Cunoaste lumea

Noutăți

Nebunia zilei: Sarmizegetusa a fost cetate EVREIASCĂ (greco-ebraică)!!! – ne spune BEN AHARON COHEN

 •  
 •  
 •  

Multe mi-a fost dat să aud la viața mea dar ceea ce veți citi mai jos întrece orice altceva. Potrivit lui Obedeya Dorin David Aurel Ben Aharon Cohen („israelian și grec nativ – din naștere – și rezident român” – după cum se descrie pe propriul blog): 1. Hiperboreenii erau de fapt evrei; 2. Între 101 și 105 nu dacii au luptat cu romanii, ci triburile evreo-grecești de la Dunăre; 3. Sarmizegetusa era o cetate greco-ebraică…

Citiți și vă minunați:

“Pe teritoriul Daciei antice primii evrei au ajuns aici in vremea regelui Solomon, la Drobeta. In timpul campaniilor militare contra dacilor foarte multi iudei au venit in Dacia ca aliati sau refugiati din calea regelui Darius. In timpul regelui Decebal evreii aveau colonii la Dunare si traiau amestecati cu grecii si cu arameii si se numeau HYPERBOREOS […] si au fost primul trib dacic nu yazig sau traco-dalmat, dacic prin adoptie care a intrat in lupta cu trupele lui Traian Nerva. Din anul 100-101 era noastra pana in 105 trupele hiperboreenilor evrei-greci naturalizati la Dunare au aparat Dacia singuri, fara implicarea directa a trupelor dacice. Cetatile greco-ebraice de pe Dunare se numeau Svarim (Severin), Torah (Tereea), Dibreta (Drobeta), Yahwiata (Yahovita), si chiar Sarmisegetuza.”

La prima vedere, aceste afirmații par doar rezultatul unei minți înferbântate. Dacă însă luăm în calcul cartea România Iudaică a scriitorului Teșu Solomovici, un autor cu mare vizibilitate în România, carte în care se dorește a se da credit teoriei potrivit căreia o mare parte dintre soldații romani veniți în Dacia erau evrei și că, în consecință, evreii sunt parte din etnogeneza poporului român, lucrurile tind să capete o altă anvergură…

Pentru că pornind de la aceste teorii, cine știe, mâine-poimâine o să se dorească să schimbăm numele României în Israel…

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

70 Comments on Nebunia zilei: Sarmizegetusa a fost cetate EVREIASCĂ (greco-ebraică)!!! – ne spune BEN AHARON COHEN

 1. Bai nene, asta care ai scris elucubratiile astea din articolul asta de doi lei, la un doctor de creier ai incercat? Hai sa-ti explic mai baiatule, acum 2000 de ani a-ti furat si v-ati insusit religia Zamolxiana, schimband doar niste nume, dar nici asta nu a-ti facut-o cum trebuie pentru ca nu a-ti fost in stare sa stergeti toate urmele furtului! Acum veniti cu niste teorii cretine si fara nici un fundament nici logic, nici istoric, dai exemple de denumiri de localitati, pai este logic ca sunt cuvinte imprumutate de la poporul get, ei fiind singurii vorbitori cu limbaj articulat din vremea aceea drept pentru care toata lumea a imprumutat de la ei si mai mult decat atat noi v-am invatat cum sa va dati jos din copaci! Pai e frumos ceea ce faci? Ar trebui sa ne multumiti si poate a-ti obtine mai mult!

  • Refugiatul tradator // 11 decembrie 2015 at 21:46 // Răspunde

   Si pe aici ai ajuns ba agramatule refugiat si tradator de tara,nu-ti mai ajunge Facebook-ul?
   Luati-as mustata in furca de masochist obsedat!

  • „Scrii un cuvant…cuvantul scris e un leac sau o otrava. Tu vei muri, dar tot ce-ai scris ramane-n urma drum deschis spre moarte sau spre paradis, spre ocara sau slava…”! Bine-a zis, cineva (Descoperă lumea)!

  • Toate bune si frumoase dar în toate sitiuațiile de mai sus „a-ți” se scrie legat – „ați”. În rest sănătate și succes la școală.

 2. „Pentru că pornind de la aceste teorii, cine știe, mâine-poimâine o să se dorească să schimbăm numele României în Israel…”

  Ti-ai dat singur raspunsul la aceste teorii fantasmagorice, de tot penibilul. Aceste aberatii nu vin intamplator, ci ca urmare a faptului ca statul Israel prin interpusi, cumpara sau mai des, iau cu japca, terenuri, cladiri si active din Romania, stat pe care evreii si-au propus sa il acapareze cu totul, pt a deveni Noul Israel.

 3. Hehehe..nu-i destrul cu unguri,care vor Ardealul, în curând o s-auzim și de evrei că au pretenții, oricum îs băgați peste tot, prin toate structurile.

  • Sint capabili de orce . Interesul lor e, sa ne jefuiasca cit mai mult

  • Stăpînul Oilor // 11 octombrie 2016 at 11:09 // Răspunde

   Eu mi.am făcut datoria, faţă de ţară şi neam,(stagiul militar)faţă de DUMNEZEU (creştin după calendarul Iulian)…urmează tineretul care trebuie să trăiască într-o ţară lăsată de străbunii lor. Altfel v.or fi robi şi sclavi peste mormintele şi sîngele părinţilor lor.

 4. *ungurii

 5. Se pare ca evreii au ajuns la o stare de tacneala completă! Au probleme mintale foarte serioase! Nici nu mai știu ce tâmpenii mai mari sa inventeze.

 6. In momentul de fata multi din jihadistii din Statul Islamic din Peninsula Sinai sunt vlahi gebelezi. Mosadul a reusit sa mai distruga o comunitate pasnica .

 7. Deci Avraam,isac,iacov,Moise ba chiar si regele David este get de origine……intrebare….intrebatoare:cei enumerati erau circumcisi?Stim unde isi are originea poporul evreu……evrei si dacii nu au nimic in comun,nimic palpabil,nici macar mituri legate de ei nu avem

  • Nici n-avea cum! N-ați citit în Biblie ce înapoiați erau, adevărați preistorici! Cum se bălăcăreau la nesfârșit, cum trăiau tată cu fiică, de frică să nu le dispară tribul etc. Dacii erau un popor nobil pe lângă ei!

 8. Acuma, când sunt atâtea dovezi că românii provin din geto-daci, iar Geto-Dacia modernă stă neclintită pe pământul său din Vechea Europă, cu primul scris şi-o limbă primordială, mulţi vor să se revendice din geto-daci.

  Aceasta nu poate decât să ne măgulească.

  Dar adevărul e că Sarmizegetusa este mult mai veche decât regele Solomon. Solomonarii daci scrutau împrejurimile, opreau grindinile şi dirijau vânturile din vârfurile cetăţilor traco-dace, când regele Solomon încă nu era în proiectele Creatorului.

  Regele Solomon a rămas doar în Biblie.

  Pe când sămânţa solomonarilor traco-daci mai este vie.

 9. Ițac al-Salam al-Sibiu // 10 decembrie 2015 at 13:47 // Răspunde

  Obedeya Dorin David Aurel Ben Aharon Cohen are într-un fel dreptate, inversând însă realitatea evidentă: evreii (de fapt elita lor) sunt neam dacic plecat de aici înainte de Moise, ajunși în Sumer (unde au dezvoltat o civilizație superioară, cu scris cuneiform), apoi au condus religios Egiptul și apoi, o parte, au condus pe unii evrei în Israel. Din acest motiv religia lor seamănă cu Zamolxismul dacic. Deci pe motiv că evreii sunt daci, și dacii includ pe evrei.

 10. Romanii au construit un pod peste dunare in 2 ani, in mare graba. Chiar si in zilele noastre acest lucru pare o nebunie – o munca riscanta la limita sclaviei. Cu cine? Cine au fost acesti „sclavi”..Ce triburi de sclavi aveau romanii la dispozitie pentru o asa munca…? Ideea din articol pare.. ciudata.. dar pana cand nu corelam datele istorice cu informatiile ADN.. raman doar niste idei..

  Eu cred ca un imperiu ar face ORICE pentru cateva mii de tone de aur..chiar si inventia unor religii..

 11. Deci, domnule BEN AHARON, sa incep cu ceva fundamental penuru crestinism! De ce se vorbeste despre MAR ca ar fi fost fructul pomului oprit din gradina Edenului? Putea fi un smochin, un maslin sau orice alt pom fructifer care creste in mod normal intr-o zona semi desertica, adica oamenii de acolo sa fie obisnuiti cu el! De ce tocmai marul, care este atat de intalnit la noi si apare si in folclorul si colindele noastre ca un simbol? Vezi cata lipsa de imaginatie? Asa a-ti fost prinsi la furat de „mere”! Eu zic sa nu va intindeti prea mult, pentru ca se poate sa va rupeti si sa ramaneti si fara ceea ce a-ti furat pana acum! Mai bine sa iti vezi de alte treburi si noi ne facem ca nu stim despre furtul vostru! Bine?

  • Gogu Pardalian // 10 ianuarie 2016 at 14:06 // Răspunde

   Nea Mariuse, cam ai dreptate. Dar ai gresit niste cuvinte pe acolo d.p.d.v. gramatical. De exemplu, „obisnuiti” ar fi trebuit scris „obisnui-ti”, „imaginatie” trebuia „imagina-tie”, „rupeti” corect ar fi fost „rupe-ti”, apoi „ramaneti” trebuia „ramine-ti”. Cel mai bine ar fi sa scrii toate cuvintele cu cratima. Asa o sa fii sigur ca e core-ct!

 12. O iau si derbedeii astia fara Hristos pe urma ungurilor. Se vede clar a cui apartine Dacia. Este a locuitorilor acelui pamant. Dobitocii sclaveau la evrei si se rugau la statui pe vremea cand Dacia era deja mare. Un popor ales sa fie salvat nu va fi ales in permanenta pana nu se intoarce la credinta. Ei au zis, nu ne pasa de israel…avem un pamant nou. Dupa ce au jigarit tara sfanta.

 13. Intrebati un teolog , cum si de ce ortodocsii , majoritari in Romania si toti crestinii ortodocsi din lume sunt ” NOUL ISRAEL ” . Cat despre evreii din statul Israel , dupa intoarcerea din robia babiloniana sunt doar urmasii a doua triburi ( din 12 ) , Iuda si Beniamin , si niste ramasite , dar isi spun Israel .

 14. Te rog da-ne si noua adresa blogului ca sa putem face comentariile in dreptul articolului postat de acest greco-evreu

 15. De ce sunteți răi și nu va uitați la dovezi?
  Cohen asta, a găsit schelete cu penisul tăiat împrejur. Și asta nu e tot, mai sunt 2 indicii.
  Dacii aveau multa bogăție, deci,nu puteau fi decât evrei pt ca nu exista bogăție fără ei.Apoi, romanii erau antisemiți și au atacat Dacia pt ca voiau sa facă holocaust. Cuptoarele în care se zice ca se ardeau vase de lut, erau de fapt cuptoare de incinerare a evreilor.Hitler însuși a preluat însemnele Imperiului Roman și a continuat politica lui Traian.

  A se trata ca un pamflet. La fel și scrierile acestor evrei exaltați.

 16. Marian Tudorel Lazar // 10 decembrie 2015 at 21:55 // Răspunde

  De fapt ideea este ca la etnogeneza poporului roman ar mai trebui adaugat si poporul evreu, pe langa daci si romani. Ca, pe de alta parte, evreii si romanii si chiar si grecii tot de aici au plecat mai intai, aceasta-i alta mancare de peste. Dar este destul de logic faptul ca, cel putin dupa distrugerea Ierusalimului de catre romani, singurul loc in care evreii plecati de acolo se puteau retrage era pamantul dacic. Aceasta ar explica dealtfel foarte bine de ce atunci cand Traian a venit in Dacia, nu mai avea nevoie de traducator.

  • Claudia Borzea - cercetator INCDT COMOTI // 11 august 2019 at 23:32 // Răspunde

   Hahaha tare de tot. Si sa nu uitam de zecile de mii de covorase tesute descoperite la sapaturile arheologice din zona Daciei. Care bineinteles nu erau decat covorase de rugaciune. Assalamu Alaikum tuturor (care inseamna pacea fie cu voi). Desi dacii astia erau cam razboinici de fel. Bine, nu ca musulmanii nu ar fi.

 17. Si se transformara in unguri, mai tarziu, nu?!?

 18. mi se pare ca are mare dreptate si in sprijinul lui se pare ca au venit adevaratii urmasi sa si ceara drepturile apelind la Truica si compania .Daca printul Paul a cerut sas niste maruntisuri baietii au venit cu documente solide si se pare ca Sarmizegetusa le va fi retrocedata in sfirsit sa facut dreptate Shalom!

 19. cetățeanul tulburat // 10 decembrie 2015 at 22:44 // Răspunde

  Acum avem un motiv în plus să ne adunăm tot poporul cu câte un hârleț în mână la Sarmizecetusa și să ne apucăm cu toții de săpat…Nu mai trebuie așteptat după cei aleși, că de fapt și lor li se bagă pumnul în gură, cine știe de cine și mâine-poimâine ne trezim cu evreii pe la uși scoțându-ne din case și acuzându-ne că le-am furat teritoriul.

 20. multi prosti si nebuni pe lumea asta, mereu ma minunez cate se pot inventa….nu e de mirare ca ei chiar ajung sa creada…..e incredibil cum pot unii sa minta fara rusine…

 21. DE CE NU VRETI VOI SA TRATATI LUCRURILE SERIOS. SA VA DAU CITEVA EXEMPLE CUM SE PROCEDEAZA.BAIETI ASTIA SINT ASA DE DESTEPTI
  STUDIATI SI ANALIZATI:
  ARAD ORAS IN ISRAEL,ARAD ORAS IN ROMANIA.ACUM FOLOSITI GOOGLE MAPS SATELIT SI VEDETI FORMA BASTIONULUI CETATE DIN ARAD?????????.CHIAR SUB NASUL VOSTRU.
  CITITI „ROMULUS SI REMUS” DE LA COADA LA CAP IN ENGLEZA,LIMBA CARE DE MULT ESTE FOLOSITA CA SA VA FRAMINTE CREIERI,DE FUGITI TOTI SA O INVATATI.DECI =”SUMER IS SULUMOR” DECI O ALTA POVESTE PRECUM CEA CU ISUS NEEXISTENTUL BAGATA SUB NASUL VOSTRU, CA NU-I ASA VOI SINTETI BUNI DE GURA SI NU VA INTRECE NIMENEA.
  VA RUGATI DE SUTE DE ANI LA ACEASTA INVENTIE, OHHHH VA RUGATI SI O SERVITI IN FIECARE DIMINEATA CA PE UN DROG.
  CITITI”AMERICA”=”ARAMEIC” SI CERCETATI.
  VERIFICATI O METODA DE SPALARE DE CREIRE CARE SE FOLOSESTE IN RINDURILE WIKIPEDIA, PENTRU CEI CARE FOLOSEC DATELE DIN DOCUMENTARELE FACUTE.GASITI ATITEA DATE DE AJUNGETI LA TIGANI(DE O SA SE ZICA PINE LA URMA CA TIGANI DIN PANJAB CARE VOI II CHEMATI „DACII”, DIN PANJAB SI IN CURIND SE VA SPUNE „UITATI DE UNDE VENITI VOI”RIGVEDA=DACI,GETI, ETC.
  VERIFICATI ARTICOLUL DESPRE INTEMEIEREA STATULUI POLONEZ SA VEDETI CA NU VA SCHIMBA ISTORIA NUMAI VOUA.CI A TUTUROR STATELOR.IN FINAL SE VA AJUNGE SA SE CREADA CA INTRADEVAR „DUMNEZEUL ASTA TOT DE EI INVENTAT IA DECLARAT STAPINI LUMII”
  „ARMAGEDON” NU ESTE SFIRSITUL LUMII CI A FOST SFIRSITUL LOR DUPA INFRINGEREA ARMATEI EVREIESI PE CIMPIA DE LINGA ORASUL MAGGEDO SI INSEAMNA SFIRSITUL APOCALIPTIC AL LOR,IN ANTICHITATE.
  VERIFICATI CURSUL RIULUI MISSIPPI SI VETI INTILNI CAM TOT ACELEASI DENIIRI CA SI CELE DE PE NIL.”ARAMEICA”DEJA ESTE TARA LOR DE MULT TIMP,DAR „AMERICANI”(NU INDIENII) PRIMESC MULTE „FEDERAL RESERVE NOTES” CA DOLARI ORIGINALI NU MAI SINT DEMULT PE PIATA. MA REFER LA CEI ACOPERITI IN AUR.SI UMBLA CA SOMNAMBULI IN ILUZIE.(NASA,DEMOCRACY),ASA CUM VA FACE SI VOUA.
  NU VA-U SPUS EI CA VLAD TEPES A FOST „ARANJAT”IN FINAL DE „NEGUSTORI DIN BRASOV”
  SI MULTE, MULTE,MULTE ALTELE.
  O SA VA CAM IA DISPERAREA CIND O SA AFLATI CE ESTE PREGATIT PENTRU VOI.ASA CA EU MA RETRAG CA TOT NU AM SANSE IN FATA „INTELIGENTULUI POPOR „ROUMAN”
  IN CONCLUZIE EI VOR FACE CE VOR VREA,AU IESIT INVINGATORI DIN TOATE CATACLIMELE POPULATIEI LOR.NU STIU CUM SE FACE CA IN TOATE TARILE CAM PE UNDE AU FOST TOTI IA-U DAT AFARA SI AU SUFERIT ASA DE MULT,SI AU MURIT ATIT DE MULTI CA MA MIR CUM DE MAI EXISTA SARACI DE EI.
  SAU ARANJAT IN POZITII CHEIE SI AU SCHIMBAT ISTORIA LUMII SI SITUATIA GLOBALA DUPA BUNUL PLAC.
  SI STITI DE CE???PENTRU CA STIU SA SPUNA SI SA VINDA POVESTI UNDE SI CIND TREBUIE IN REST ISI VAD IN LINISTE DE TREABA LOR IAR VOI DATI DIN GURA IN LOC SA VA INGROPATI PINA IN GIT SA STUDIATI CU CINE AVETI DE-A FACE.SI SA VA ORGANIZATI SITUATIA IN TARA ASA CUM SE CUVINE.
  VA MULTUMESC

 22. SI AM UITAT SA VA SPUN „SOLOMON”NU ESTE DECIT UN ARANJAMENT A CELOR TREI ZEI AI SOARELUI DIN ANTICHITATE SOL-OM-ON.NU A EXISTAT NICIODATA
  SI DA SI ESTE LIDERUL LOR PAI NU SINT ZEI. EI SAU TOT DAT DUPA ZEI DIN JURUL LOR IN ANTICHITATE CA SA PENETREZE POPOARELE DIN JURUL LOR SI A SE FACE ACCEPTATI.
  PAI IA ANALIZATI VOI,DE EX:DACA INCERCAU SA IMPUNA INVATAREA LIMBI SI ALFABETULUI EBRAIC SI NU ENGLEZA CE SUCCES MAI AVEAU EI IN LUME?????????????????????
  ASA AU INVENTAT „ENGL-ISH” SI „ENGL-LAND” SI „BRIT-ISH” SI OBICEIUL BINE CUNOSCUT AL DUBLARI NUMELUI .ACUM ANALIZATI CARE SINTETI IN STARE.SI TOATA LUMEA A UITAT DE „BRETTONS”.
  VA MULTUMESC

 23. „AMIN” SAU „AMON” CARE TOT IL ZICETI VOI IN „RUGA”-CIUNE, CA DE DE RUGAT SI IN GENUNCHI MAI ALES ATI TOT INVATAT.ESTE LUAT DE EVREI SI PUS IN RUGACIUNILE PROSTIMI(ASA CRED EU CA II CONSIDERA PE ALTI),DIN EGYPT(KEMET)DECI:EVOLUTIA CATRE VEST(CATRE MOARTE)(CA TOT VRETI VOI TOTI IN VEST)- A SOARELUI:SARA(BUNA SARA)/?/
  RA (RAM-BERBEC)/?/
  ONN(VEZI SOL-OM-ON)?/?
  ATON(ADON,ADONAI)
  SI….AMIN SAU AMON(CARE INSEAMNA VALUL CELUI CARE SE ASCUNDE)SI CARE INTRA IN NUT (NIGHT)(IN GREACA-MORT, MOARTE A SOARELUI)DECI VOI CIND SPUNETI „RUGA” O TERMINATI CU …..DEDUCETI!!!! SINGURI, CA MA SI INSPAIMINTA CIND MA GINDESC LA CE AM FOST EDUCATA SA FAC MARE PARTE A VIETI.DEFAPT MA-U TRANSFORMAT IN SATANISTA FARA SA IMI DAU SEAMA.
  ACUM INTELEGEWTI JOCUL ADVERSARILOR. VA SFATUIESC SA INVATATI BINE REGULILE JOCULUI LOR NU ALE VOASTRE, CA SA INVINGETI.
  MULT SUCCES

 24. CIND VA-U INVATAT „ASTA ESTE SINGELE LUI …SERVESTE CREDICIOSULE….ASTA ESTE CORPUL SAU CARNEA LUI….SERVESTE CREDINCIOSULE” O SIMBOLISTICA A CANIBALISTILOR SATANISTI.
  DAR E PREA GREU DE INTELES PENTRU MULTI DINTRE VOI, SUCCES CELOR LALTI.

 25. Ca exista elemente comune in simbolistica intre iudaism si hunduism cu activitatile davo -getice e normala si dovedita arheologic. In acest flux nu stim exact unde-i amomte sau aval. Evreii la iesirea din Egipt pe lânga țara Canaan-ului unde au mai fost mentionati in istorie au cucerit cetatea Ierusaleem (care evident nu le apartinea)

 26. O aberație mai mare nu am putut să aud.Nu că vezi Doamne om fi noi cei mai mari și mai țări dar nu se leagă multe din însușirile poporului român cu cel iudaic și o spun în cunoștință de cauză pentru că am cunoscut destui evrei .Dacă noi românii căutăm belele cu lumânarea ne agitam mult nu prea ne uităm la bani când e vorbă de distracție nu același lucru poți spune despre un evreu.Bine o să spuneți ca astea sunt lucruri minore și este adevărat dar totuși sunt enorm de multe diferențe între cele două popoare. Și așa ca o glumă eu nu am văzut niciodată un evreu cioban și se știe că poporul român a fost un popor de păstori.Nu știu care sunt interesele în a promova asemenea prostii poate doar cineva care dorește să mai stârnească niște scandaluri și cu tot respectul pe care îl am pentru cei care mi-au fost profesori care m-au tratat cnd eram mic nu cred că evreii au avut vreo influință în formarea ca națiune a românilor. Ca peste timp au venit ca negustori ca bancheri ca medici ca profesori și am conviețuit împreună este o altă poveste…

 27. Lucian Marinescu // 11 decembrie 2015 at 11:19 // Răspunde

  …Pe bolnavii astia la creier nu-i duce nimeni la balamuc ?!

 28. potlog constantin // 11 decembrie 2015 at 15:06 // Răspunde

  Asta cu evreo greci e o porcarie nici nu trebuie citita

 29. Doroftei Ilie-Tirgu Mures // 11 decembrie 2015 at 15:28 // Răspunde

  Pai, tot se vorbeste ca evreii vor ocupa, in cele din urma, Romania ! Acum, probabil, nu s face decat o avanpremiera !

 30. Ghici, ghicitoare, poveste inventata si naucitoare!?
  Care-i cea mai buna metoda de a conduce lumea, daca nu prin religie si auto-intitulandu-te „popor ales”,
  asa ca sa ai protectie miiiii de aniiiii, sa nu se ia nimeni de tine, ca de, sa nu cumva sa incerce careva, caci se ia de insusi mai marele stiti voi.
  Mi-e rusine, nu ca sunt roman, mi-e rusine ca pe langa mine sunt multii pupatorii de moaste si crestinii de doi lei.
  Imi doresc sa ajung sa straiesc ziua in care nu se va mai canta Imnul de Stat: Desteapta-te romane!
  Pana se va canta e semn ca suntem inca sclavii si niste viermii nenorociti.
  Eu vreau un Imn, al acestei tari de care sa se stie in cele patru zari si sa ne cunoasca lumea, la adevarata noastra valoare.
  Degeaba suntem inteligenti si exportam inteligenta peste hotare.
  Astept ziua, ca un adevarat roman sa de-a semnalul, spunand: Romanii din toate colturile lumi, uniti-va in cuget si simtire.
  Cred ca visez sau nu mi-am luat portia de Soare, mai ales acum in aceste zile mohorate de Iarna.
  Anul acesta vreau sa ma intalnesc cu Mos Craciun si ar fi bine sa fie imbracat in culoarea Verde asa cum era el odata si nu in rosu,haina de imprumut care i-a fost data de niste veneticii rauvoitori ai neamului. Sa-mi spuna cineva, caci eu nu stiu in Israel sunt brazii sau si sarbatoarea aceasta ne-a fost furata si personajul si vestimentatia si semnificatia.
  Si ca incheiere zic: ZAMOLXE sa ne judece!
  Noroc ca mai avem niscai padurii si cativa lupii, care poate ne vor fi de ajutor iarasi la vremurii grele.

 31. NU NUMAI EI FAC AFIRMATI DE GENUL ASTA .SINT ARATATE SI PREZENTATE INFORMATI INFILTRATE IN DOCUMENTE SI SCRIERI CU SUBINTELES AVIND CA SCOP INFILTRAREA IN INTORIA EUROPEIPE USA DIN SPATE A ACESTORA.
  DE EX:INTR-UN DOCUMENTAR IN CARE SE PREZENTA,CRED CA PE TVR,PREZENTA VLAHILOR IN CONSTANTINOPOL INTRUN PASAJ SE SPUNEA CA LA UN MOM,ENT DAT UN ANUMIT EVREU DESCRIA PREZENTA VLAHILOR SI IN ALTE REGIUNI,PINA AICI TOTUL BINE NUMAI CA LA UN MOMENT DAT SE SPUNE CA ACESTA „A CONSTATAT SI PREZENTA A SUTE DE EVREI IN CAM FIECARE ORAS/SAT DIN TOT ACEIASI REGIUNE IN ACEA PERIOADA”DECI SE FAC SI ASTFEL DE „FACATURI” INDIRECTE.VEZI DOAMNE DACA ERAU SUTE INTR-UN CATUN MAINE POIMIINE NE VOR SPUNE „PAI VEDETI NOI ERAM PREZENTI CU SUTELE SI AVEM DREPTURI CA SI VOI VLAHI”. VEDETI DOCUMENTARIUL SI SA VEDETI CA AM DREPTATE.DECI EI ISI PREGATESC DIN TIMP DOCUMENTATIA NECESARA RECUNOASTERI PREZENTEI IN ZONA SI UNDE CREZI CA PREZINTA ASTA ROUMANILOR.?????????? PE TVR. EH… DE ASTA CE MAI ZICETI??????
  VA MULTUMESC

  • TVR al cui e? Ghici, ghicitoarea mea! Mai nou, tot la TVR HD: Isărescu, R.Theodorescu şi Ernest Oberlander-Târnoveanu ne explicau împreună cu niște „ruşi” că ar fi cazul să ne luăm gândul de la Tezaur! Oare ce neam s-o fi înfruptat din el, ca și din istoria noastră! Dar v-a veni timpul pentru plată şi răsplată, când „cei din urmă, vor fi cei dintâi”, așa cum au fost!…

 32. SI MAI VEDETI SI PUSDERIA DE MATERIALE PUBLICATE DE CHIAR ASOCIATI DE MEDICI SI CERCETATORI IN DOMENIUL MEDICAL REFERITOR LA PREZENTA IN RINDUL LOR A ANUMITOR BOLI. DECI NU EU ZIC, CI EI.CAUTATI CAM ASA:BOLILE IN RINDUL ASKHENATZI”SAU JEWS” SAU REZULTATUL SI EVOLUTIA BOLILOR IN GRAFIC IN RELATIE CU STABILIREA LOR IN USA.SI VETI AVEA RASPUNSUL LA:DE CE EXISTA IN ULTIMI 30-40 DE ANI FOARTE MULTE „DATE SITES” UNDE „JEWISH WOMAN LOOK FOR NON-JEWISH MAN FOR LONG RELATIONSHIP” DECI RELATII SERIOASE SI NU SEX.CONCLUZIILE OAMENILOR DE STINTA EVREI SINT CUTREMURATOARE. EU NU AM NIMIC ,CU NIMENI,DOAR AM STUDIAT SI MA-M INFORMAT.CIND AM VAZUT LISTA BOLILOR SI AM MERS MAI IN DETALIU……..
  AU O MARE PROBLEMA, DE ACEEA,CRED EI CA AU SI FIXATIA ASTA CU,BANI DATINE BANI,CEI MAI ASUPRITI,TOTUL ESTE AL NOSTRU,TABLOUL ASTA ESTE AL NOSTRU,DIAMANTELE SINT ALE NOASTRE, PAMINTURILE ALE NOASTRE,OMENIREA NE APARTINE, BINE AFIRMATE OFICIAL SAU PRIN DEDUCTIE.
  DECI SAR PUTEA CA UNII DINTRE EI SA SUFERE DE ANUMITE COMPLEXE SAU CHIAR BOLI DE LA O ANUMITA VIRSTA.DE ACEEA SINT SI RECUNOSCUTI CA CEI MAI MARI „RISK TAKER” IN ANUMITE TRANZACTII FINANCIARE,ETC.
  EU ZIC SA MAI PUNETI PROBLEMA SI IN MOD STINTIFIC SI NU NUMAI ASA DUPA URECHE CA NU AJUTA LA NIMIC.
  VA MULTUMESC

 33. Vasile Zărnescu // 14 decembrie 2015 at 8:49 // Răspunde

  Astea-s baliverne…
  NU a existat un popor numit „evreu”. Toate referirile biblice la regii Solomon, David,ș.a., sunt născociri.
  Vedeți aici: pe http://www.altermedia.info/romania/2015/01/05/bomboana-pe-coliva-jidanilor/ și
  „Cuvantul evreu trebuie scos din uz“, pe http://www.altermedia.info/romania/2015/05/31/cuvantul-evreu-trebuie-scos-din-uz/.
  http://www.altermedia.info/romania/2015/01/05/bomboana-pe-coliva-jidanilor/

 34. Nu va ti potolit ? inseamna ca lectia pe care ati primit-o in Bucegi nu a avut efect ,dar… aveti grija strabunii nostri sunt alaturi de noi…fiti atenti si terminati cu prostiile și Zamolxe nu DOARME !Nu mai visati! DACIA – ROMANIA NU ESTE A VOASTRA SI NICI NU VA FI – Este A NOASTRA si a URMASILOR URMASILOR NOSTRII IN VEACUL VECILOR !ATI INTELES TICALOSILOR ?AMIN !

 35. As vrea sa le urez „Arzai-ar focul iadului”, dar este inutil. N-au nici o sansa de alta soarta. PSIHOPATI!

 36. Ufff!Bine ca nu a fost palestiniana.

 37. In cit timp se modereaza un comentariu?

 38. Istoricește vorbind, evreii nu au avut niciodata și nu au nici acum o zonă geografică a lor. Au trăit ca niște căpușe și au supt sângele palestinienilor și altor popoare. Pănă și Biblia îi incriminează fiind cei care au semnat condamnarea lui Iisus. Dumnezeu va face odată lumină.
  Au auzit probabil vorbele Papei Ioan Paul la coborârea din avion la București: Aici e Grădina Maicii Domnului și a sărutat pământul României. Papa știa el ce știa, probabil și-a consumat ceva timp în Biblioteca Vaticanului unde a găsit un anume adevăr ce ÎNCĂ ne este ascuns.

 39. Când este citat un articol, din orice sursă, musai trebuie precizat link-ul spre acea sursă. Deci, care este adresa blog-ului unde se poate citi textul specificat mai sus, la „Citiți și vă minunați:”?

 40. Vasile Zărnescu // 24 iunie 2016 at 23:46 // Răspunde

  NU au existat un popor „ebreu” – cuvînt devenit, neîntemeiat, în românește „evreu” – și o limbă „ebraică”. Argumente vedeți aici: https://www.youtube.com/watch?v=zdOkjdNj1GE.

 41. da, era clar.Dacii aveau nasul coroiat iar cipilica aia a lor e exact kipaua evreiasca

 42. Eu nu-mi fac probleme. A zis. Ei, și? Dacă era un pic de adevăr, se găsea măcar un cuvințel la cronicarii romani ai lui Traian, se găsea pe teritoriul fostei Dacii măcar un fragment de scriere, un semn al inconfundabilei scrieri ebraice. Se stie că invingătorii își scriu cronicile in termeni exagerat laudativi și caută să pună în umbră învinșii. Aveau tot interesul să speculeze orice detaliu care ar fi pus într-o lumină proastă popoarele ocupate. Deci, în lipsa unor dovezi arheologice minime, ceva de care să se agațe pentru a construi o teorie credibilă, rămân niște declarații aberante. Nu văd efectul lor în plan politic.

 43. Este, de fapt, invers. Teritoriile carpatine au fost fara doar si poate leaganul unei civilizatii preistorice foarte evoluate, cu urmasi pe numeroase meridiane (inclusiv evrei). Profetul indian Sundar Singh (sau altcineva care a atribuit totul acestui intelept) a prevazut aparitia acestor disensiuni intre romani si evrei, privind centrul religios al lumii, concluzionand ca la final evreii vor recunoaste existenta unui centru religios al lumii pe actualele teritorii romanesti. Marturii privind originile carpatine ale tuturor religiilor sunt la Eminescu, dar si la Brancusi: http://tinu-bran.blogspot.ro/2014/09/scenariu-de-cod-biblic-la-brancusi-ii.html

 44. Acest text expune o ipoteza tembela. Dezamagitor… pacat sa scrie cineva fara sa evalueze cosecintele . Rusine.

 45. Corect. Când europenii au ajuns prima dată în America au descoperit acolo niște evrei.

 46. Deci MINELE Regelui Solomon NU sunt in Africa (mai tarziu Templierii) ci IN ROMANIA !!!

  Vezi legendele locale despre „fantomele” din munti

 47. cornel fratea // 10 august 2019 at 4:06 // Răspunde

  Omul asta trebuie iertat pt asa elucubratii. Este grav bolnav, nici nu stiu exact starea lui fizica si psihica acum in august 2019. Dar nu trebuie iertat daca e adevarat ca a fost terorist si a tras in romani in 1989, asa cum se lauda chiar el pe facebook. https://www.facebook.com/pages/category/Author/OBedeya-Dorin-David-Aurel-Ben-Aharon-Cohen-Oficial-1584894761566679/

 48. Claudia Borzea - cercetator INCDT COMOTI // 11 august 2019 at 23:37 // Răspunde

  „Neamul nostru nu s-a tras nici din daci nici din romani.
  El s-a tras întotdeauna din ruși, unguri și jidani.”

  Vorbă consacrată inventată de bunicul meu. O spunea cu gravitate și dupa aia se prăpadea toată lumea de râs :))

 49. Super! Material super-real. Numai că am o nedimerire: Dacă pe acest teritoriu trăiau evrei veniţi pe vremea regelui Solomon acei evrei ce religie aveau? Şi cum se face că, grecii numeau populatia Geti ori Traci şi Romanii DACI? Şi cică zeul supem se numea ZAMOLXIS iară nu YAHVE.
  Ce religie aveau evreii pe vremea regelui Solomon?

 50. Constantin // 6 iulie 2020 at 10:40 // Răspunde

  Am inteles ca teoria prezentata de Daniel Roxin iti apartine.Un mare evreu khazar Arthur Koestler a scris istoria acestor evrei ashkenazi veniti din stepele Asiei dupa ce intre anii 700 si 900 au trecut la religia iudaica si au intemeiat un mare regat razboinic si singeros,ei fiint o populatie turcomana cu religie animista.In urma valurilor de popoare migratoare au fost dislocati si impinsi spre Europa aciuindu se pe la rusi,polonezi,unguri,daci,germani si dezvoltind si o noua limba de comunicare idish,idiom slavo germanic ,ei fiind evreii Europei care sunt total diferiti de evreii sefarzi fugiti din Palestina dupa desfiintareaIudeii romane,prin Spania in vestul Europei.Si asa v ati intilnit in mijlocul continentului infiltrind toate tarile si regii.Apoi ati migrat pe America luind o in stapinire financiara punind mina pe tiparnita de dolari in anul 1913 si in felul acesta controlind toata lumea.Dragule va admir pentru tenacitatea voastra si dorinta de a stapinii ,dar nu uitati ca in lumea asta mai sunt si alte popoare ,iar lui Dumnezeu ii plac toti oamenii,in fata lui nu sunt popoare alese,poveste cu poporul ales va apartine,dar nu va mai folositi de ea ca veti avea mereu necazuri.Daca pe vremea lui Decebal erati prin Dacia asa cum pretindeti unde erati pe vremea Troiei sau pe vremea civilizatiei Cretane si mai apoi unde erati in vremea civilizatiilor neolitice: Neoliticul timpuriu (6600-5500). Culturi: Carcea –Gura Baciului,Starcevo Criș, Ciumesti-Piscolt
  Neoliticul dezvoltat (5500-5000). Culturi:cultura ceramicii liniare, Vinca (timpurie), Lumea Nouă, Dudești, Hamangia (timpurie)
  Eneolitic timpuriu (5500-4500). Culturi:Boian, Vadastra, Hamangia, Vinca-Turdas, Precucuteni
  Eneolitic târziu (4500-3800/3700). Culturi: Cucuteni-Ariușd, Sălcuță, Bodrogkeresztur, Tiszapolgar, Decea Mureșului, Cernavodă I.La vremea de atunci nu erati nici barem prevazuti sa apareti in kakarezele de capre care pasteau prin orientul apropiat,asa ca mai usor cu aberatiile pe care dintr un orgoliu gaunos incerci sa le vinzi ca informatii adevarate,nu uita ca lumea nu i facuta numai din cretini si ca sa stii citeste sau vezi documentarele despre ghetoul din Varsovia si tine minte ca holocaustul vostru a fost gindit in laboratoarele sionistilor vostrii care au avut citeva obiective,creiarea statului Israel in Palestina, mutarea milioanelor de khazari in acest stat artificial si curatarea singelui bolnav din cauza cosanguinitatii in care traiati ca sa va pastrati averile.Te pup si nu uita MANE ,TAKE , FARES.

 51. Cristian Matis // 6 iulie 2020 at 16:01 // Răspunde

  Eu unul, o pun pe seama caniculei! Vremea de afarä și SARSCOV2 îi influențează pe unii…

 52. Acest individ vrea sa se bata cu ungurii. Si ei afirma peste tot, mai ales in SUA ca ei s-au batut cu turcii, cu toti, probabil si cu romanii… nici vorba de romani …

 53. Cacovean Adrian // 12 iulie 2020 at 13:32 // Răspunde

  O să aibe probleme cu ungurii!

 54. Sa nu va mire astfel de articole! Mereu am zis ca daca nu ne trezim vom avea soarta palestinienilor. Palestinienii si-au vandut terenurile strainilor (evreilor mai exact) acum 100 de ani la fel cum il vindem si noi astazi. Acum evrei le spun cu nonsalanta ca teritorile lor sunt ale evreilor care le-au cumparat acum 100 de ani si in consecinta palestinienii le ocupa acum ilegal asa ca e normal sa-i alunge evreii de acolo cu armata. La fel, aceeasi soarta o vom avea si noi in vreo 20-30 de ani si articole ca acestea vin sa confirme viitoarele pretentii teritoriale pe care evreii le vor revendica in Romania, strecurand subliminal idea ca Dacia a fost a lor. Tara noastra, taramul Maicii Domnului, are o cu totul alta semnificatie pentru ei, evreii, decat are pentru noi romanii. Noi trebuie sa „dormim” iar ei trebuie sa „actioneze”!. Din pacate serviciile secrete gen SRI sau SIE nu mai sunt romanesti ca sa se autosesizeze in astfel de cazuri si sa i-a masurile care se impun. Tot ce ne ramane e sa ne rugam sa castige Trump alegerile, ca sa ne fie si noua bine ca stat suveran, altfel, in caz contrar, daca vor castiga globalistii, in 30 de ani vom disparea ca natie.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii