Noutăți

Sfere metalice misterioase au căzut din cer în Vietnam. Armata investighează neobișnuitul caz

Caz ciudat petrecut recent în Vietnam. Autoritățile de la Hanoi investighează descoperirea a trei sfere metalice care ar fi căzut din cer, în nordul țării. Potrivit armatei sferele au o greutate maximă de 50 de kg și au fost găsite în provincia Quang, în weekendul trecut, după ce mai mulți localnici au semnalizat prezența unor lumini stranii pe cer. Din primele investigații, obiectele metalice nu conțin material radioactiv.

vietnam

Șeful adjunct al Statului Major din Vietnam, generalul Vo Van Tuan, a declarat că va contacta țările care derulează programe de cercetare și explorare a spațiului în încercarea de a elucida evenimentul care, în opinia sa, s-ar fi putut solda și cu pagube materiale sau chiar victime umane, dacă bilele ar fi căzut într-o zonă populată: „O să-mi contactez omologii din țările care ar putea avea o asemenea tehnologie pentru a fi mai atenți la modul în care își desfășoară activitatea în spațiu”

Totuși, potrivit unui expert local care a văzut obiectele, profesorul Nguyen Khoa, bilele ar putea proveni mai degrabă de la un satelit vechi, care nu ar fi ars complet la intrarea în atmosferă, decât de la o tehnologie nou folosită.

Traducerea și adaptarea: Radu Ungureanu

sursa: bbc.com

sursa: independent.co.uk


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii