Noutăți

Secretele nutriției. Greșelile care ne distrug sănătatea (cu dr. Pavel Chirilă). E important să afli!

Cred că în puține emisiuni de televiziune s-au spus atât de direct și de argumentat lucruri de gravitatea celor spuse în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii.

Cu un curaj admirabil, dublat de o experiență medicală excepțională, dar și de una pedagogică de același nivel (ca profesor universitar), dr. Pavel Chirilă ne dezvăluie nu numai cele mai grave greșeli făcute de om împotriva propriei sănătăți dar ne arată și principalii vinovați: guverne, concerne farmaceutice, mari corporații, ignoranța și aroganța umană…

Așadar, în această emisiune vom vorbi direct și fără menajamente despre vaccinuri și sarea iodată, despre zahărul rafinat și otrăvurile din alimente, despre organismele modificate genetic și alte lucruri de o mare importanță pentru fiecare.

Populația României, una dintre cele mai bolnave (sau îmbonăvite) populații din Europa și nu numai, trebuie să afle de unde i se trage!

Faceți-vă timp 50 de minute și urmăriți această emisiune. Apoi, recomandați-o și prietenilor. E în interesul tururor!

Vizionare cu folos!

Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită la Nașul Tv în fiecare duminică, de la ora 19:00 și, în reluare, miercurea, de la ora 12:30 și sâmbăta, de la ora 22:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Secretele nutriției. Greșelile care ne distrug sănătatea (cu dr. Pavel Chirilă). E important să afli!

  1. felicitari pentru emisiune . multumiri domnului doctor Pavel Chirila pentru participarea la emisiune . asteptam cu nerabdare emisiuni care sa detalieze cele relatate . intradevar noi romanii , am ajuns laboratorul in care se experimenteaza RAUL . in laborator mor cobaii , acesta este prezentul si viitorul nostru . mai suportati ? .

  2. Toate au legatura cu toate si mai ales cu…Vlad-Tepeees!…in varianta moderna si civilizata, adica: papusarii, sforarii, coruptii, mafiotii de pretutindeni daca nu aleg sa treaca de partea pacii, demnitatii, respectului fata de fiinta umana, civilizatia pe Terra, VIATA!!!…SA-SI CONFECTIONEZE SINGURI TEPELE!!!!!

  3. Ganditorul // 22 mai 2016 at 5:45 // Răspunde

    Azi am urmarit emisiunea pe Youtube. Buna, concisa si documentata. Dl Dr. Pavel Chirila este prea bland in aprecieri la clasa politica, dar fiind un om cu mult bun simt si responsabilitati pe masura il inteleg. Nu mai este de mult o “teorie a conspiratiei” ci de o practica a conspiratiei impotriva poporului roman. Dar, cunosterea adevarului, asa incomplet si ciuntit, nu rezolva cu nimic din probleme. Sigur este de laudat efortul de aface publice aceste informatii, cu riscurile aferente pe care si le-a asumat emisiunea dar mai ales dl Dr., dar din nou, acesta esta doar primul pas, fara al doilea al treilea si asa mai departe nu exista un parcurs catre rezolvarea problemelor semnalate. Deja a devenit standard:aparitia problemei, descoperirea ei(uneori evidenta este atat de mare incat se autodescopera), discutie, gasirea vinovatilor-clasa politica(parca ei ar face ceva de capul lor, niste biete marionete ce au intrat intr-un mecanism de unde nu mai pot iesii decat cu picioarele inainte), identificarea scopului-pentru bani(este simplu de inteles de tot muritorul, nu cumva sa caut mai in amanunt), acceptare-“ce putem face,nu putemschimbanimic” sau “Nimeni nu face nimic” asteptand ca “cineva”(nu se stie cine) sa faca “ceva”(nu se stie ce).Am impresia, ca ciracii raului nici nu se mai sinchisesc de prezentare publica a genocidului impotriva acestui neam, pentru ca stiu ca mai incolo de vorbe nu se ajunge niciodata. Responsabilitatea celor “ce stiu” este mult mai mare decat a celorlati care “nu stiu” sau se prefac a nu sti. Astfel ca, noi prostimea, desi tinuta intr-o continua “grija a zilei de maine”, tocmai pentru a nu face nimic astazi, stim si vrem sa actionam(macar o parte dintre noi) pentru stoparea raului in orice forma s-ar manifesta el. Propuneti actiuni, si noi vom participa asa cum vom putea. Petitii, donatii, sprijinirea unor politicieni patrioti(daca mai exista asa ceva), actiuni in judcata catre curti Europene ipotriva hotarari de guvern si legi samavolnice, identificarea unor organizatii non profit ce se ocupa cu stoparea acstor abuzuri si sprijinira lor macar prin publicitatea numelor acestora iar daca nu exista luata initiativa pentru creearea unora. Pentru incput ca obiectiv ar trebuii luat in vizor anularea hotararii de guvern ce are ca obiect “obligativitata” iodarii sarii. Trebuie schimbat doar un cuvant – obligatoriu cu optional. Cum? Nu stiu. Dar trebuie sa cautam, sa vedm ce spune legislatia dspre procdura de schimbare a h.g.
    In rest sanatate, si sa va ajute Dumnezeu sa faceti in continuare emisiuni la fel de bune.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii