Noutăți

Șocant: O imagine cu jurnalistul Dan Tănasă a fost scuipată ritualic de unguri într-un oraș din Ungaria, chiar de 1 Decembrie. Află mai multe…

Dan Tănasă:

“În timp ce autoritățile de la Budapesta au interzis diplomaților unguri să participe la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, aceleași autorități din Ungaria au permis batjocorirea subsemnatului într-o piață publică din orașul Nyíregyháza.

Evenimentul la care am „participat” în calitate de invitat special a fost o comemorare a Diviziei Secuieşti (Székely Hadosztály), ce a avut loc în Piaţa Eroilor din orașul Nyíregyháza, chiar în data de 1 decembrie, Ziua Națională a României.

Potrivit blogului ruszinkarpatalja.blogspot.ro, subsemnatul am fost invitat de onoare la acest eveniment. La finalul evenimentului și în prezența oficialităților ungare, în piața publică a intrat în scenă neo-fascistul Csibi Barna care a pus în scenă un moment în care subsemnatul am fost batjocorit. Barna a afișat un fotografie trucată în care apar ținând în mâini o foaie cu mesajul „Sunt securist. Scuipă-mă”.

Csibi Barna a rostit chiar și un discurs în care a incitat la ură împotriva mea și a invitat lumea să mă scuipe, lucru care s-a și întâmplat.

Momentul pare desprins parcă din Ungaria anului 1944. Am fost batjocorit într-o piață publică din Ungaria, în prezența unor oficiali ungari chiar de Ziua Națională a României. Acest moment a fost pus în scenă cu acordul autorităților de la Budapesta de către un individ trimis în judecată în România pentru promovarea fascismului.”

Citește mai mult aici: Dan Tănasă

P.S. Se pare că extremiștii maghiari sunt speriați de posibilitatea ca Dan Tănasă să ajungă deputat din această toamnă, pe listele Alinața Noastră România.

Vizionează aici o emisiune cu dezvăluri incendiare despre extremismul maghiar în așa zisul ținut secuiesc, emisiune în care l-am avut invitat pe Dan Tănasă:

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Șocant: O imagine cu jurnalistul Dan Tănasă a fost scuipată ritualic de unguri într-un oraș din Ungaria, chiar de 1 Decembrie. Află mai multe…

  1. Dragul nostru frate roman,ai votul nostru!

  2. Respect domnului Dan Tanasa si sunt sigura ca semenea mizerii nu or sa il abata de la calea sa.Mai grav e ca noi,romanii, suntem inca intr-o stare de letargie atunci cand se intampla asemenea lucruri si nu reactionam pe masura ca natie.Daca s-ar fi intamplat invers, va asigur ca presa maghiara si opinia publica ar fi vuit a doua zi.Ce frumos ar fi ca,pe post de reactie, sa ne exprimam parerea la vot si sa il votam masiv pe Dan Tanasa! Asta ar fi miscarea inteligenta!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii