Noutăți

Secretele călătoriilor extracorporale

Omul a fost preocupat din cele mai vechi timpuri să găsească răspunsul la întrebări de genul: Există viață după moarte? Există suflet? Există ceva care este dincolo de corpul fizic și care nu dispare odată cu moartea trupului?

Desigur, oamenii au dorit să afle acest lucru fără să moară. De mii de ani, maeștri ai unor științe ezoterice orientale (dar nu numai) au elaborat metode, tehnici prin care au pretins că omul ar putea să se desprindă de trup și să călătorească în alte lumi, deplin conștient, după care să revină cu memoria vie a experienței trăite.

Dar am putea crede, fără rezerve, pe cineva care ne-ar spune că reușește un lucru atât de uimitor?

În decursul timpului, nenumăratele cazuri de moarte clinică investigate de neurologi au întărit până la certitudine ideea nemuririi sufletului, a faptului că ceva subtil din ființa noastră se poate desprinde de trup și poate să-și continue existența în afara lui.

În ce măsură omul modern are acces astăzi la astfel de experiențe de graniță și care sunt secretele călătoriilor extracorporale, căutăm să lămurim, măcar într-o anumită măsură, în această emisiune…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Secretele călătoriilor extracorporale

  1. Am incercat si eu timp de un an si ceva. La inceput astral projection, am avut cateva experiente ciudate, am renuntat si am trecut la lucid dreaming, am avut 5 visuri in care realizam ca visam cu adevarat dar nu tineau prea mult.

  2. cetățeanul tulburat // 11 august 2015 at 7:42 // Răspunde

    Asta ar trebui să fie menirea noastră, sa ne inițiem din fragedă pruncie sa călătorim în astral iar apoi să ne întoarcem în corpul fizic hranindu-ne cu energie cosmică, nu cu carne și vegetale…viața noastră pe planetă e o mare minciună, ne consumăm energia sclavagind pentru bani bani și iar bani…banii dracului.

  3. NAMASTE ! Încîntat de cunoştinţă ! Am încercat în mai multe rînduri dedublarea dar am clacat.Îmi doresc mult să pot practica aceste experimente în interes propriu deoarece ştiu că mă va ajuta mult LA ULTIMA PLECARE. Este aşa ca un antrenament şi cu cît eşti mai familiarizat cu atît rata de reuşită este mai mare,oricum doresc să mă întîlnesc cu FAMILIA MEA DE SUFLETE DE SUS ! Dacă se fac cursuri de DEDUBLARE ,deşi locuiesc la Drobeta ,voi face tot posibilui să fiu prezent ! Vă MULŢUMESC !

  4. da..e cat se poate de adevarat

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii