Noutăți

Senator american: Washingtonul PREGĂTEŞTE şi ÎNARMEAZĂ jihadiştii. VIDEO

 •  
 •  
 •  

Senatorul republican de Virginia, Dick Black, a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune Russia Today în cazul în care ne-am opri (n.red- Statele Unite) din acţiunea de formare și înarmare a jihadiștilor, războiul se va termina

Senatorul a acuzat Turcia şi Arabia Saudită de sprijinire a jihadiştilor, dar a acuzat şi Statele Unite de implicare în Orientul Mijlociu şi de sprijinire a ISIS!!!

Este speranța și rugăciunea mea că Statele Unite se va trezi și va spune că este timpul să se încheie acest măcel. Este timpul pentru a opri încercarea de a răsturna regimurile din Orientul Mijlociu şi a opri vărsarea de sânge. Dacă ne oprim din acţiunea de formare şi înarmare a jihadiștilor, războiul se va termina“, a spus Black.

 Sursa: http://www.flux24.ro/video-senator-american-washingtonul-pregateste-si-inarmeaza-jihadistii/

Nota mea: Și atunci, dacă înșiși oficialii americani recunosc că sunt responsabili pentru această criză umanitară, de ce trebuie noi să îi suportăm consecințele? Aceasta este întrebarea! Să nu uităm că și Al Qaida este tot o creație americană… Fără îndoială că rușii nu trebuie scoți din ecuație. Au tot interesul să le plătească europenilor polițe mai vechi sau mai noi așa că pot fi și ei participanți la regia crizei imigranților…

În acest context, Merkel pare ori cea mai stupidă ființă de pe planetă, ori o trădătoare a intereselor europene!!!

 


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Senator american: Washingtonul PREGĂTEŞTE şi ÎNARMEAZĂ jihadiştii. VIDEO

 1. Franța a efectuat duminică primul său atac aerian în Siria, împotriva unei tabere de antrenament a jihadiștilor din Statul Islamic, lângă Deir Ezzor, în estul teritoriului sirian, a anunțat președintele francez Francois Hollande la New York, unde se va desfășura cea de-a 70-a sesiune a Adunării Generale a ONU, informează AFP.

  “Forțele noastre și-au atins țintele”, a subliniat șeful statului francez, precizând că șase avioane au fost implicate în operațiune și dând asigurări că nu au fost înregistrate pierderi în rândul civililor. “Alte atacuri ar putea avea loc dacă va fi necesar”, a adăugat Hollande.
  Probabil ca s-a luat decizia sa inlature civilii si sa ramana teroristii, ca sa ii poata distruge mai usor, si de aici rezulta migratia catre Europa. Sa speram ca vor ramane doar pe termen scurt si apoi se vor intoarce prin tarile lor. Ramane de vazut ce va urma.

 2. Dimitriu Daniel // 29 aprilie 2016 at 18:18 // Răspunde

  …Merkel… e o ….pizza in trafic…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii