Noutăți

Se întâmplă și la noi: Un refugiat pakistanez a atacat o fetiță de 12 ani din Rădăuți, pe care a încercat să o agreseze sexual

Monitorulsv.ro: Unul dintre internii de la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din municipiul Rădăuți și-a petrecut o noapte în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, după ce în weekendul trecut a abordat cu intenții nu tocmai pașnice o fetiță de 12 ani din municipiu.

Fetița, elevă la una dintre unitățile de învățământ din municipiu, se îndrepta, vineri după-amiază, de la școală spre casă, după ce terminase orele de curs. Undeva în spatele Colegiului Național “Eudoxiu Hurmuzachi”, eleva a fost abordată în limba engleză de un tânăr, care i-a oferit o bancnotă de 10 lei pentru un kiss (n.r sărut în limba engleză), însă copila i-a respins avansurile și s-a grăbit spre casă.

Chiar dacă a reușit să intre într-o scară de bloc, aceasta a fost urmată de individ, care a insistat și a încercat să o îmbrățișeze și să o sărute. Fetița a început să strige, ceea ce l-a speriat pe bărbat, care a părăsit în fugă scara. Imediat ce a intrat în casă, fetița i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat, iar femeia a sunat la 112 și a relatat ce se întâmplase.

În aceste condiții un echipaj de judiciariști rădăuțeni s-a deplasat la fața locului și după o serie de investigații, oamenii legii au realizat că autorul agresiunii era, cel mai probabil, unul dintre internii de la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din municipiu. Ceea ce au presupus lucrătorii de la Biroul Investigații Criminale din Poliția municipiului Rădăuți s-a confirmat și, după verificări, a fost identificat cetățeanul pakistanez Y.H., în vârstă de 20 de ani.

Bărbatul a fost reținut vineri noapte pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, sub acuzația de tentativă de agresiune sexuală, iar magistrații rădăuțeni au decis sâmbătă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și o serie de restricții.

Sursa: Monitorulsv.ro

Nota noastră: Asta e tot?!? Control judiciar și restricții? Dacă era român nu era trimis în judecată? A, am uitat, refugiații au mai multe drepturi decât autohtonii țărilor care îi găzduiesc. Probabil că numai după un viol în toată regula trecem la nivelul doi și îl trimitem în judecată…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

6 Comments on Se întâmplă și la noi: Un refugiat pakistanez a atacat o fetiță de 12 ani din Rădăuți, pe care a încercat să o agreseze sexual

  1. era de asteptat la ei femeia si copii sint niste obiecte cu care poti face ce vrei .asta nu intelege ue si nici nu cred ca vor lua masuri .se vrea disparitia statelor nationale prin m.e.t.i.s.a.r.e.

  2. E posibil sa fie doar o ‘testare’ a terenului pt a se vedea cum reactioneaza autoritatile si sistemul judiciar. Dupa cum se poate vedea, politia isi face treaba insa justitia le da drumul usurel.
    Sa nu ajungem ca-n Suedia sau Germania acusi.

  3. Again calm si daca il judeca ar fi fost achitat aici la noi in Anglia fetele au fost violate 3 ani la rind porcii au fost prinsi femeia care I.a dat in fapt data afara de la servici si in acest moment jegosii sint liberi….egalitate deh

  4. Urmariti filmul 3 girls

  5. Se pare ca trebuie sa ne luam macar un electrosoc, un spray cu piper (sau pentru ursi) daca nu chiar un pistol.

  6. Ooops!!!
    Pai, bai, dragi fii, frati, tati, bunici si strabunici… stati cu mana pe “112”!…

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii