Noutăți

Românii ies din nou în Piața Victoriei după ce senatorii juriști au votat ASTĂZI grațierea corupților. Câți se vor aduna în seara asta?

Realitatea.ro: Au trecut trei luni de când aproximativ 600.000 de oameni au ieșit în stradă atât în București, cât și în alte orașe din țară pentru a protesta față de decizia Guvernului de a adopta noaptea, pe furiș, un proiect de Ordonanță de Urgență privind modificarea legislației penale care i-ar fi scăpat de închisoare pe cei acuzați de anumite fapte de corupție.

Acum, senatorii juriști au aprobat propunerile prin care condamnaţii pentru dare sau luare de mită şi pentru trafic de influenţă vor fi graţiaţi. Aleşii din Comisia juridică a Senatului au reluat miercuri dezbaterile pe marginea proiectului de lege al graţierii, după ce săptămâna trecută au adoptat o serie de amendamente, printre care şi graţierea tuturor pedepselor de până în trei ani.

Aprobarea propunerilor privind grațierea a scos din nou oamenii în stradă, în Piața Victoriei din Capitală.

Sursa: Realitatea.ro

P.S. Prim ministrul Grindeanu a declarat că nu este de acord cu decizia Comisiei juridice…


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

4 Comments on Românii ies din nou în Piața Victoriei după ce senatorii juriști au votat ASTĂZI grațierea corupților. Câți se vor aduna în seara asta?

  1. Se pregateste sa se instaureze comunismul cel adevarat si si-a ales sa inceapa cu nuca cea mai tare si anume cu Romania si cu poporul roman. Ei bine, daca poporul roman va fi ingenucheat, apoi restul, ceilalti, vor fi floare la ureche.

  2. In ianuarie au iesit in strada (la minus 15 grade C) angajatii corporatiilor trimisii de manageri pt a nu se pune taxe acestora si numai cativa nestiutori au demonstrat pentru ordonanta 13.
    Acum desi se reediteaza Ord 13 or sa iasa numai cativa ca intre timp corporatiile au otinut ce au vrut si nu mai e cazul sa-si trimita angajatii in piata.

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii