Noutăți

Slugărnicia grețoasă a lui Igor Dodon: vrea să acorde medalii militarilor ruși din Transnistria, pentru serviciile de “pacificare” a regiunii!

Realitatea.md: Președintele Igor Dodon planifică să participe la acțiunile dedicate celor 25 de ani de la stabilirea militarilor ruși în regiunea transnistreană pentru „menținerea păcii”. Acesta și-a exprimat intenția de a decora cu distincții de stat a Republicii Moldova militarii transnistreni și pacificatorii ruși. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă on-line pentru postul de televiziune rusesc „Rossia-24”.

„Pentru prima dată în decursul ultimilor 25 de ani de la războiul transnistrean eu planific să particip la evenimente de acest gen în regiunea transnistreană. Așa ceva nu a mai fost. Niciun președinte a Republicii Moldova nu a participat vreodată la astfel de evenimente. Eu planific să decorez cu distincții de stat a Republicii Moldova militarii moldoveni, pe lângă aceștia am propus să decorez și militarii transnistreni și pacificatorii ruși, dacă ei vor dori. Aceasta este deja un semn că noi prețuim foarte mult această misiune”, a declarat Igor Dodon.

Președintele a subliniat că între locuitorii malului drept și malului stâng al Nistrului nu mai este agresiunea ce exista acum 25 de ani.

„Am rude și prieteni în regiunea transnistreană și avem foarte multe lucruri comune”, a menționat acesta.

Fiind întrebat ce atitudine are față de instalarea recentă a punctului de control comun la frontiera moldo-ucraineană la Kuciurgan, Dodon a declarat că în urma întânirii cu Krasnoselski, acesta a convenit la schimbarea legislației Republicii Moldova  în cazul în care va exista riscul de pierderi economice pentru regiunea transnistreană, „astfel, primii pași în această direcție au fost deja efectuați”.

La data de 29 iulie, regiunea transnistreană sărbătorește ziua intrării pe teritoriul său a militarilor ruși, eveniment ce s-a produs în urma războiului transnistrean din 1992 sub pretextul menținerii păcii.

Sursa: Realitatea.md


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on Slugărnicia grețoasă a lui Igor Dodon: vrea să acorde medalii militarilor ruși din Transnistria, pentru serviciile de “pacificare” a regiunii!

 1. Nu mai aveti nici un gram de decenta si bun simt. Oare se poate compara “slugarnicia” lui Dodon fata de o mare putere care se opune satanelor mondiale cu SLUGARNICIA conducatorilor Romaniei fata de imperiul satanelor mondiale?

  • Daniel Roxin // 24 iulie 2017 at 15:57 // Răspunde

   Asa cum am mai spus, esti de pe alta planeta. Nu intelegi nici istoria, nici ce inseamna sa fii patriot. O tot dai cu rusii tai de parca cineva ti-a spalat memoria. Nu ai retinut nimic din cei 200 de ani de abuzuri ale rusilor fata de romani? Noi nu avem decenta, caraghiosule? Nu esti decat o gura mare care nu are nimic inteligent de spus. Ai profil de sluga! Si cu asta am incheiat discutia!

   • Eu zic sa fim de partea Daciei. Sa negociem cu China, India, Brazilia, Arabia Saudita, Africa de Sud ca sa fim neutrii in razboaiele ce vor urma in Europa sau sa ne punem serviciile secrete sa adune informatii despre Rusia si SUA ca sa obtinem avantaje in negocieri ca Japonia.
    Se stie ca dupa razboi Japonia nu a fost pusa la despagubiri de razboi ba mai mult toti cei care iau ocupat SUA, URSS si China iau ajutat financiar pe niponi sa reconstruiasca, le-au fost trimisi specialisti, iar imparatul lor si-a pastrat tronul si o autoritate destul de mare in guvern ! Incat cu acest argument vine intrebarea cum au reusit performanta asta japonizii cand au fost cei mai fanatici luptatori ai Axei?

  • Moldova nu-i a lui Dodon // 25 iulie 2017 at 11:55 // Răspunde

   Moldova nu-i a lui Dodon pentru ca a dat dovada ca nu face parte din mostenitorii testamentului lui Stefan Cel Mare!!!

  • Ce inseamna pentru "Bunica" decenta si bun simt? // 25 iulie 2017 at 15:38 // Răspunde

   Ce inseamna pentru cel care se numeste “Bunica” decenta si bun simt?

   Intr-adevar, Dodon a fost ales pentru ca se opune satanelor mondiale! Dar asa romanii de peste Prut care l-au votat au vrut sa scape de Dracu dar a dat de MASA!!!!

   Dar Dodon nu reprezinta romanii!!! Stefan Cel Mare se invirte in mormint si sufletelor cadavrelor care au fost aruncate in Prut din vina de a fi romani il vor bintui pe Dodon pina ce ……..

   Adica dupa “Bunica” a fi roman inseamna a nu avea ” nici un gram de decenta si bun simt”??????

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii