Noutăți

Secretele SHAOLIN-ului: Povestea acestei tradiții și 108 tehnici de transformare spirituală și echilibrare fizică…

O tradiție veche de 1.500 de ani, calea călugărilor Shaolin, una care combină tehnici spectaculoase de luptă cu meditația și alte metode de transformare spirituală, ne este dezvăluită de psihologul Adrian Cranta.

Adrian Cranta este licențiat în psihologie, a absolvit si Facultatea de Medicină, iar în trecut a călătorit adeseori în China unde a fost inițiat în tehnici orientale de mai mulți maeștri chinezi, inclusiv 8 maeștri Shaolin.

Pe baza acestor înițieri, Adrian Cranta a început realizarea unui serial unic în România (și poate nu numai în țara noastră) pe care l-a numit “Cele 108 învățături ale Shaolin-ului”. (Subtitrat în limba engleză)

Iată cum descrie el această inițiativă:

Adrian Cranta:Învățăturile maeștrilor veritabili, greu de găsit și, mai ales, greu de obținut, care au impresionat întreaga lume prin putere, integritate și performanță vor fi revelate în această căătorie.

Chintesența învățăturilor Shaolin este explicată într-un limbaj simplu și precis de-a lungul celor 108 episoade. Ușor de înțeles și aplicat în viața de zi cu zi.

Călătorie frumoasă și fructuoasă tuturor celor interesați să devină mai buni, pentru a atinge un nivel superior de existență!

Primul episod poate fi văzut mai jos…

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii