Noutăți

Seamănă perfect cu un castel năstrușnic din basmele cu zâne și pitici… Însă este un hotel de lux aflat în miez de pădure, perfect integrat în natură! Galerie foto

  •  
  •  
  •  

În Chile se află un hotel cu aspect de castel fermecat. Este fermecător! Când dai cu ochii prima dată de șugubeața construcție, ți se pare că ai nimerit într-o lume de basm. Te aștepți ca, din clipă în clipă, la ferestre să răsară fețe poznașe de elfi și chipuri încântătoare de zâne. Dar nu apar decât chipuri încântate de turiști.

5

Montaña Magica Lodge este un hotel care prin aspectul său aduce, simultan, cu o ciupercă țuguiată, nemaivăzută, care a răsărit peste noapte din țărâna fertilă a unei păduri luxuriante, dar și cu un mic vulcan sau cu o stâncă semeață, conică, pe ai cărei pereți curge, când susurătoare, când vijelioasă, apa de cleștar a unei frumoase cascade.

12

Dacă mai spunem că în interior, dincolo de ferestrele de căsuță din povești, se află apartamente extrem de confortabile, oricine își va da seama că hoteluri precum Montaña Magica Lodge nu sunt prea multe în America Latină. Curiosul vulcan din vârful construcției „erupe” în fiecare zi. Numai că, spre deosebire de adevărații vulcani, acesta nu eliberează decât șuvoaie de apă proaspătă.

7

Ansamblul situat în partea de sud a munților Anzi crează o desăvârșită imagine de integrare în natură. Construcția se află în mijlocul rezervației Huilo-Huilo din Patagonia. În pădurea din vecinătate vizitatorii pasionați de drumeții pot zări o creatură (specie) de o rară frumusețe și ginășie. Este vorba despre micuța căprioară Pudu, cu puțin mai înaltă de 30 de centimetri. Este căprioara cea mai mică de pe planetă. Mai mică decât un ieduț abia venit pe lume!

2
Interiorul hotelului de cinci etaje are un design cald, rustic, în care sunt folosite cu generozitate materialele naturale. Predomină lemnul și piatra. Uriașele căzi de hidromasaj sunt realizate din lemn masiv. Ca să răzbești la luxosul hotel aflat în miez de pădure trebuie să te deplasezi pe jos iar ca să ajungi la recepție, trebuie să parcurgi o punte cu aspect tradițional. Turiștii au la dispoziție o mulțime de mijloace de delectare, în împrejurimi. Pe lângă drumețiile pe parcursul cărora pot fi admirate minunățiile pădurii și vulcanul Mocho-Choshuenco (de fapt, sunt doi vulcani gemeni), în zonă mai pot fi practicate golful, ciclismul, călăria, plimbările aventuroase la bordul micilor ambarcațiuni.

4

8

11

6

10

w

x

9

Autor: Tomi Tohăneanu

Sursă: www.dailymail.co.uk

Imagini: www.atlasobscura.com, 10journey.com, www.dailymail.co.uk, artrenderstudio.livejournal.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


  •  
  •  
  •  

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii