Noutăți

Se schimbă politica lumii? Theresa May, premier britanic: „Zilele în care Marea Britanie şi America interveneau în ţări suverane s-au terminat“

 •  
 •  
 •  

Premierul britanic Theresa May le-a spus republicanilor americani că Regatul Unit şi America nu se pot întoarce la intervenţii militare eşuate, pentru a reface lumea după imaginea lor, relatează BBC News.

Sugerând astfel o schimbare de poziţie în politica externă a regatului, ea a subliniat că acele vremuri au trecut, dar a îndemnat ca Londra şi Washingtonul ”să nu stea fără să facă nimic atunci când ameninţarea este reală”.

Cele două ţări trebuie să-şi ”reînnoiască relaţia specială în această nouă eră” şi ”să conducă împreună din nou”, a mai îndemnat ea.

Premierul a susţinut acest discurs înaintea unei întâlniri cu preşedintele Donald Trump

Citeste mai mult: adev.ro/okfd4o


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

3 Comments on Se schimbă politica lumii? Theresa May, premier britanic: „Zilele în care Marea Britanie şi America interveneau în ţări suverane s-au terminat“

 1. De ce a aparut Donald Trump? De ce a aparut Theresa May? De ce va aparea Francois Fillon? De ce va disparea Angela Merkel? De ce sta si tot asteapta Vladimir Putin? Da, pentru ca se schimba politica lumii.

  Pentru cine vrea sa inteleaga incotro se indreapta omenirea pe termen scurt si mediu si mai ales pentru cine vrea sa inteleaga in nu mai mult de 3 (trei) minute… Linkul urmator, de la minutul 13 fix la minutul 16 fix. Cu subtitrare. Spus concis de sa-nteleaga si copiii de gimnaziu.

  https://www.youtube.com/watch?v=JkvP_YL1130

  Speram ca pe noi sa ne apere Maica Domnului si Dumnezeu din cer pentru ca altcineva nu ne mai poate apara.

 2. Sa intelegem ca acum exista deja metode si structuri in toate aceste tari suficient de bine infiltrate, asa incat toate “ajustarile” sa para ca au fost impulsul localnicilor? (vezi “Revolutia româna din 1989”, inca sunt români care cred ca ei au iesit sa protesteze ca asa au vrut ei, nu ca au fost manipulati in privinta asta si mintiti)

 3. Cucoana asta plina de rautate care i se rasfrange pe chip din interior spune ca a trecut vremea aia cand Marea Britanie intervenea in suveranitatea altor popoare.
  Are dreptate,dar este doar o constatare ,nu ceva pe care si-l doreste.
  Cunoastem si noi cucoana pe bretoni.Lupul isi schimba parul dar naravul ba.
  Esti tu fericita de situatia asta sau acum ca nu mai poti face nimic ca imperiu o dai cotita?
  Muriti in mandria voastra bolnava si nu observati.Pentru ca nu puteti sa observati .Nu sunteti capabili de unire sunteti capabili numai de separare si raceala.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii