Noutăți

Serialul care ar putea concura cu Game of Thrones! Când încep filmările pentru următorul mare proiect fantasy

filmnow.ro: Amazon realizează un serial extrem de scump bazat pe romanele “Lord of the Rings” scrise de J.R.R. Tolkien. Cu investiții de 250 de milioane de dolari doar pentru drepturi de autor și încă 250 pentru realizarea primelor două sezoane, producția își propune să surclaseze succesul “Game of Thrones”.

Potrivit publicației scoțiene Daily Record, filmările pentru serial vor incepe în luna august și vor avea loc în Leith, Edinburgh, Scotia, într-un vast spatiu de studiouri care a gîzduit și echipa “Avengers”: “producătorii de la Stăpânul Inelelor speră să finalizeze totul în intervalul august – noiembrie”.

Conștient de succesul pe care l-ar putea avea un proiect inspirat de scrierile lui J.R.R Tolkien, Jeff Bezos, fondatorul Amazon și cel mai bogat om din lume, a confirmat că va produce un serial care să concureze cu “Urzeala Tronurilor”.

Astfel, “Stăpânul inelelor” va reveni la viață pentru o jumătate de miliard de dolari, o sumă uriașă dacă ținem cont că trilogia de pe marile ecrane a costat aproape trei sute de milioane.

Citește mai mult: Filmnow


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii