Noutăți

“Senatorilor li s-a impus din afară să voteze LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII”. Aceasta a fost validată de Senat cu 99 de voturi dintr-o sută!

 •  
 •  
 •  

ActiveNews.ro: Plenul Senatului a adoptat luni cu 99 de voturi ”pentru” și o abținere proiectul de lege al Guvernului privind vaccinarea obligatorie. Costel Stanciu, președintele Asociației Pro Consumatori, a participat la dezbateri publice legate de acest subiect și a vorbit în exclusivitate pentru ActiveNewsdespre legea trecută azi prin Senat. Acesta acuză interese economice și politice, dat fiind votul categoric.

„Nu mă așteptam la un vot categoric. Asta arată că senatorilor li s-a impus într-un fel din afară de către structuri politice și economice să voteze această lege în forma în care a fost prezentată în cadrul comisiilor. Mi-am dat seama, din participarea mea la dezbateri, că mulți senatori au votat în necunoștință de cauză. Nu au citit legea nici măcar o dată. Mi-am dat seama că se punea accent numai pe vaccinarea obligatorie a copiilor, nicidecum a adulților. Senatorii se informaseră din ceea ce a publicat mass-media favorabilă acestui proiect de lege, care a dat numai știri cu vaccinarea copiilor, în niciun articol nu am văzut ceva legat de vaccinarea obligatorie a adulților”, a spus Stanciu.

Stanciu acuză lipsa oricărei dezbateri pe această lege, mai ales că în urmă cu o săptămână în Parlament fusese depusă o moțiune de cenzură legată de sănătate: „Au picat toate amendamentele, niciunul nu a fost supus dezbaterii în plen. S-a încălcat Constituția României, votul s-a dat pe baza indicației liderului grupului senatorial din partidul respectiv. Toate partidele au votat în favoarea acestei legi. 99 de senatori au votat forma actuală a proiectului de lege. Mă îngrijorează că recent a fost depusă o moțiune cu denumirea PSD dăunează grav sănătății. Cei care au susținut moțiunea au votat pentru acest proiect de lege. Nu mai înțeleg nimic”.

Alexandra Oberschi, președinta Asociației Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților, a declarat că „niciunul dintre amendamentele noastre nu a fost admis. Au păstrat consimțământul prezumat, pedepsirea medicilor, interzicerea accesului in scoli, neglijarea medicală”.

Citește mai mult: ActiveNews.ro


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on “Senatorilor li s-a impus din afară să voteze LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII”. Aceasta a fost validată de Senat cu 99 de voturi dintr-o sută!

 1. Microsoft si FaceBook vor reduceres populatiei prin vaccin

  Ascultati-l pe Gates cum se poate reduce populatia lumii.

  https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

  https://www.youtube.com/watch?v=ACX0MIRRW4k

 2. Desigur, pentru unii noi suntem doar o (alta) turma, si atat si turmele TREBUIESC vaccinate. femeile sunt “niste potentiale gestante”, si atat, barbatii niste “boi de imperechere”. si atat.
  si nu vom fi niciodata mai mult atata timp cat l-am uitat pe Dumnezeu, pentruca doar aceasta asemanare cu Fiinta Suprema este cea care ne arata despre noi mai mult. noi ne facem ca nu exista. L-am dat afara din toate – din scoli, din afaceri, din familii – peste tot daca deschizi gura in public si vorbesti despre Dumnezeu si principiile Sale sanatoase de viata esti ridiculizat, poate chiar amenintat. Unii l-ar fi scos si pe D din alfabet daca ar fi putut. Si totusi, suntem o natiune pastratoare a unei traditii crestine dintre cele mai interesanta, mai toate popoarele care au venit peste noi au sfarsit prin a se crestina (dupa care sa ne fure, dar asta e altceva…) Daca nu ne vom ridica la inaltimea valorilor pe care le-am primit, vom disparea ca natie. Omenirea insasi ar putea disparea. s-a mai intamplat in istorie, raul nu este vesnic, timpul de indreptare nu e vesnic, oare de ce ne lasam atat de usor amagiti?

 3. sigur ca a fost impusa .bigfarma nu putea sa renunte la cistigurile imense mai ales ca nu mai producem vaccinurile noastre care erau mult mai eficace decit cele importate.alea fac mai mult rau .astia vor sa ne imputineze ca li se pare ca populatia e prea multa .cind se reporneste cantacuzinoul ?????

 4. Ups! Se precipita lucrurile! Si eu care credeam ca sfarsitul o sa fie incolo departe si noi n-o sa-l apucam.

 5. Eu garantez că pe mine nu mă vaccinează obligatoriu mai bine îi scot mațele când vine să mă ia pentru vaccinare!!!

 6. Dar și pentru voi vă vine rândul dobitoci de politicieni ce rău ați făcut acestei națiuni înzecit o să-l primiți înapoi!!!!

 7. Este cumplit ce se intampla.
  Cream o lume de autisti ne batem joc de copii nostrii.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii