Noutăți

Secretul lui Zohar – un film care merită văzut

  •  
  •  
  •  

Un film surprinzător, cu multiple răsturnări de situație în care misterul și spiritualul se îmbină. O lecție de viață, un posibil răspuns la întrebările esențiale legate de sensul existenței noastre.

Filmul pe care vi-l recomand sparge multe clișee dintre cele pe care le avem atunci când privim cinematografia rusească. Peste toate, jocul actorilor, în special al personajului principal, este la un înalt nivel, povestea fiind condusă cu măiestrie de regizor.


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

3 Comments on Secretul lui Zohar – un film care merită văzut

  1. Teoria asta este o prostie dusa la EXTREM ! ……….. oricum este doar o teorie si APP Creatorul nu este o MATEMATICA si cu siguranta DRUMUL CATRE EL este presarat cu o gramada de PISTE FALSE …… de exemplu MANUSCRISUL !

  2. Wow!! Extraordinar filmul!!! Ultimile 20′ sunt cele mai tari. Istoria lumii in 2h! Multumesc pt recomandare Daniel R.

  3. Singurul cliseu care poate exista despre cinematografia ruseasca si in general despre arta ruseasca, este “WOW !” Bineinteles, asta e valabil doar pentru cei inteligenti si cu bun simt care nu se lasa indobitociti si manipulati de propaganda mizerabila a celor care vor sa puna gheara pe Rusia, sa o stapaneasca si sa o sclavizeze.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii