de televiziune despre cifra de 350.000 de refugiați pe care ar putea să îi primească România, însă a făcut referire și la un studiu care vorbește despre un milion de “refugiați”!!!

Mai mult decât atât, individul a avut uriașul tupeu să pretindă că… CASELE ROMÂNILOR PLECAȚI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE ar trebui să îi găzduiască pe imigranți, pentru a se putea integra în România.

După cum vedeți, toși acești agenți ai intereselor SOROSISTE nu vorbesc despre soluții de aducere în țară a românilor plecați, ci de soluții de înlocuire definitivă a acestora cu musulmani. Și să nu uitați nicio clipă că George Soros, marele islamizator al Europei, a transferat în urmă cu o lună nu mai puțin de 18 miliarde de dolari în rețeaua sa de ONG-uri pentru a susține cu și mai multă forță politicile neomarxiste ale multiculturalismului, desființarea identităților culturale ale națiunilor, discriminarea majorităților etnice, religioase și sexuale în fața minorităților, totul în folosul “Noii Ordini Mondiale” la care visează el…

Vizionați videoclipul și minunați-vă!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

7 Comments on ȘOCANT – Planul secret pentru România: Vor să ne aducă între 350.000 și 1.000.000 de imigranți. Omul finanțat de Soros a devoalat strategia aseară, pe TVR!

 1. După forțarea Românilor de a-şi vaccina copiii , e şi povestea asta de crezut……chiar ne distrug politicienii şi trădătorii de Țară !!
  Deci;
  Casa mea din România,în care am vrut să-mi trăiesc viața alături de familia mea-dar situația financiară m-a făcut să plec in 2008……..Casa care era neterminată şi în care eu cu soția şi copiii am băgat; muncă,pasiune,calitate,dragoste şi mulți bani……..Dar acuma că ne-am stabilit in UK şi mergem în vacanță de 2-3 ori pe an, deci trebuie LUATĂ DE STATUL ROMÂN MAFIOT ŞI FOLOSITĂ CUM VOR EI?!?
  Frați Români,încotro ne ducem?!?!?!?

 2. NU AVEM TOLERANTA ASUPRA INVAZIEI. SISTEMUL ROMANESC DE SECURITATE SA LASE PE CRESTINI SI SA SE IA DE CINE TREBUIE DACA NU SA FIE DESFIINTAT(ALA DE PE VREMEA LUI CEAUSESCU CARE SE CREDE SISTEM CAZUT) DACA NU SA INTERVINA INTREGUL POPOR.

 3. Si casele lor sunt bune de dat refugiatilor…toti cei din parlament, politicieni au cate 2, 3 case si 2 sau 3 apartamente, sa inceapa cu ei…rusine celor care lasa sa se intample asa ceva…

 4. Usor, usor din tara crestina de 2000 de ani, vom deveni pe nesimtite(datorita Iudelor care ne conduc), o Colonie cretina cu Semiluna. Iudele si slugoii din fruntea tarii isi vor motiva tradarea prin faptul ca aduc fortza de munca.
  Da, da, vor aduce fortza de munca pt atentate, violuri, batai, haos si boli! Cum hoti autohtoni avem cat cuprinde, Colonia Romania s-ar putea numi in viitorul apropiat, „tara lui Ali Baba si celor 40 de hoti”!
  Oare, cat vom mai putea rabda ca neam, asffel de blestematii si sacrilegii?

 5. Sa ii bage la muma-sa in casa!!!

 6. Chear nu se gaseste cineva pe planeta asta sa se opuna sataniei de Soros, sa-l puna la puscarie pe viata sau cel putin sai confiste averea sa nu mai poata face rau popoarelor si tarilor lumii.

 7. Soros la puscarie pe viata.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii