Noutăți

Se întâmplă în Marea Britanie – FAMILIA TRANSGENDER: Fiul s-a făcut fată, iar mama s-a făcut tată…

O mamă din Marea Britanie și-a susținut fiul să-și schimbe sexul. Acum, este mândră că are o fiică, dar asta nu e totul. Fiica sa a determinat-o pe mamă să-și schimbe și ea sexul, iar acum sunt tată și fiică.

Erica House nu a stat în calea hotărârii fiului său de a lua la doar 14 ani un tratament cu estrogen pentru a-și schimba sexul, după cum informează Daily Mail. După doar un an, Corey, fiica transsexuală, se poate mândri că nu mai are o mamă pe nume Erica, ci un tată pe nume Eric, care și el și-a schimbat sexul.

TRANSGENDER 1

În mod surprinzător, soțul Ericăi a fost de acord cu această mare schimbare în familie, iar relația lor nu a avut deloc de suferit. „Relația noastră este chiar mai puternică decât a fost în cei zece ani de când suntem împreună”, spune el. Sursa: AICI

Nota noastră: Ce este interesant este faptul că dacă vrei să îți schimbi sexul, Statele numite civilizate îți dau tot sprijinul. Dacă, dimpotrivă, te simți femeie într-un corp de bărbat sau bărbat într-un corp de femeie și vrei să faci tratament pentru a-ți adapta tendințele la corpul pe care îl ai, Statele civilizate se vor opune cu îndârjire, pe principiul că homoxexulitatea  nu este o boală, deci nu ai ce să tratezi!!! Dar dacă totul este în regulă, atunci de ce atâtea tratamente hormonale pentru a produce modificări radicale în corpul fizic în cazul transexualilor? Nu e asta o probă că ceva nu este în regulă cu corpul acestor oameni? Iar dacă totul este ok pentru a face tratament într-o anumită direcție, nu ar fi ok să se considere la fel de natural să faci tratament și în cealaltă direcție?


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii