Noutăți

Șefa DNA spionată de MOSSAD? Doi israelieni au fost deja arestați!!!

Patru cetăţeni israelieni sunt anchetaţi de DIICOT pentru spionarea comunicaţiilor şi tentative de compromitere a Laurei Codruţa Kovesi, procurorul-şef al DNA, conform investigației făcută de jurnaliştii de la RISE Project.
Potrivit procurorilor, scrie RISE Project, doi dintre suspecţi, Dan Zorella şi Avi Yanus, foşti ofiţeri de informaţii, sunt co-fondatori şi directori executivi ai firmei israeliene de investigaţii private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan – fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011. Aceştia, împreună cu mai mulţi angajaţi ai companiei Black Cube, printre care Ron Weiner şi David Geclowicz, “au constituit un grup organizat în vederea comiterii mai multor infracţiuni de hărţuire şi infracţiuni informatice constând în efectuarea de multiple apeluri cu caracter ameninţător (…) precum şi atacuri de tip phishing (înşelătorii electronice – n.n.) în vederea sustragerii credenţialelor de acces şi ulterior compromiterii conturilor de poştă electronică, activiţăţi urmate de violarea secretului corespondenţei, copierea şi transferul fără drept al conţinututului acestuia”.

”Ultimii doi, Ron Weiner şi David Geclowicz, au fost arestaţi deja în România. Weiner este cel care răspundea efectiv de partea informatică a operaţiunii, susţin procurorii, în timp ce Geclowicz contacta persoane din anturajul şi familia persoanei publice vizate – ambii fiind coordonaţi din centrala firmei pentru care lucrau. În acest caz, ţinta era şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi”, relatează RISE Project, care prezintă un mandat de arestare preventivă emis în 3 aprilie pe numelelui Geclowicz. (îl poți vedea aici: Rise Project)
De altfel, în mandatul de arestare se arată că ”mobilul întregii activităţi infracţionale a grupării a constat în încercarea de compromitere a imaginii procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie din România, prin încercarea de a găsi activităţi de corupţie”.
Nota mea (Daniel Roxin): deși textul articolului vorbește despre foști agenți sau un fost șef al Mossad, cine își imaginează că se poate ieși dintr-un serviciu secret, mai ales din Mossad, și să trăiască independent, este naiv…
După cum ați putut observa în ultima perioadă, o serie de cetățeni israelieni, veniți în România pentru pradă, au ajuns pe mâinile justiției românești, inclusiv Beny Steinmetz, cel mai bogat israelian al momentului. Așa ceva nu s-a petrecut în primii douăzeci de ani de după 89… Asta arată că ceva surprinzător se întâmplă în acești ultimi ani și că infractorii israelieni nu mai sunt în siguranță pe teritoriul țării noastre. În acest context, putem înțelege acțiunile agenților (“foști”) Mossad care, conform articolului de mai sus, doreau să o compromită pe șefa DNA. Oare de ce? În folosul cui? Să fii prost ca să nu-ți dai seama!

Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

12 Comments on Șefa DNA spionată de MOSSAD? Doi israelieni au fost deja arestați!!!

 1. Așa da cinste serviciilor!

 2. Românii se trezesc și nu este plăcut celor care au interese prea mari în România! Stau și ma întreb ce ar face ei unor spioni români dacă aceștia din urma ar fi prinși spionand și încercând sa denigreze persoane importante din Israel?! Cred ca toți cunoaștem răspunsul. ..

 3. tinem pumnii stransi si scanteiem si noi pt optimizarea demersurilor in ce priveste arestarea si a urmatorilor de pe lista (ce-i drept ii cam mare lista!!!)…asta-i operatiune cu osteni geniali!!! s-aveti calea luminata dragilor! fiti sclipiciosi!

  si apropo: la cat suntem de inventivi nu gasim noi o modalitate ca dupa arestul preventiv sa mutam regimul de detentie in folosul comunitatii sub paza si supraveghere atenta ca si-asa nu mai avem forta de munca in agricultura…ogoarele, fermele, gradinile, livezile, pasunile, viile patriei ne-asteapta cu drag (economia au avut grija ca sa nu mai duduie!!!); sa planteze fiecare pe cat s-a defrisat ilegal;
  mai amintim si de autostrazi?!!!!! de hidrocentrale, fabrici si uzine?!!! initiat proiect de lege in tema pt ca nu ni se pare corect, legal si nici moral ca sa infunde inchisoarea tot pe cheltuiala poporului, mai mult sa devina si “academicieni”, “doctoranzi” etc

 4. Doi israleieni….. puteti corecta titlul please?

 5. Haaa-ha-ha!!! Ce naivi sunteti!
  Adica mossadu’ doar atata poate!? Vai ce hap ati luat!
  Astea-s actiuni,(probabil sereiste), menite sa-i ramforseze credibilitatea Codrutei.

  Mai ascutiti copii, mai ascutiti!

 6. Infractiuni extrem de grave savarsite in regim de grup infractional organizat, care acum dezvaluite prin grija unor profesionisti veritabili ne permite sa intelegem in sfarsit cine a colaborat/cooperat/mituit/influentat prin complicitate, coautorat pe demnitarii, politicienii, liderii diverselor ONG-uri, oameni de afaceri, manageri, tradatori de neam si tara care au pus umarul la vandalizarea tarii si ingenuncherea poporului. Acum pricepem cum s-au comis faptele extrem de grave privind retrocedarile, privatizarile ilicite, finantat campaniile electorale, mituit liderii politici pt a face politica straina de neam supraindatorand poporul prin impozite si taxe mari, aplicarea dobanzii la dobanda, penalitate la penalitate, comisioane exagerate, facturarea exorbitanta la plata utilitatilor, rambursari ilegale de tva, deturnari de fonduri, transferuri bancare in paradisuri fiscale, de data recenta, detonarea bombei Panama Papers in care dintre toti liderii implicati din zona Golfului, Porosenko, premierul Islandei, tatal premierului britanic si alti mafioti, se bate moneda pe V Putin tocmai pt a stirbi popularitatea obtinuta prin interventia in Siria in actiunea de elib a Palmyrei in contextul conflictelor armate generate si intretinute de ani de zile de altii care incep sa iasa la iveala prin deconspirarea actiunilor abominabile la adresa fiintei umane, pacii si vietii pe Terra.
  A sosit vremea sa ne TREZIM, sa privim constient realitatea si sa procedam in consecinta, dragilor!!!

 7. Sa=si vada mosadu de treaba lor,nu ne impresioneaza si intimideaza deloc.

 8. Aveti mare dreptate in nota de la subsol Domnule Roxin!

 9. Daca nu l-am fi ales pe Iohanis presedinte toate astea nu s-ar fi intamplat, toti indivizii astia care vor sa distruga prin orice mijloace poporul român ar fi continuat mizarabilele lor intentii si activitati. Ma bucur ca tace si face si cred ca e un mare noroc pentru noi, ca natie sa avem un conducator cu inalte principii morale, care se reflectă in societate prin aparitia nevoii acute de libertate,dreptate, corectitudine si respect, atitudini luare in deradere de toti conducatorii Romaniei de dupa 1945.

 10. Iubita mea tiza, ar fi frumos daca ar fi asa cum spui tu…toti care l-am votat pe Iohanis am sperat in mai bine. Vezi tu, sunt foarte multe lucruri care nemultumesc si multi dintre noi nu-i mai suntem fani…cine stie, poate ca gresim?!…:))

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii