Noutăți

Rușii se laudă că noua lor armă poate distruge întreaga Franță în câteva secunde. Ce poate să facă racheta care zboară cu 7 km / secundă?

 •  
 •  
 •  

Este din ce în ce mai limpede că un nou Război Mondial poate însemna sfârșitul civilizației noastre. Astăzi armele de distrugere în masă au de mii de ori mai multă putere decât o bombele atomice lansate la sfârșitul celui de Al Doilea Război Mondial asupra Japoniei, iar un stat posesor al acestora, în disperare de cauză, poate arunca lumea în haos total.

Tocmai de aceea, contextul zbuciumat al acestor ani, cu războaie în Orientul Mijlociu, cu război în Ucraina, cu tensiuni tot mai ridicate între Rusia și Occident, ar trebui să ne îngrijoreze.

Prins oarecum în corzile sancțiunilor economice impuse de Occident, supus amenințării apropierii NATO tot mai mult de granițele sale, Imperiul Rus al lui Putin nu ezită niciun moment să își arate mușchii, preventiv.

racheta-rusa-2

Cel mai recent gest de acest fel se referă a o nouă super rachetă rusească care, potrivit rușilor, ar putea distruge singură întreaga Franță, fără ca NATO să poată face ceva pentru prevenirea unui astfel de dezastru.

Conform Pro Tv, <<RS-28 Sarmat, cunoscuta si ca Satan 2, ar fi invizibila pentru sistemele de detectare si s-ar deplasa cu o viteza atat de mare incat scuturile de aparare s-ar dovedi inutile, relateaza Daily Mail. Sarmat ar putea transporta o incarcatura nucleara de 50 de megatone, de 2000 de ori mai puternica decat bombele de la Hiroshima si Nagasaki. Racheta poate atinge o viteza de 7 km pe secunda, poate transporta o incarcatura de pana la 16 focoase termonucleare si are o raza de actiune de cel putin 10.000 de kilometri. Adica ii permite Moscovei sa atace Londra sau alte orase din Europa sau orase de pe ambele coaste din SUA.

Rusii se lauda ca acest sistem nu poate fi oprit de sistemele NATO, in special de scutul instalat in Romania, sustine Igor Sutyagin, expert nuclear rus. Daca o racheta de acest gen ar lovi Londra, ar distruge aproape in intregime Marea Britanie, nordul Frantei, Belgia si Olanda, relateaza Daily Mail.>>

racheta-rusia-1

În condițiile în care un Război Nuclear nu mai lasă loc pentru învingători, oare de ce liderii lumii nu se opresc din lupta pentru putere? De ce obsesia aceasta a unui Stat Global, condus de o mână de oameni din societățile secrete? Cât de bolnafi sufletește sunt, oare, liderii lumii?

Adrian Albu


Cunoaşte Lumea --> Prima pagină


 •  
 •  
 •  

4 Comments on Rușii se laudă că noua lor armă poate distruge întreaga Franță în câteva secunde. Ce poate să facă racheta care zboară cu 7 km / secundă?

 1. Sunt foarte bolnavi de vreme ce si-au vandut sufletul!!!

 2. Am mai vazut articolul asta undeva si ce e comic este ca titlul vorbeste de Franta, in timp ce imaginile arata UK, varianta ce are, oricum, mai mult sens.

 3. cetățeanul tulburat // 27 octombrie 2016 at 11:09 // Răspunde

  Cred că ăsta va fi sfârșitul civilizației pe planeta asta la un anumit moment…trăim intr-o mare minciună…

 4. Cei care vor muri intro ase3menea ipoteza nu vor suferi prea mult doar cei care vor ramane(rusi, americani,etc) vor cunoaste cu adevarat suferinta.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii