Noutăți

Schimbare la 180⁰! Germania ține IMIGRANȚII la distanță. S-au săturat nemții să fie ospitalieri? Sau e doar un șiretlic?

 •  
 •  
 •  

Ministrul de interne al Germaniei a emis, zilele trecute, o afirmație surprinzătoare. În opinia sa, navele de patrulare ar trebui să intercepteze vasele încărcate cu imigranți care vin pe Mediterana, să le oprească din drum și să le escorteze înapoi, în Africa de Nord. Să fie această afirmație o schimbare radicală a politicii germane privind imigranții?

Declarația contrastează vizibil cu modul în care se procedează actualmente la nivelul UE și al statelor membre cu deschidere la Mediterana. Până acum vasele europene navigau în Mediterana fiind pregătite să salveze refugiații care ar traversa marea în ambarcațiuni nesigure. După ce sunt preluați, imigranții sunt aduși pe continent, spre a solicita azil.

În Germania, țară care a preluat mai mult de un milion de migranți, se afirmă acum, în mod surprinzător, că politica de acceptare în masă a imigranților trebuie scoasă din uz, întrucât nu face altceva decât să-i încurajeze pe doritorii de cetățenie europeană să se avânte în călătorii primejdioase peste mare. Numai în acest an s-au înecat peste 4000 de imigranți, în vreme ce anul trecut s-au raportat peste 3770 de cazuri de înec, provocate de către furtunile de pe mare sau survenite prin folosirea unor ambarcațiuni improprii. Să fie doar grija față de siguranța refugiaților? Ori mai e și altceva, la mijloc?

În Germania există o mare presiune politică, generată de nepopulara politică de deschidere a țării pentru imigranți. În alegerile regionale, partidul Angelei Merkel, din care face parte și actualul ministru de interne, a încasat înfrângeri electorale serioase, motivul fiind primirea între granițe a imigranților din Africa și Orientul Mijlociu.

Noul plan este ca refugiații care au fost descoperiți în timp ce tranzitau Mediterana cu destinația Europa Occidentală să fie întorși din drum și relocați în tabere special amenajate în Tunisia, Egipt și alte state sigure din nordul Africii. Ei nu vor fi întorși în Libia, adică acolo de unde provin ei, majoritatea.

c

Cazați fiind în acele tabere, migranții vor avea posibilitatea de a solicita azilul. Ce se va întâmpla cu aceia dintre ei care îl vor obține? Vor fi repartizați într-un stat membru, în virtutea sistemului cotelor de imigranți! Aici ajungem la problema noastră și a politicienilor români. Vom accepta ori ba cotele de imigranți care ni se vor impune din afara țării, indiferent ce trecut personal ar avea unii dintre acești imigranți și oricât de mulți ni s-ar trimite/impune? Vom coloniza o populație străină pe teritoriul național?

La noi se apropie alegerile parlamentare. Ar trebui să-i întrebăm pe reprezentanții și candidații formațiunilor politice care ne cerșesc voturile care e poziția lor față de aceste chestiuni. Să știm și noi la ce să ne așteptăm de la ei, nu de alta…

Sunt numeroase întrebări numai bune pentru senatorii și deputații aspiranți, numai că nu prea are cine le formula. Mulți dintre cetățeni votează la fiecare patru ani aceleași persoane compromise și aceleași formațiuni politice falimentare pentru țară.

Lumea face politică, fiecare sperând „să iasă bine” preferații săi, deși guvernările anterioare au dovedit cu prisosință că actuala clasă politică nu poate face mare brânză.

De problemele reale și de viitorul copiilor noștri cine se va ocupa, până la urmă? Angela Merkel?!

b

Autor: Tomi Tohăneanu

Surse: www.express.co.uk

Imagini: www.vancitybuzz.com, www.ibtimes.com


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

2 Comments on Schimbare la 180⁰! Germania ține IMIGRANȚII la distanță. S-au săturat nemții să fie ospitalieri? Sau e doar un șiretlic?

 1. Este pretioasa pielea de sobolan?
  Mdaaa…mai ales pentru sobolan…

 2. Să vezi minune ! După ani de măsuri stupide, bizare şi abulice, în sfârşit şi mirobolanţii politicieni europeni se pare că au înţeles şi ei ceea ce orice om cât de cât inteligent a înţeles de la începutul invaziei musulmane!
  Este incomparabil mai ieftină şi eficientă organizarea unui sistem de pază a coastelor Greciei şi Mediteraneene dotat cu 100 vedete rapide, cu radare de înaltă rezoluţie cu care se pot observa instantaneu nu doar bărcile cu invadatori care pleacă din Turcia ci chiar şi peştii mai mari de la peste 10 mile distanţă, iar peste toate astea banala(astăzi) urmărire satelitară cu care se observă ÎNTIMP REAL ORICE MIŞCARE a unei banale muşte pe ţărmurile turce sau africane ! Apoi dotarea cu câteva nave sigure şi confortabile pt persoane care înainte sau după debarcare în Grecia, înregistrarea, fotografierea, control medical, spălarea, echiparea, pachet cu hrană pt. drum, urmează cu stoicism îmbarcarea şi debarcarea în Turcia sau Africa exact pe locurile din care au ”migrat”. E vorba de aprox 2000 de persoane pe zi, cu 3, 4 vase puse la dispoziţia Greciei şi Italiei de către UE i-ar returna zilnic până se plictisesc, până li se termină banii sau înţeleg că au luat-o în direcţia greşită şi trebuie încercat mai la sud, unde e plin de moschei, burqa, mâncare halal şi salarii duble-triple faţă de Germania. Dar evident că marionetele antieuropene care „negociază” şi analizează jalnic în numele europenilor, fiind doar marionete la ordinele Noii Ordini Mondiale neomarxiste, nu au voie să gândească şi nu manifestă voinţă politică reală, intereseul rezolvării problemei de către neomarxiştii NEALEŞI(!) ai Comisiei Europene e doar mimat(prost) şi complet ineficient…dar în grafic cu AGENDA marxistă de eterogenizare a Europei!

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii