Noutăți

Șocant: Alexandru Florian nu este deranjat de crimele lui Horthy și Wass Albert! Pe el îl supără Țuțea, Gyr și Vulcănecu…

 •  
 •  
 •  

Şiugariu, Ţuţea, Gyr şi Vulcănescu, mai criminali decât Horthy, asasinul a 166.000 de evrei din Transilvania şi a mii de români măcelăriţi sălbatic?

Aceasta pare să fie părerea directorului Institutului guvernamental “Elie Wiesel”, maghiaro-evreul Alexandru Florian, care, într-o dezbatere televizată de Antena 3, a dat un răspuns stupefiant la întrebarea lui Adrian Ursu despre “simpozionul” de omagiere a lui Horthy de la Cluj: “Legea românească se referă doar la realităţile româneşti”.

Adică uciderea a 166.000 de evrei, foşti cetăţeni români, smulşi de regimul “personajului istoric” Horthy de pe teritoriul răpit al României conduse de “criminalul” Ion Antonescu şi masacrarea sălbatică a mii de români nu este o “realitate românească” şi poate fi ignorată! La fel ca şi statuia lui Horthy ridicată sub acoperirea fiului său la Paleu sau cea a criminalului de război Wass Albert – omagiat regulat în Harghita si Covasna – ucigaş de evrei şi români, care tronează bine-mersi de ani de zile în centrul Odorheiului, sub acoperirea “secuiului rătăcitor”.

Horthy-reabilitat-de-Budapesta-lui-Viktor-Orban-Sandor-Leszac

Dar atacarea memoriei lui Petre Ţuţea, Radu Gyr şi Mircea Vulcănescu sau a lui Ion Şiugariu, da, este o “realitate românească”! Dar câţi evrei a omorât Petre Ţuţea, cel considerat de Petre Pandrea cam “bolnav” de filosemitism şi reabilitat de Justiţia Română de două ori!? Câţi evrei a omorât Radu Gyr, fondatorul primului Teatru evreiesc din lume, la rândul său reabilitat de Justiţia Română după 1990? Câţi evrei a omorât Mircea Vulcănescu, cel căruia evreii ar trebui să-i poarte veşnică recunoştinţă, potrivit fiicei sale Măriuca Vulcănescu, care povesteşte adeseori cum a ajutat tatăl său evreii din mahalaua în care şi-a ridicat casa, cu propriile sale mâini, imobil nici azi retrocedat de statul “român”? Ce “antisemit” s-ar fi mutat cu întreaga familie în mijlocul evreilor, pe care i-a şi găzduit până la arestarea sa de către bolşevici? Desigur, tot Justiţia Română ar fi trebuit să-l reabilieze până acum pe Mircea Vulcănescu. Dar familia sa a aşteptat ca autorităţile succesoare celor care i-au luat casa cu forţa să i-o şi dea înapoi şi apoi ca regimul de după 1989, continuator legal al statului care i-a organizat mascarada de proces, să-l şi reabiliteze pe marele filosof român. În numele Justiţiei Române. Doar acelaşi stat a declarat regimul comunist drept “ilegitim şi criminal”.

Integral la: Horthy, ucigaşul a 166.000 de evrei din Transilvania, omagiat oficial de Budapesta şi Cluj, la 75 de ani de la Diktatul de la Viena. Lui Alexandru Florian de la “Elie Wiesel” nu-i pasă. Yad Vashem ştie?

Vedeţi şi: Negaţioniştii eroilor români: “Elie Wiesel”, MAE, MApN. Un fost copil de trupă martor la moartea lui Ion Şiugariu. INTERVIU cu Miron Iustin de Cristian Negrea şi VIDEO de Angela Miclea


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

8 Comments on Șocant: Alexandru Florian nu este deranjat de crimele lui Horthy și Wass Albert! Pe el îl supără Țuțea, Gyr și Vulcănecu…

 1. Va sustin Doamna!

 2. vladimirionica // 3 septembrie 2015 at 22:04 // Răspunde

  Vina cea mai mare este e voastra !A mass mediei, ca ai dati atentie ,ca publicati ineptiile unui mediocru care nu poate gandi analitic,dar care intrezareste sclipirile de geniu altor semeni dar nu se poate ridica nici macar la intelegerea in totalitate mesajului.Va place si va complaceti in mocirla barfei si a mizeriei morale iar singurul vostru tel e ratingul indiferent de cum il obtineti.

  • Esti de o naivitate stupefianta! Daca nimeni nu reactioneaza, crezi ca legea va fi retrasa de la sine iar abuzurile vor inceta din senin? De pe ce planeta ai ajuns aici? Daca suntem unde suntem, acest lucru se datoreaza celor ca tine care baga capul in nisip si se prefac ca nu e important. Daca ai mai mult de 25 de ani, ai trait degeaba pana acum. Trece viata pe langa tine si nu intelegi nimic…

 3. Din pacate,d-le Roxin,indivizi ca acesta ne conduc sau ne supravegheaza din umbra de pe vremea lui Stalin,pe ale carui tancuri au venit la putere.Degeaba a incercat Gheorghiu Dej si mai apoi Ceausecu sa-i izoleze.Au ramas la butoane in punctele cheie,mass media,in conducerea radioului si a televiziunii,in departamentele de stiri,la cenzura,in edituri,oriunde puteau controla linia de urmat in invatamant si cultura.Dupa 1990 au ajuns din nou la putere,prin unii ca Petre Roman si toti ceilalti,stiuti dar mai ales nestiuti si impreuna cu cei dinafara(Soros si altii) fac mult rau Romaniei.Aceasta lege promovata de ei e cel mai rusinos lucru care s-a intamplat tarii noastre dupa 1990 si arat clar ca practic suntem ocupati ,ca democratia adevarata si interesel romanilor sunt doar o iluzie.
  Respect pentru curajul pe care-l dovediti alaturi de alti romani curajosi,dar din pacate marea masa a romanilor sunt departe de a fi constienti de ce au de facut pentru ei si tara lor.

 4. vladimirionica @ Ineptiile unui mediocru rezulta dintr-o lege inepta si mediocra votata de parlamentrii inepti si mediocrii.
  Restul a spus dl. Roxin.
  Daca te doare sufletul de tara asta implica-te, nu trebuie sa taci.

 5. Foarte bine. Ungurii, mai ales evreii, sunt solidari. Aşa ne trebuie! Si mai rau decat aşa!

 6. De 300 ani sintem sub asaltul camuflat al iudelor din neamul jidanilor.Prostii dintre romani le sint foarte utili…Situatia e mult prea dramatica si cei mai multi dintre romani nu pricep ce li se intimpla,nu sint sigur ca ar si vrea sa se trezeasca,le plac tembelizoru’ si circu’,”democratia”,asta e drama…
  …Un intreg genocid…O intreaga grozavie pline de crime antiromanesti,de la distrugerea mentala a oamenilor la distrugerea programata a arealului lor de viata,DAR NU VOM PIERI,SINT DOAR INCERCARI TERIBILE…dRACII ASTIA AR TRBUI SA SE CUTREMURE,D-zeu cu noi.

 7. Intr-un talk-show , referitor la modul on care ” Elie Wiesel ” intelege sa departajeze pro si anti semitistii , precum si gravitatea unor fapte antisemite , s-a spus clar si se confirma , faptul ca acest institut, prin lipsa de obiectivitate si cantarire incorecta , ascute ideile antisemite si face un deserviciu major , de care , in scurt timp se va convinge ! Din pacate va deveni banal ca militantism de vreme ce unii potentati cu origini evreiesti , participa activ la schimbarea in rau a ordinii mondiale ! Invazia musulmana in Europa a devenit o problema mai actuala si mai acuta ! In istorie si chiar in cea recenta s-au produs multe crime inpotriva unor popoare si poate a-r trebui ca si acestea sa ceara recunoastere , despagubiri si interzicerea sub imperiul justitiei al negarii nedreptatilor ce l-i s-au facut !

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii