Noutăți

România urmează să primească 73.000 de imigranți. Ce spune un Europarlamentar român:

Europarlamentarul Laurențiu Rebega lansează un avertisment pe contul său de Facebook care confirmă scenariul sumbru de colonizare musulmană a României și a restului țărilor europene, asupra căriua am tras și noi, adeseori, un semnal de alarmă. Iată ce spune europarlamentarul:

Cine nu primește, plătește! – noul slogan al UE

Parlamentul va începe negocierile cu guvernele UE privind revizuirea sistemului Dublin. Trei idei de bază îmi rețin atenția. Prima, țara de acces nu mai este automat responsabilă de procesarea cererilor de azil. A doua, toate statele UE trebuie să accepte să își asume responsabilitatea pentru a primi o parte din azilanți. A treia, cei care refuză riscă să piardă fondurile europene. Ce se vrea? Un singur lucru: impunerea statelor membre să-și primească cota de azilanți stabilită de UE. Așa zisa asumare a responsabilității în numele solidarității comune.

Noul algoritm de calcul a numărului de solicitanți de azil pe care țările membre sunt obligate să îi primească ar fi pentru România o CATASTROFĂ. La un calcul rapid, peste 73.000 de azilanți ar urma să revină statului român! O cifră imposibil de onorat în raport cu posibiltățile țării noastre. Și nu vorbim aici decât despre cei care sunt deja intrați în UE. Dar, cu siguranță, solicitanții de azil se vor înmulți vertiginos în anii ce vin.

UE are deja un nou slogan: Cine nu primește, plătește! Ce? Cât? O contribuție de „solidaritate” de 250 000 EUR pentru fiecare solicitant neacceptat!

Am spus și o repet: acest mecanism nu va funcționa niciodată, pentru că solidaritatea impusă nu va funcționa niciodată! Cetățenii știu că această criză creată artificial are în spatele său interesele particulare ale unora pentru care trebuie să plătească alții!”


Intră pe pagina principală a site-ului pentru a vedea cele mai noi articole! Clik aici: Acasa

5 Comments on România urmează să primească 73.000 de imigranți. Ce spune un Europarlamentar român:

 1. Iesirea din UE e singura solutie.
  Cine are alta opinie fie e vandut intereselor straine, fie cretin.
  Si daca se intampla asta, aceste categorii ar trebui sa ii infieze si nu numai sa plateasca intretinerea lor dar si sa raspunda penal pentru crimele acestora.
  Analizati ce ar insemna aceasta invazie pentru Romania citind dupa site-ul urmator:

  http://rense.com/general96/IQreason.html

  • Sunt de acord cu iesirea Romaniei din UE dar dupa aia ce facem?Guvernantii de tot rahatul care i-a avut tara de aproape 30 de ani ne-au facut sa depindem total de occident!
   Daca vrem sa iesim si sa supravietuim in lumea de afara trebuie sa indeplinim noi conditii care sunt:
   -inlocuirea clasei politice actuale si eradicare comunistilor si a urmasilor lor genetici sau ideologi care s-au blindat la guvernare.
   -reintregirea tuturor teritoriilor locuite de romani sau furate si nu ma refer doar la Moldova ci si la Buceag, Bucovina de N, Crisana,Timoc etc.
   -trebuie facute relatii politice si economice cu China, India, Pakistan, Arabia, Koreea de Nord si Sud, Japonia, Brazilia, Cuba, tarile din Africa si toate marile puteri.
   -inarmarea cu armament atomic si biologic
   -refacerea industriei
   -incurajarea cercetatorilor romani si dezvoltarea tehnologiei si tehnicilor romanesti
   -gonirea multinationalelor straine
   -aducerea de investitori straini si incurajarea capitalului autohton
   -restaurarea cetatilor medievale, dacice si neolitice pentru promovarea turismului si cunnoasterea istoriei multimilenare de pe aceste meleaguri
   -populatia romana trebuie sa creasca enorm si este nevoie de reintroducerea stadiului militar
   -incurajarea dezvoltarii artei, literaturii si culturii romanesti prin sustinerea scriitorilor si artistilor
   Astea sunt principalele conditii daca vrem sa parasim cu succes UE si devenim independenti spune-mi indeplinim macar una din aceste conditii?

 2. As vrea sa rectific.
  In loc de :
  “Iesirea din UE e singura solutie.
  Cine are alta opinie fie e vandut intereselor straine, fie cretin.”
  cu
  “Iesirea din UE e singura solutie pentru a nu fi invadati de migranti.
  Cine e deaccord cu primirea migrantilor fie e vandut intereselor straine, fie ‘are lipsuri’.”

 3. cetățeanul tulburat // 22 noiembrie 2017 at 17:00 // Răspunde

  UE e o mare păcăleală! Ne dau “fonduri europene” după ce ne-au luat tot și ne-au falimentat complet…Suntem un popor de fraieri pentru că ne complacem să trăim conduși de niște bandiți!
  Cum ar fi dacă poporul ar ignora banii și toți maimuțoii care fac parte din gașca gangsterilor din Bruxelles și toate “instituțiile” create ca pârghii ale “mecanismelor” de control? Toate relele pe planetă pleacă de la monopolul energiei!

 4. Iesirea din UE

Adauga un comentariu

Adresa de email introdusa nu va fi publicata.
Comentariile care conțin cuvinte obscene și limbaj violent sau care instigă la ură și discriminare nu vor fi publicate!


*


Termeni si conditii