Noutăți

Rusia sare iar calul: Un afiș care a împânzit zilele acestea Bucureștiul spune că RUȘII “OCUPĂ” PALATUL. Despre ce este vorba?

După tărăboiul generat de donația umilitoare de 100 de euro făcută de Ambasada Rusă pentru Cumințenia Pământului și de clipul video în care rușii ne mistificau istoria, pretinzând că varianta prezentată de ei ar trebui să fie învățată de copiii români la școală, pentru că aceea este adevărata istorie, un nou eveniment vine să tulbure apele și să amplifice tensiunile dintre România și Rusia.

De câteva zile, Bucureștiul a fost împânzit de afișe în care se anunță un concert al celebrului cor al Armatei Roșii. Până aici, totul este în regulă. Problema apare însă la modul în care este conceput afișul. Priviți și dumneavoastră?

afis-rusii-ocupa-palatul

Este evident că o glumiță de acest fel nu poate decât să creeze tensiuni. De ce? Pentru că este expresia unei nesimțiri și a unui tupeu similar cu acela în care am vedea un afiș pe care să scrie că Ungurii “OCUPĂ” Ardealul. În opinia mea, este limpede că ne este testată reacția, că rușii provoacă întenționat… Simplul fapt că designul afișului este făcut în stilul anilor celui de Al Doilea Război Mondial spune multe despre intenția autorilor lui! Aia e vremea în care sovieticii călcau în picioare națiuni întregi, vremea ocupației sovietice.

Așteptăm reacția autorităților care ar trebui să fie cât se poate de fermă, incluzând convocarea ambasadorului Federației Ruse pentru explicații. Chiar este de netolerat o astfel de abordare!

Dar, oare, vor avea românii demnitatea de a boicota acest concert?

Adrian Albu


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

10 Comments on Rusia sare iar calul: Un afiș care a împânzit zilele acestea Bucureștiul spune că RUȘII “OCUPĂ” PALATUL. Despre ce este vorba?

 1. Nu amestecați cultura cu ideologia ! Un afiș si atât! Normal să ocupe Palatul…din moment ce acolo este programat spectacolul. Deocamdată, dușmanul României nu este Rusia ci noi înșine.

  • RusRusia nu a recunoscut public genocidele facute impotriva romanilor! // 3 octombrie 2016 at 18:08 // Răspunde

   In orice caz nu este o formulare elevata care nu isi are locul in cultura!

   Iar Rusia nu a recunoscut public genocidele facute impotriva romanilor!

   Nu mai putem accepta nicio abatere de la protocol!

 2. “Spargatorul de nuci”!; intr-un eventual alt context geopolitic, de preferat, favorabil-linistit apele, poate ne onoreaza/”ocupa” cu “Lacul lebedelor”, oferindu-ne muzica clasica in locul acordurilor muzicale specifice atmosferei de club!
  Balet clasic vs “baletul” de club/dansul la bara!
  Figuri de stil!

 3. Intr-o lume suferinda, inarmata pana-n dinti, ce poate fi mai frumos decat, iata, un concert sustinut de celebrul cor al Armatei Rosii-invesmantata in echipament Alb! Ne-am sufocat de-atata razboi, incrancenare, rautate! In contextul geostrategic actual, pe fondul escaladarii conflictului global intins la maximum extrem…VIATA?!, nu mai reprezinta decat o pasare cu aripi frante captiva intr-o colivie. Viata inseamna muzica, poezie, aripi de inger, dans, creativitate, exuberanta, pace, lumina, iubirea ca ne uneste pe toti, de oriunde, in acelasi gand bun, curat-cea mai inalta frecventa vibrationala-n infinitul Univers, sursa suprema suverana a toate cate sunt “Precum in Cer asa si pe Pamant”, ritmul inimilor noastre conectat la pulsul inimii cosmice. Un Nou Inceput cladit pe temelia unui trecut-parte integranta a fiintei noastre care ne aminteste sa invatam din greseli, sa le reparam, transmutandu-le instantaneu in lumina noilor energii scaldate-n alb, mult-mult alb, esenta si seva curcubeului, a vietii, sa ne respectam, onoram strabunii, eroii, construind viitor frumos si luminos. Cam asa percep eu mesajul: de pace, prietenie, prosperitate. Un Nou Inceput. Sublim mesaj!

 4. Propaganda mizerabila si mincinoasa rusofoba pe care MAFIA jhidano-sionista-masonica-satanista o realizeaza de zeci de ani isi face simtita din plin prezenta in subconstientul romanilor. Si toate acestea se petrec datorita faptului ca Rusia nu mai accepta sa fie colonia lor, asa cum deja este Romania.

 5. Rusia nu mai este demult ceea ce a fost in epoca comunista cand de fapt tot MAFIA jhidano-sionista-masonica-satanista ii stapanea pe rusi.

 6. Ma bucur pentru rusi deoarece au atins performanta de a identifica CAUZA tuturor relelor de pe Pamant din toate timpurile, demascand (chiar si partial!) MAFIA-in toata increngatura genealogica pe linie ascendenta si descendenta! luand totodata masuri de protectie a oamenilor : conducatorul lor a interzis site-urile pornografice, influentele straine occidentale, nepotrivite, inadecvate, incompatibile cu structura/formatul identitar al poporului rus, crestin-ortodox din creatie, influente/instruri/diversiuni/educatia manifestate prin ong-urile finantate de ex. Domnul?!…Soros?!; a interzis chiar si consumul de coca-cola, in momentul in care a avut informatii ca aceasta “racoritoare” nu mai e ce a fost, desigur prin contra-facere, ca toate produsele pe care le ingurgitam in “zilele” noastre: alimente procesate, medicamente/vaccinuri contrafacute, informatia media care deturneaza de la adevar, muzica (gen satanista care agita, innebuneste, dezechilibreaza si omoara sufletul! (chimicale, aditivi, emulgatori, subst. halucinogene pt efect energizant euforizant=obnubilare/zombizarea omului de catre “om”!); a mai interzis afacerile necurate, de genu'”Microsoft”-toate aceste aspecte adevarate sunt mediatizate, probate, implementate. Personal, ma inclin in fata tuturor oamenilor, conducatorilor care percep profunzimea vremurilor pe care le traversam si isi aduc contributia la ridicarea poporului din cenusa globalismului, evolutia speciei umane, a vietii pe Terra. Unde n-ar da Dumnezeu ca si poporul nostru sa se trezeasca de-a binelea: experimental sa sparga o nuca! si sa observe asemanarea dintre miez cu emisferele cerebrale!, similitudini cu natura creata perfect in toata splendoarea (bobul de fasole are forma rinichiului, responsabil de filtrare/purificare/conexiunea cu divinitatea, pineala, are forma conului de brad etc) Este atata frumusete in jur! Cine ne-o manjeste?!
  Cine n-are un bunic , sa sa-si cumpere unul, spune o vb din batrani. Multumesc “Bunico”! Slava Lui Dumnezeu pentru toate!

 7. si, la momentul la care ating tastele, Putin isi pregateste populatia sa reactioneze in cazul unui atac nuclear (butoiu cu pulbere), fiind amenajate bunkare care sa adaposteasca cca 40 mil.oameni-ce-i Adevarat, e de la Dumnezeu!(perpetuarea/continuarea vietii!), vremuri actuale cand s-au anuntat/previzionat miscari tectonice pe-acolo pe unde s-a incalcat LEGEA UNIVERSALA! Naiva asa cum sunt, tot mai sper si cred ca Lumea se poate salva…si nu-i decat o aruncatura de bat, frecventa asta inalta, cea mai inalta si, nici atat, e instantaneeeee, e ACUUUUM ! Simtiti, traiti, respirati, lumina alba stralucitoare, revelatia pura…

 8. Aceasta propaganda favorizează pe alții, nicidecum nu cred ca pe ruși.

 9. Chiar daca li se mai frang aripile, flapsurile, ingerii nu mor!
  SLAVA intru cei de SUS LUI DUMNEZEU, si pe PAMANT PACE, intre OAMENI BUNAVOIRE- CANTECUL INGERILOR

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii