Noutăți

Sfaturi simple pentru o viață liniștită și fericită

Este vorba despre carieră și succes în aceste zile. Indiferent de ceea ce am realizat, nu este niciodată de ajuns, va trebui întotdeauna să depunem efort pentru a realiza mai mult. Uităm de cei dragi, uităm de noi înșine. Uităm de tot ce ne inconjoară.

Daily Health Gen încearcă să tragă un semnal de alarmă și să ne face să ne oprim pentru câteva momente din viteza cu care ne petrecem viața în zilele de azi. Modalitatea cu care au reușit să ne atenționeze este una inedită: au realizat o serie de afișe care pot fi folosite și ca vederi sau hârtie pentru notițe.

happy-healthy-life-tips-daily-health-gen-66__880Zâmbeste și râzi mai mult.

happy-healthy-life-tips-daily-health-gen-55__880Stai în liniște cel puțin 10 minute pe zi.

happy-healthy-life-tips-daily-health-gen-49__880Citește mai mult decât ai citit luna trecută.

happy-healthy-life-tips-daily-health-gen-65__880Viața este prea scurtă ca să-ți pierzi timpul urând pe cineva. Așa că scapă de acele sentimente.

happy-healthy-life-tips-daily-health-gen-53__880Nu-ți irosi energie bârfind.

happy-healthy-life-tips-daily-health-gen-71__880
Locul tău de muncă nu va avea grijă de tine atunci când vei fi bolnav. Prietenii însă se vor interesa de tine.

Fericirea este o stare mentală de bine, fiind caracterizată de emoții pozitive sau plăcute, de la mulțumire la bucurie intensă. Diferite abordări biologice, psihologice, religioase și filozofice s-au străduit să definească fericirea și să identifice sursele sale.

Diverse grupuri de cercetare, inclusiv psihologia pozitivă, au făcut eforturi pentru a aplica o metodă științifică de a răspunde la întrebări despre ceea ce este „fericirea” și cum am putea-o atinge.

Filozofii și gânditorii religioși de multe ori definesc fericirea în termeni de a trăi o viață bună sau înfloritoare, mai degrabă decât pur și simplu ca o emoție. Fericirea socratică este viața în conformitate cu etica și nu e neapărat însoțită de emoții pozitive.

Fericirea este „starea de mulțumire sufletească intensă și deplină”. Fiind o stare sufletească profundă are și o arie de exprimare extinsă.

happy-healthy-life-tips-daily-health-gen-52__880Încearcă sa faci să zâmbească cel puțin trei persoane pe zi .

sursa: dailyhealthgen.com, boredpanda.com

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii