Cunoaste lumea

Noutăți

Scala Universului… Un link senzational!!!

 •  
 •  
 •  

E vremea să vezi care e poziția ta în Univers, cât de mari sau cât de mici sunt celelalte lucruri în raport cu tine. Cei mai mulți dintre cititorii care vor accesa linkul de mai jos vor avea suprize de proporții. Lumea – atât cea microscopică, cât și Universul din jurul nostru – este fascinantă și merită să o înțelegem mai bine, să înțelegem locul nostru în acest uriaș și misterios ansamblu.
*

Intră, așadar, pe acest link și minunează-te!http://htwins.net/scale2/lang.html

*

Câteva recomandări:
în prima fază, alege limba în care vrei să primești informațiile (ai și opțiunea în limba română). Apoi, folosește cursorul de pe banda orizontală de sub player pentru a coborî în profunzimea materiei sau pentru a călători în Univers. Nu în ultimul rând, reține că dacă vei pune cursorul pe oricare dintre obiectele ce îți vor apărea, vei primi informații specifice despre ele.
*

Daniel Roxin


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

7 Comments on Scala Universului… Un link senzational!!!

 1. Nicolette Orghidan // 6 septembrie 2015 at 12:27 // Răspunde

  Extraordinar material! Superbă redare, înfățișare…Te transpune cu totul în altă lume…Excelent!

 2. Magnific …acesta-i cuvantul!!!parca am vazut universul prin ochii lui
  Dumnezeu!!!

 3. Va multumesc pentru postare! E uimitor cum atomii se combina si dau proteine, ADN ,virusuri, bacterii si apoi forme de viata pluricelulare! Nu cred ca viata este o ,,intamplare” sau un produs secundar al Universului.

 4. chites valentin // 11 septembrie 2015 at 18:58 // Răspunde

  extraordinar,fantastic,multumesc celui care a realizat materialul.

 5. George Balaur // 19 ianuarie 2016 at 19:44 // Răspunde

  Deși mi-am imaginat de multe ori această „călătorie”, trebuie să recunosc că multe lucruri din parcursul ei nu le știam. Se poate ușor trage concluzia că „mic” și „mare” sunt două noțiuni relative la dimensiunile noastre și la puterea noastră de focalizare, deci spațiul este o iluzie și o convenție, la fel ca și timpul, noi fiind practic condamnați pe veșnicie a fi situați exact la jumătatea distanței dintre cel mai performant telescop și cel mai bun microscop. Tindem asimptotic către adevăr dar probabil că nu-l vom atinge niciodată, cel puțin în această stare de existență. Felicitări autorului pentru această realizare de excepție, care, după părerea mea, ar trebui cuprinsă în programa școlară, eventual în locul religiei!

 6. Urmaresc cu placere si mult interes tot ceea ce publicati . Este de mult interes . Multumesc <3

 7. Multe întrebări puține raspunsuri

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii