Noutăți

Sfinții Închisorilor – Interziși de o lege antiromânească?

  •  
  •  
  •  

Joi, 20 august 2015, de la ora 18, la Ploiești – în Sala „Marea Unire” a Bibliotecii Județene „Nicolae Iorga” – se va desfășura conferința „Sfinții Închisorilor – Interziși de o lege antiromânească?”.

Intrarea este liberă.

Despre legea nedreaptă și neconstituțională vor vorbi: Pr. Marius Vișovan – Președintele Asociației Urmașilor Luptătorilor Anticomuniști și Ciprian Voicilă.


Eveniment organizat de Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință”  în colaborare cu Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga”.

afis1

Sintagma metaforică „sfinţii închisorilor“ îi vizează pe unii dintre fiii şi fiicele Bisericii noastre care au murit pentru credinţă în gulagul concentraţionar românesc, instaurat de către dictatura comunismului ateu, după modelul experimentat de sovietici. Elita ţării era în puşcăriile comuniste. (doxologia.ro)

VIDEO


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

1 Comment on Sfinții Închisorilor – Interziși de o lege antiromânească?

  1. Cât să mai rabde oare poporul român să stea ca un cerșetor să aștepte la bunăvoința celor considerați elite, pe când alții, de ex. evreii, ungurii și nemții, cei care au săvârșit cu adevărat greșeli de neieretat, pot să stea cu fruntea sus?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii