Noutăți

Scandalos: și poliția suedeză mușumalizează violurile minorelor suedeze cu autori refugiați musulmani

 •  
 •  
 •  

Sub filozofia totul pentru islamizarea Europei, totul în favoarea imigranților, se dovedește că mai multe state europene ascund ticăloșiile unor primitivi musulmani, găzduiți ca refugiați în țări în care noi, românii, suntem adeseori tratați cu dispreț sau chiar discriminați ca fiind țiganii Europei. Nu de același tratament beneficiază însă imigranții sau refugiații arabi. După cum o arată realitatea, aceștia au chiar dreptul nescris de a li se ascunde infracținile, precum în deja cunoscutul caz al Germaniei… Oare de ce?!? Iată ce ne relatează Napoca News în acest sens…

Poliția suedeză mușumalizează violurile minorelor suedeze cu autori refugiați musulmani

Dupa ce luni a iesit la iveala faptul ca politia suedeza nu a facut publice informatii legate de zeci de agresiuni sexuale asupra adolescentelor, la doua festivaluri de muzica, autorii atacurilor fiind, in cele mai multe dintre cazuri, refugiati, iata ca are loc si o arestare.

Este vorba de un baiat de 15 ani, care a fost acuzat de atac si agresiune sexuala la festivalul de muzica We Are Sthlm (foto), care se desfasoara la Stockholm in fiecare vara, informeaza The Local. Baiatul de 15 ani este acuzat ca a agresat doua minore de 14 ani.

Politia suedeza a inceput o ancheta interna, recunoscand ca nu au fost facute publice mai multe agresiuni sexuale care au avut loc in randul adolescentelor venite la festival (fete cu varste cuprinse intre 12 – 17 ani), in vara lui 2014 si 2015. La momentelele respective, s-a transmis opiniei publice ca atmosfera la festival a fost una “calma” si ca au existat “relativ putine infractiuni si persoane arestate, comparativ cu numarul de participanti”. La festival vin anual circa 200.000 de minori.

Acum, a iesit la iveala ca au fost raportate 38 de violuri si agresiuni sexuale in 2014 si 2015. Politia a facut publice aceste informatii dupa ce un site de stiri independent, Dagens Nyheter, a scris despre abuzurile neraportate de politie, totul culminand cu deschiderea anchetei.

Politia nu a comunicat cati refugiati au legatura cu aceste cazuri. Dagens Nyheter sustine ca este vorba despre 50 de afgani veniti in tara fara parinti.

Si premierul suedez, Stefan Lofven, a fost critic la adresa politiei, el declarand luni jurnalistilor: “Simt o furie foarte puternica deoarece tinerele femei nu pot merge la un festival de muzica fara sa fie ofensate, hartuite sexual sau atacate. E o problema majora ce tine de democratie pentru intreaga tara”.

Sursa: NapocaNews

P.S. (n. n.) De unde rezultă că interesele colonizării arabe a Europei sunt mult prea mari pentru ca interesele europenilor să conteze. Toate aceste lucruri se ascund pentru ca populația revoltată să nu blocheze procesul islamizării Europei, distrugerea identității naționale a popoarelor europene. Cui îi folosește acest lucru? Răspunsul la această întrebare ne va duce la stăpânii politicienilor care conduc statele europene!


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

9 Comments on Scandalos: și poliția suedeză mușumalizează violurile minorelor suedeze cu autori refugiați musulmani

 1. Decizia cea mai buna e sa îi dizolve de unde au venit și sași facă viața în tarile dânșilor sorso și toți ca el săi finanțeze tot sant așa generosi:))

 2. Gheorghe Baltimoreanu // 13 ianuarie 2016 at 14:46 // Răspunde

  Este incorect să se spună “imigrație arabă”. Este vorba de o masă amestecată de arabi, africani, afgani și alți asiatici, de origine modestă din toate punctele de vedere, cu o educație și o pregătire precară, cu mentalități primitive influențate mai mult sau mai puțin de forme extremiste de religie.
  Dacă ar fi să vorbim doar de arabi, ar fi cazul să ne întrebăm cine întreține războaiele din țările lor, cine a făcut acolo revoluții și “primăveri arabe” și cine a produs acest val de refugiați. Iar dacă guvernanții europeni se simt responsabili pentru dezastrul din acele țări, unde ei au fost complici, ar trebui să-i ia ei și să-i găzduiască în casa lor. Nu popoarele Europei au vrut război pentru ca elitele să prospere, deci nu popoarele Europei ar trebui să suporte consecințele acestor războaie. Dar dacă nici măcar la asemenea violențe, popoarele nu vor reacționa, își merită soarta.

 3. Bai nea “ady”, fa cumva si abtinete in a mai comenta pe marginea oricaror subiecte atata timp cat nu reusesti sa scrii cat de cat corect romaneste. De fapt nu numai ca nu stii sa scrii, dar ce reusesti sa scrii nu are logica. Serios. Fa-ti un bine si invata sa scrii.

  Si ca un sfat pentru oamenii care depun totusi un efort in spatele acestui website…faceti-va timp si moderati comentariile astea. Nu este posibil sa aveti pretentia de a fi o publicatie serioasa cand permiteti tuturor agramatilor sa se manifeste in felul acesta.

  • Vedeti ca ABTINE-TE se scrie asa cum am scris eu cu majuscule…

   • Corect. N-am avut intentia de a poza in vreun mare literat. E uman sa gresesti mai ales cand scrii repede. Mai nociv este cand vrei sa scrii ceva si te incapatanezi sa scrii fiecare cuvant gresit, iar intreaga constructie nu prea are nicio noima. E nociv pentru ca scade nivelul calitativ al intregii discutii. Daca mai apar si vreo cateva comentarii cu reclame la tot felul de website-uri dubioase, avem reteta perfecta a esecului. Si ar fi pacat. (…na ca acum stau stresat ca n-am scris bine 🙂 )

 4. Aceeasi problema pe toate site-rile : mereu apare cineva sa atraga atentia cit de agramat scriu unii si altii. Eu cred sa o lasam moale pt ca nu asta conteaza, poate acel cineva nu o avut o viata norocoasa

 5. Se pare ca teama cea mai mare nu este gramatica noastra ci realitatea potrivnica tuturor statelor europene. Cred ca se v-a grabi si mai mul

 6. Gheorghe Cionoiu // 6 ianuarie 2017 at 0:44 // Răspunde

  Nu se doreşte islamizarea Europei. Se doreşte colonizarea Europei cu primitivi din Lumea a Treia pentru a promova globalizarea. În Europa e adusă forţă de muncă ieftină iar în ţările din care provin migranţii se face implicit reclamă paradisului/modelului occidental.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii