AIM radionica curs online

Noutăți

Rușii vor folosi arme laser în Siria. Adversarii nu vor avea nicio șansă…

Rusia testeaza noi arme pe care ar urma sa le foloseasca inclusiv in ofensiva din Siria. Acestea ar avea capacitatea de a orbii soldatii si de a face vehiculele de razboi invizibile pentru radare, informeaza dailystar.co.uk.

Un nou dispozitiv a fost prezentat in cadrul unei expozitii de tehnica militara ce a avut loc saptamana aceasta in Rusia. Dispozitivul ar avea capacitatea de a orbii trupele inamice si chiar de a bruia senzorii radarelor, facand practic invizibile vehiculele armatei ruse.

Specialistii spun ca aceasta tehnologie ar putea reduce numarul victimelor in randul armatei ruse, ar limita distrugerile vehiculelor militare pentru ca adversarii nu i-ar putea detecta, ba mai mult, ar fi complet dezorientati in momentul atacului.

Dispozitul are 4 proiectoare care pot fi controlate de la distanta de catre echipaj. Acestea au la baza tehnologie laser si emit o lumina orbitoare.

Marina rusa va fi prima care va testa noul dispozitiv, chiar in cursul lunii octombrie și nu este exclus ca el sa fie folosit si in luptele din Siria unde Putin a bombardat deja 27 de puncte fierbinti ale Statului Islamic si unde intentioneaza sa trimita 150.000 de militari.

Bombardamentele Rusiei ar fi distrus pana acum in Siria 71 de vehicule blindate, 30 de vehicule de alt tip, 19 centre de comanda, 2 centre de comunicatii, 23 de depozite cu combustibil si munitie, 6 fabrici unde se faceau bombe si mai multe tabere de instructie.

A. Dumitrescu

Sursă articol: http://www.stiripesurse.ro/rusia-testeaza-o-arma-fara-precedent-adversarii-din-siria-nu-vor-avea-nicio-sansa_969480.html

ÎNTREBARE DE BARAJ (cunoastelumea.ro): În condițiile în care este evident că ISIS va fi distrus de ruși în câteva săptămâni sau luni, ne întrebăm cum este posibil ca Americanii să nu fi reușit în ultimii ani  să îi facă pe cei de la ISIS să dea măcar un pas înapoi? Oare pentru că nu au vrut? Pentru că aveau interesul ca organizația teroristă să se dezvolte? După cum spun anumite surse, poate chiar i-au finanțat dezvoltarea…

Tocmai de aceea, intervenția Rusiei în Siria și distrugerea rapidă a Statului Islamic va fi devastatoare pentru imaginea SUA. Pentru că va arăta ce jocuri a făcut în Orientul Mijlociu!


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

12 Comments on Rușii vor folosi arme laser în Siria. Adversarii nu vor avea nicio șansă…

 1. Statul islamic ISIS este creat si finantat de Americani pentru destabilizarea zonei ,tot ce sa intimplat este pentru o singura cauza PETROLO trist dar adevarat !!EI SINT CEI MAI MARI CONSUMATORI DE PETROL DIN LUME .

 2. Hiperboloidul inginerului Garin (Гиперболоид инженера Гарина) de scriitorul rus Aleksei Nikolaevici Tolstoi

 3. Raspuns la intrebarea de baraj:
  Pentru ca americanii nu pot sa deschida conflictul cu Turcia in nume personal. Sau nu va pricepeti la sah.

 4. americanii nu fac alt ceva decit sa scoata castanele din foc cu mina altuia si asta o vedem cu totii ca iau permis Rusiei sa bombardeze z0ona unde sint isis dar asta nu va dura mult ca rusii nu vor fi multumiti decit cu atit si vor ibncerca sa muste momeala si sa intre si in Yrak si toate astea pentru ce ca sa vada ce armament desfasoara rusii ca hai sa fim sinceri ei sint secreti pina le umblii la mindrie si ii gidila cineva putin si dau tot din casa vor descoperi multe arme secrete pe care americanii nici nu si leau imaginat vreodata si asta ca sa poata fi prinsi chiar de stiinta lor si vor fi ingenunchiati in momentul cind americanii ii vor surclasa cu inovatiile lor in domeniul tehnicii militare desi pare greu de imaginat dar inca nu gindim si nu ne imaginam la ce inaltime pot ajunge aceste inventiii dar in timp ce ei isi arata uni altora puterile pe pamint se pregatesc scenarii de inimaginat inainte in ceia ce priveste calamitatile naturale si miscarile politico religioase care se vor desfasura sub ochii nostrii

 5. Acest anticrist american Obama care sa ridicat impotriva copiilor lui Dumnezeu din aceste țări inclusiv Siria, să nu uităm că toată America împreună cu toată Europa dacă sa’r ridica impotriva lui Putin nu va putea sa’l biruiasca ptr că Dumnezeu își apără pe copii lui și Americanii dacă nu se vor potoli Domnul Isus Hristos îi va smerii prin această țară Rusia și va putea să vadă America și nelegiuitul Obama ce înseamnă ca să te ridici impotriva creștinilor de pe intreg pământul.

 6. Democratia americana e diferita de cea rusa….Ei nu-si pot permite sa faca la fel ca rusii pentru ca ar intalni un curent de opozitie interna puternic..ce le-ar strica imaginea si prestigiul…!!?

 7. @cunoastelumea.ro daca incerci sa iti castigi banii pe urma unor fabulatii, macar invata gramatica

  • Se scrie “DE” pe urma unor fabulatii. :))) Te-ai gasit si tu sa faci observatii! Stii chestia aia cu rade harb de oala sparta? 😉

 8. Francezii au fost mai corecti Au propus sa se vorbeasca şi să se scrie de Gruparea DAESH-DAECH, un acronim din araba a ceea ce unii propaga un toponim geopolitic. Personal la inceput confundam ISIS cu altceva, fie persoana sau formatiune statala Deci s-a lucrat serios din timp la pregatirea acestui plan diabolloc Nu inzadar spunea acum cca 3 ani un oficial american. SUA nu va lupta pe teritorii straine. O vor face cei de acolo in interesul SUA. Viata demonstreaza ca nu au fost vorbe-n vânt. Cineva a semănat VÂNT în nisipuruile din Orient….

 9. BEBENAE@GMAIL.COM // 10 ianuarie 2016 at 22:42 // Răspunde

  RUSII SUNT O NATIUNE DE KKT. E ULTIMUL IMPERIU SI A VENIT TIMPUL SA SE DUCA PE APA SAMBETEI. CINE II IUBESTE, II DORESC SA AIBA PARTE DE EI.
  NIMIC CIVILIZAT SI BUN NU A VENIT NICIODATA DE LA POLITICHIA RUSEASCA, ASTAZI EI SUNT FORMA SUPREMA A RAULUI IN POLITICA.

  • carianopol // 8 mai 2016 at 7:20 // Răspunde

   Rusia nu prea mai e imperiu de ceva vreme, ultimulc imperiu de kkt care incerca din rasputeri, prin razboaie inventate si minciuni sa-si pastreze suprematia, e imperiul leprelor americane, care incepand cu sceleratul GW Bush, nu mai au nici o legatura cu libertatea si democratia in lume.

 10. Americanii au creat isis, citit, documentati’va adanc prin carti si documentare care inca mai sunt lasate la vedere, deocamdata, si o sa va convingeti.Merkel e o sclava a americanilor si le urmeaza sfaturile si de aici incepe subiectul “IMIGRANTII ISLAMICI”. In momentul de fata Rusia este cea mai puternica, dar si cea mai corecta tara. Nu imi plac ca si caracter, dar imi plac ca si natiune, ca si unitate, ca si dezvoltare economica si idei de rapide pentru solutionare oricarei probleme de oricare grad, iar cand am spus ca este corecta m’am referit strict la faptul ca niciodata nu o sa intarate sau o sa faca primul pas catre un razboi sau un atac la intamplare ! Daca aveau aceeasi mentalitate ca si americanii, isi porneau de mult rachetele catre bazele americanilor de la noi.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii