Noutăți

Satul din Europa care a ales să plătească amendă decât să primească refugiați

 •  
 •  
 •  

Unul dintre cele mai bogate sate din Europa a ales sa plateasca o amenda de 200.000 de lire sterline pentru ca nu a dorit sa primeasca 10 refugiati, ca parte din cota impusa Elvetiei, sustine Daily Mail.

Oberwil-Lieli, inconjurat de pasuni versi si de varfurile inzapezite ale Alpilor,  este unul dintre cele mai bogate sate din Europa: numara aproape 300 de milionari la o populatie de 2200 de locuitori. In urma unui referendum local, desfasurat la inceputul lunii mai, rezidentii au spus NU primirii de refugiati in localitate, relateaza Pro Tv

Guvernul elvetian a decis sa imparta cei 50.000 de migranti pe care a promis ca ii primeste ca parte din cotele impuse de UE.

Astfel in Oberwil-Lieli trebuiau sa ajunga in jur de 10 migranti, insa populatia locala a decis (52% contra 48%) ca nu vrea sa-i primeasca. Rata de participare a fost de 68,9%.

Referendumul local a dus la o divizare a satului, multi dintre localnici fiind acuzati de “rasism”.

Sursa: Pro Tv


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Satul din Europa care a ales să plătească amendă decât să primească refugiați

 1. nu inteleg de ce e rau sa fi rasist, daca suntem toleranti putem sa fim ce vrem…..

 2. Nici eu nu inteleg de ce sunt obligat sa traiesc cu alte rase daca eu nu vreau!
  Eu nu am nici un drept, doar accept?

 3. Wishwell Clara // 30 mai 2016 at 16:00 // Răspunde

  Au făcut foarte bine că nu i-a primit. Astfel ar fi distrus totul la fel cum au procedat cu toate zonele în care au pus piciorul.

 4. nu este nimeni rasist daca nu ii primeste, doar fiecare stie bine ce se ascunde in spatele acestui val de migranti. Nu suntem rasisti ci simplu ne gindim la supravietuirea in continuare in credinta si cultura noastra si felul nostru ancestral de a fi. Ei cei de la comenzi sa isi revizuiasca actiunile invadatoare. Nu este nimeni orb sa nu vada, si nici teasatorii de planuri prea despteti incit sa surprinda pe cineva.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii