AIM radionica curs online

Noutăți

Fructul de kiwi conține mai multă vitamina C decât Portocala. Este folositor pentru tratarea diabetului, a cataractei sau artritei

Originar din Asia, mai este cunoscut şi sub numele de agrisa chinezească. În Europa, el a fost cultivat pentru prima oară în Marea Britanie, unde fructului i s-a atribuit numele păsării kiwi, datorită asemănării de culoare. Ca toate fructele, are şi proprietăţi curative care îl recomandă pentru consumul zilnic, dar şi pentru curele de slăbire. Un fapt mai puţin cunoscut este că acesta conţine mai multă vitamina C decât o portocala, informează buzzle.com.

Este o sursă sigură de vitamina E şi, precum vitamina C, neutralizează actiunea radicalilor liberi, cauza unor boli grave precum diabetul, cataracta sau artrita. Fructul delicios mai contine fibre, un aliat de nadejde pentru prevenirea diabetului şi cancerului la colon, pentru că are rolul de a controla zahărul din sânge. Mai mult, normalizează valoarea colesterolului şi are rol protector pentru cei care sufera de boli cardiovasculare. Fructele de kiwi mai conţin potasiu, magneziu şi cupru. Din acest motiv fructul poate fi consumat de către hipertensivi.

Este recomandat şi copiilor pentru că favorizează dezvoltarea cerebralaă şi întărirea sistemului imunitar.

O cură de 28 de zile cu kiwi, consumate căte trei pe zi, are ca efect scăderea vascozitatii sângelui, principala cauză a apariţiei atacurilor cerebrale. Mai mult, nutritioniştii îl recomandă pentru cura de slabire, fructul verde şi delicios având importante proprietăţi diuretice.

Sursa: http://www.buzzle.com/articles/kiwi-fruit-benefits.html


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii