Noutăți

Se mai întoarce și roata: Soroș a pierdut 1 miliard de dolari din cauza… victoriei lui Trump

Marele rechin financiar George Soros, păpușarul lui Obama și Hillary Clinton, cel care prin speculații “a spart Banca Angliei”, a pierdut în 2016 un miliard de dolari, ca urmare a victoriei lui Donald Trump.

Pierderea, potrivit Bloomberg, a fost generată de creşterilor puternice înregistrate de pieţele de capital în urma victoriei surprinzătoare a lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale americane din noiembrie.

Adversar înverșunat al acestuia, George Soros a făcut din rațiuni politice o serie de lucruri care nu au fost tocmai inspirate pentru venitul companiilor proprii. Astfel, conform Digi24.ro “unele poziţii adoptate de Soros în tranzacţii au generat pierderi de aproape 1 miliard de dolari, conform WSJ. Soros a lichidat unele poziţii la sfârşitul anului trecut, limitând în acest fel pierderile.”

Totuși, nici măcar prietenii nu ar trebui să îi plângă de milă. Rechinul financiar are o avere de aproximativ 20 de miliarde de dolari și 84 de ani de viață. Prin urmare, dacă preia exemplul lui rechinului Rockefeller, care și-a făcut nu mai puțin de 5 transplanturi de inimă, s-ar putea să trebuiască să îi mai suportăm existența toxică încă vreo 10-15 ani, ceea ce va însemna multă poluare neomarxistă pe tot globul.

Dar poate că Dumnezeu e bun cu noi! 😉

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

2 Comments on Se mai întoarce și roata: Soroș a pierdut 1 miliard de dolari din cauza… victoriei lui Trump

  1. Sa piarda si libertatea!

  2. cetățeanul tulburat // 13 ianuarie 2017 at 21:40 // Răspunde

    Păi care Dumnezeu?!
    El e un ateu convins și a declarat că se consideră Dumnezeul planetei!
    WSJ face parte din organizația sorosistă fake news, e o perioadă acum în care e cam greu să găsești o știre reală, media incorectă la care se referă Trump: CNN, NBC, CBS, ABC, Washington Post, NY Times oferă știri de aburire a populației planetei…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii