AIM radionica curs online

Noutăți

Şoc în SUA: Revista Charlie Hebdo ia la mişto sinistraţii uraganului Harvey. Vezi toată ilustrația:

Cotidianul.ro: „Dumnezeu există! El a înecat toţi neonaziştii din Texas!” se poate citi pe coperta numărului de joi, 31 august, al revistei satirice franceze „Charlie Hebdo”, care a şocat multă lume din SUA, dar şi din alte părţi ale globului.

Numai că, aşa cum se spune, una-i una şi alta-i alta, sinistraţii de acum din Texas şi manifestanţii supremaţişti şi neonaziştii din Virginia nu au nimic de-a face unii cu alţii. Ca urmare, desenul din „Charlie Hebdo” a fost primit cu firească stupoare de numeroaşi americani, care nu au uitat solidaritatea mare manifestată de ei după ce, în ianuarie 2015, revistă pariziană a fost atacată de un comando islamist.

charlie 4

Absolut „dezgustător” a fost calificat acest desen internauţi şi de numeroase personalităţi americane, îndeosebi de dreapta, între care s-a aflat actorul James Woods. Ele şi-au exprimat în mod dur nemulţumirea faţă de coperta revistei, aşa cum a făcut-o Scott Presler, republican, fost membru al Congresului, care a folosit ocazia de a vorbi şi despre „islamismul radical”.

„Azi ( celor de la Hebdo- n.n.) le este teamă de islam, dar râd de victimele furtunii” Harvey.

Şi în Marea Britanie, Piers Morgan, fost prezentator celebru la CNN, şi-a exprimat public revolta, calificând desenul „dezgustător”. „Această copertă a Charlie Hebdo, referitoare la dezastrul de la Houston este, chiar dacă provine de la revista respectivă, absolut dezgustătoare”, a scris el pe Twitter.

Sursa: Cotidianul.ro


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii