Noutăți

Situația se complică: Fostul patron al lui Hexi Pharma a fost ofițer SIE

  •  
  •  
  •  

Fosta soţie a lui Dan Condrea a declarat astăzi, după audierea sa la Tribunalul Bucureşti, unde a cerut instituirea de urgenţă a unui ordin judecătoresc pentru protecţia copilului pe care îl are cu patronul Hexi Pharma, că fostul soţ era cu siguranţă ofiţer SIE şi a fost filat de SIE şi CIA, ne informează Gândul.info

“Condrea a fost filat în permanenţă cum şi eu am fost filată. A fost ofiţer SIE, a fost filat în permanenţă”, a spus Laura Georgescu, fosta soție a acestuia.

Femeia a arătat şi mai multe fotografii în care, susţine ea, ar apărea lucrători din cadrul serviciilor.

“Este o poză de la cununia civilă, anul 1999. În această poză apare colonelul Iancu Damian, Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un Sfert. Aţi dat în presă un comunicat SRI că nu a existat filaj. Eu am prezentat în faţa instanţei de judecată probele de filaj”, a adăugat fosta soţie a lui Condrea.

Citește mai mult aici: Gândul.info

Nota noastră: Dacă acest lucru este adevărat, atunci înseamnă că serviciile românești sunt implicate în toată această mizerie. Consecințele acestui scandal, dacă nu va fi mușamalizat, vor fi dezastruoase pentru mulți dintre mafioții care au pus ghearele pe țara asta. Vai de noi și de România!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

2 Comments on Situația se complică: Fostul patron al lui Hexi Pharma a fost ofițer SIE

  1. O ASANARE DEPLINA a socitatii romanesti nu se poate infaptui fara demolarea din temelii a MINCIUNII care a generat CORUPTIE si CRIMA! Cred ca trebuie sa ne pregatim sufleteste pentru noi dezvaluiri intru triumful ADEVARULUI si sa ne pastram in suflete SPERANTA!

  2. Nu mai dati link aiurea catre gandul. Toata transmisiunea este aici – http://www.b1.ro/stiri/eveniment/marturii-socante-ale-fostei-sotii-a-lui-dan-condrea-cu-siguranta-a-fost-ofiter-sie-a-fost-filat-in-permanenta-de-sie-si-de-cia-daca-nu-divorta-traia-video-150442.html
    B1 a fost singura televiziune care a transmis live pana la un anumit moment cand a intrerupt brusc transmisiunea

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii