Noutăți

Se va rupe PSD-ul? Aceștia sunt liderii PSD care s-au dezis de Dragnea în ultimele zile…

Dacă Dragnea nu se trezește rapid din nebunia lui, va ajunge pe făraș. Încă mai se mai poate salva dacă retrage ordonanța și o trimite în Parlament pentru dezbatere. Altfel, mulțimea imensă din stradă, presiunile uriașe din partea Occidentului și întoarcerea armelor unora dintre liderii PSD vor duce la colapsul partidului, căderea guvernului și cea mai mare catastrofă politică din istoria PSD, după ce numai cu două luni înainte a câștigat detașat alegerile.

Semnele ultimelor zile sunt rău prevestitoare pentru Dragnea; o serie de politicieni importanți din PSD și-au dat demisia sau au ridicat vocea împotriva Guvernului Grindeanu. Iată care sunt aceștia, conform unei liste făcute de Evz.ro:

 1. Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu, a demisionat din Guvern pentru că “aşa îmi dictează conştiinţa, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume”. “Romania nu merită ce i se întâmplă acum, românii nu merită ce li se întâmplă acum!”
 2. Vicepreşedintele naţional al PSD, primar al Iaşiului, Mihai Chirica, a cerut retragerea OUG pe Codurile penale şi demiterea ministrului Justiţiei, Florin Iordache. “Am ales să spun adevărul, să nu îmi fie ruşine să mă uit în ochii ieşenilor, în ochii propriului partid şi al propriei mele conştiinţe.”
 3. Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a cerut şi el propriului Guvern abrogarea Ordonanţei pentru că s-a ajuns “într-un moment de tensiune insuportabilă” şi coaliţia de guvernare riscă să afecteze “interese fundamentale ale României”.
 4. Fost ministru PSD, Aurelia Cristea a demisionat din partid după 20 de activitate spunând că partidul trebuie să-l schimbe din funcţia de preşedinte pe Liviu Dragnea. “Dragnea nu va pleca de la conducerea PSD decât dacă vor fi suficienţi membri, suficienţi preşedinţi de organizaţii care să ceară asta. Acum e momentul bărbaţilor. Sunt foarte mulţi oameni nemulţumiţi de Dragnea, dar totul e să aibă curajul să-l înfrunte”
 5. Deputatul PSD Răzvan Rotaru a spus că susţine protestele anti-guvernamentale şi că modificarea codurilor penale a afectat imaginea partidului. “Eu sunt de acord cu tot ceea ce fac ei (protestatarii n.red.). Fac lucruri normale. Suntem la 27 de ani de la Revoluţie, iar democraţia trebuie să îşi spună cuvântul.
 6. Primarul PSD al Sighişoarei, Ovidiu Mălăncrăvean, a demisionat, vineri, din funcţie.
 7. Primarul PSD al oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a demisionat vineri din funcţiile deţinute în partid, arătând că el a susţinut întotdeauna ”statul de drept şi nicidecum ilegalităţile”.
 8. Fostul secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene şi candidat al PSD pentru Camera Deputaţilor, Ciprian Necula, a demisionat şi el din partid.
 9. Fostul consilier judeţean al PSD Maramureş şi trezorier al filialei, Călin Andrei Tuns, un cunoscut om de afaceri, a demisionat din partid spunand ca “Dragnea, Grindeanu şi Iordache nu sunt liderii mei!”
 10. Secretarul general al PSD Resita, Valentin Lupş, si-a dat demisia din partid, pentru ca “locul meu este in stradă”
 11. Petru Lobonț și-a dat demisia chiar astăză din funcția de președinte PSD Deva.
  (Mai multe detalii pe Evz.ro)

Acesta este începutul dezastrului pentru PSD, iar gluma se îngroașă. Pentru că dacă aseară au fost din nou 150.000 de oameni în București pentru a protesta împotriva ordonanțelor lui Dragnea, sâmbătă și duminică s-ar putea să fie 250.000 + încă 300.000 în restul țării, iar de aici nu va mai fi loc decât de îndepăratrea de la putere a PSD-ului de care va profita Iohhanis, un personaj care acum două luni era un cadavru politic. Și iată cum disperarea lui Dragnea de a se autograția, l-a transformat pe Iohannis în erou național, deși acum două luni majoritatea românilor nu doreau să mai audă de el!!!

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

3 Comments on Se va rupe PSD-ul? Aceștia sunt liderii PSD care s-au dezis de Dragnea în ultimele zile…

 1. Doru-Calin Ciobanu // 4 februarie 2017 at 17:06 // Răspunde

  “Și iată cum disperarea lui Dragnea de a se autograția, l-a transformat pe Iohannis în erou național, deși acum două luni majoritatea românilor nu doreau să mai audă de el!!!”

  Stimate domn, iertati-ma! Va rog sa va imaginati o Romanie cu ponta Presedinte si dragnea Prim Ministru. Cred ca este nationalist demersul Dvs.. Iohannis iubeste Romania, chiar daca este sas. De alfel, peste 50 autori medievali au demonstrat ca got = get. Deci Iohannis este get! Cu durere trebuie sa recunoastem ca Presedintele actual este mai Patriot decat multi romani care au destinele Romaniei in maini (dragnea, tariceanu, iordache, dan, melescanu, …).

  • Sunteti… ca sa fiu elegant, ignoranti sa credeti ca Iohannis este patriot!!! Tradator doar cu interese Personale care este strans legat de sistemul creat de un alt tradator si anume Basescu (acesta avand si dosarul pe internet cum a tradat el Romania ptr KGB si apoi CIA) Si voi sute de mii de oameni sunteti masa de manevra. Cand o sa se publice dosarul lui Iohannis raul o sa fie deja facut. Somnul ratiunii naste monstrii! (Nu ma astept sa studiati mai mult pentru ca va e frica de iesirea din ignoranta. Este inspaimantator sa tragi cu ochiul in spatele cortinei!) Va doresc o viata frumoasa!

 2. Cosmos Brasoveanu // 4 februarie 2017 at 22:04 // Răspunde

  hat nem tudom romanok dar de aici din Szekelyfold noi vrea se spune:,,Altul intre bare?” Dragnea…r fii sa-l vedem intre bare…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii