Noutăți

Serviciile secrete germane: peste 1.000 de islamiști gata de atac sunt în țară!!!

Un numar de aproximativ 1.100 de islamisti banuiti ca ar intentiona sa recurga la actiuni violente se afla in prezent in Germania, dintre care 430 sunt considerati extrem de periculosi si pregatiti sa comita in orice moment un delict grav, a avertizat vineri seful serviciului german de informatii interne, citat de agentia EFE.

Potrivit lui Hans-Georg Maassen, directorul Biroului Federal pentru Protectia Constitutiei (contraspionajul german), numarul total al islamistilor radicali din Germania a crescut rapid in ultimele luni, ajungand in prezent la circa 8.350, fata de 7.900 cati erau in luna septembrie.

Prin urmare, intr-un interviu acordat vineri postului regional de televiziune MDR, Hans-Georg Maassen a lansat public un apel catre cei peste un milion de migranti — majoritatea musulmani — sositi anul acesta in Germania sa colaboreze cu autoritatile pentru identificarea celor care sustin idei islamiste radicale. ‘Nu este vorba despre delatiune. Trebuie doar sa stim cine ar putea reprezenta un pericol pentru securitatea tarii noastre’, a explicat responsabilul german, citat de Agerpres.

Citește articolul integral aici: http://www.aktual24.ro/germania-in-stare-de-soc-sef-serviciu-secret-peste-1-000-de-islamisti-gata-de-atac-sunt-in-tara/


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Serviciile secrete germane: peste 1.000 de islamiști gata de atac sunt în țară!!!

 1. Ce bine ar fi sa fie adevarat – ca serviciile secrete sa aibe o asa mare caldare in care sa-si scufunde microfoanele.

  Problema este ca avand sute de oameni la dispozitie pentru o actiune, ai nevoie de sute de canale de comunicatie (cu redundanta) pentru a-i coordona.

  Ai nevoie ca macar 99% dintre ei sa-ti fie loiali 100% si sa se supravegheze reciproc.

  Ceea ce NU CRED ca este posibil cu o populatie macina ta de razboi.

  Pericolul mai mare este cu cele grupuri de 10+ oameni ce vin acolo cu propriul lor plan de actiune.. grupuri independente – necoordonate.

  Asa cum au facut Rusii – si-au infiltrat oameni ce au ramas inactivat zeci de ani – avand chiar si functii Publice in aparatul de stat “major”.. uneori transmitand “misiunea” chiar si copiilor lor.

  Aceasta este adevarata problema – ca vin 1000 de oameni cu 1000 de planuri.. toti neincrezatori in planul altora..

  Fanaticii moderni ai zilelor noastre.

 2. Zarzara Irina // 17 aprilie 2016 at 23:05 // Răspunde

  Europa i-a primit, acum ei ne iau Europa? De ce nu i-au verificat si i-au lasat sa treaca?

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii