Noutăți

Rușii se laudă cu o bombă de 4 ori mai puternică decat cea lansată de SUA în Afganistan. Ce poate face “Tatăl tuturor bombelor”? VIDEO

ProTv: Dupa ce stirile cu super bomba aruncata de armata americana in Afganistan au facut inconjurul lumii, rusii se lauda ca au una si mai mare.

Site-ul de propaganda al Kremlinului, Sputnik News, scrie ca Moscova are in arsenalul ei “tatal tuturor bombelor”, un proiectil care ar fi chiar de patru ori mai puternic decat cel american.

Bomba ruseasca este mai usoara decat GBU-43/B, insa puterea deflagratiei pe care o produce echivaleaza cu cea a 44 de tone de TNT, de patru ori superioara celei americane, datorita folosirii ultimelor progrese din domeniul nanotehnologiei.

“Rezultatele probelor demonstreaza eficienta proiectilului si forta sa este comparabila cu aceea a unui focos nuclear. De asemenea — si doresc sa subliniez acest lucru — nu contamineaza mediul inconjurator, spre deosebire de ceea ce se intampla cu armele atomice” desi “orice fiinta umana este pur si simplu spulberata” in raza sa de actiune, declara in anul 2007 un general rus.

Respectiva bomba ruseasca este de asemenea eficienta — la fel ca si cea americana — pentru distrugerea buncarelor subterane. Nu se cunoaste numarul proiectilelor de acest fel aflate in dotarea armatei ruse. (Află mai multe: ProTv)

 


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

1 Comment on Rușii se laudă cu o bombă de 4 ori mai puternică decat cea lansată de SUA în Afganistan. Ce poate face “Tatăl tuturor bombelor”? VIDEO

  1. Las ca vine merkel cu strabunica tuturor bombelor.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii