Noutăți

Se pregătește Trump să atace Coreea de Nord? O flotă militară americană se îndreaptă ACUM spre coastele acestei țări…

Donald Trump joacă tare. La câteva zile după atacarea Siriei, a dat ordin ca un portavion, împreună cu flota sa de război, să se îndrepte spre Peninsula Coreeană, arătând clar hotărârea SUA de a preveni înarmarea nucleară a unui dictator precum Kim Jong-un. Doar că împiedicarea realizării programului său nuclear nu se poate face de pe margine, cu amenințări și blocaje economice. În consecință, gestul lui Trump este doar de intimidare sau chiar se pregătește să atace Coreea de Nord?

Treaba este complicată, ținând cont de legăturile pe care China le are cu dictatura coreeană, dar Trump este imprevizibil…

Realitatea.ro: “Comandamentul militar american din Pacific a ordonat grupului aeronaval din jurul portavionului USS Carl Vinson să fie la dispoziție și prezent în vestul Pacificului, ca o măsură de precauție”, a declarat pentru AFP purtătorul său de cuvânt, comandantul Dave Benham, precizând că “amenințarea numărul unu din regiune rămâne Coreea de Nord, din cauza programului său balistic iresponsabil, destabilizator și imprudent și a continuării cercetărilor în vederea producerii de arme nucleare”.

Pe de altă parte, premierul japonez, Shinzo Abe, a discutat duminică la telefon timp de 45 de minute cu președintele american, Donald Trump, despre importanța unei strânse coordonări în privința Coreii de Nord, dat fiind că Phenianul continuă programul său de dotare cu arma atomică, anunță agenția niponă de presă Kyodo.

Sursa: Realitatea.ro

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Se pregătește Trump să atace Coreea de Nord? O flotă militară americană se îndreaptă ACUM spre coastele acestei țări…

  1. Dupa cum zicea cineva pe facebook:așa de rău se războiesc rușii cu americanii că mor numai arabi.
    Sa ataci niste tari la distanta cum fac amareicanii sau sa tii alte tari de langa tine cum fac rusii, este o nemernicie care sta in legea imperiilor. Imperiile insa sint toate sortite pieirii indiferent cate sute de ani dureaza.
    Nu se stie de ce oare numai unele tari au voie sa aiba arme atomice..cel mai bine ar fi sa nu aiba niciuna. De aceea poate va veni o forat pe pamnat care sa distruga toate armele atomice si pe cei care instiga cu adevarat la razboi. Bine’nteles ca pentru asta ar fi un alt razboi mai presus de puterea oamenilor ca in vechile povesti indiene.

  2. Ordinea cea mai documentata de pe net pare cam asa: un bancar important din familia rotschild a primit veste de infrangerea lui Napoleon. Au creat zvonul ca defapt castigase. Englezii au retras actiunile din banca nationala a Angliei. Jidanii au cumparat practic banca profitand de zvon. De acolo au trecut la actiune in Germania, au instigat primul razboi mondial,au facut imprumuturi in toate partile si au vandut arme. Cand marile puteri se chinuiau sa plateasca interesele au organizat al 2-lea razboi, au facut acelasi lucru plus au permis sacrificiul propriului popor, lasand sa scape cu usurinta doar cei care sunt acum mari in state. Au infintat pe parcurs rezerva federala si consiliul de relatii externe. Au pacalit americanii sa renunte la economia tarii iar bancile sa fie controlate de o companie privata, care este rezerva federala. De atunci pana acum toti presedintii au ramas loiali in afara de Kenedy. Lucrul care dovedeste asta este urmatorul: nici un presedinte nu se opune existentei acestei entitati care depaseste orice corporatie este capul piramidei. Inca un indiciu clar ,pentru cei credinciosi… Toti liderii lumii la un moment dat jura cu mana pe biblie. Este cerut sa nu juram pe nimic. Deci posibil lepadarea de Dumnezeu la toti chiar la inaugurare in public. Nu sunt sigur 100% dar trebuie remarcat.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii